בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 1 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/4/2008 13:25 לינק ישיר 

שימי
טירה היא חולמו של כל עירוני מצוי
טירהההההה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/4/2008 13:28 לינק ישיר 

לגבי הטירה...

אם תמצאו אחת בישראל
תודיעו גם לי. תוקן על ידי - תמי_4 - 13/04/2008 13:31:06

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:31 לינק ישיר 

ואוו שימי חבל היינו יכולים להתחלק בה!. רציתי לקנות את הדירה של הרוזן דרקולה שהוצעה למכירה בשנה שעברה. היא ממש מפוארת ועצומה! אבל היא עלתה too much וגם כמובן לא בארץ. בסוף מישהוא אחר קנה אותה. הויי חלומות באספמיה.. אבל איך אני אוהבת.. הייתי כ"כ רוצה. בכל אופן בעז"ה אני אהנדס לי בית מידות ראוי לשמו בסגנון מיושן ואפלולי עם הרבה מקומות מסתור וחדרים סודיים ו....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:35 לינק ישיר 

עשני
זה מגביל את סוג הבחורים שירצו להתחתן איתך
לאלו שאוהבים חושך ווילונות כבדים.

מה אם יזדמן לך אחד שאוהב ספות עור
ומנורות פלורוסנט?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:37 לינק ישיר 

אולה יפה לכם.. אני אישית מעדיפה בית רגיל עם ספות עור בהירות.. ורצפת קרמיקה חח והרשימה עוד ארוכה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:39 לינק ישיר 

עשני
הבית שלך ממש נראה לי.
כשתארגני לעצמך כזה דבר
אל תשכחי להזמין...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:41 לינק ישיר 

חכי חכי. ברור שיהיו ספות עור חומות עם רגליים מתרוממות והדומים נשלפים ומקומות לכוסות ומגשים בינהם ויהיה מחשב והו דברים מודרנים אבל זה ילך כככה. למשל יהיו בטירה 10 חדרי שינה? אז החדרי שינה יהיו בסגנון עתיק- כלומר- מיטות ענק עם אפריון כזה ושידות עץ עם פיתוחים וארון באותו סגנון ומדית טואלט וכ"ו. יהיה חדר אמבטיה צמוד לכל חדר- והוא יהיה מרווח מאוד. תעמוד במרכזו אמבטיית ג'קוזי ענקית וכמובן יהיו עיטורים של פרחים בגוונים חום וורוד על הקירות וספוטים על כל התקרה לקבלת אור צהבהב זוהר .. הכיור הענק יהיה לבן בוהק כמובן וגם האמבטיה.. יהיו על התקרה קולט שירים- ממחשב אלקטרוני ורמקולים מהונדסים בקירות לקבלת חוויה אקוסטית עצומה.. וכמובן מיטב תכשירי הרחצה המודרניים המדהימים והמפנקים.
כך יהיה בכל החדרי אולי בסגנון מעט שונה.. עכשיו- יהיו 2 סלונים- אחד עם הספור עור החומות כמו שהזכרתי ואחד יהיה בצד יותר מרוחק של הבית- בצבע לבן- גם עור אבל הקירות מסביבו יהיו שקופים והחלק הזה של הבית יהיה מודרני יותר.. בגוונים לבן- אפור- בז.. כאלה..
המטבח יהיה עתיק אבל מודרני עם כל הדברים הנחוצים וגם אלו שלא.. ויחדור לתוכו אור וכל הבית יהיה מוקף בחלונות גבוהיים וגדולים רק שיהיו וילונות שיכסו ואני אוכל לשלוט על האגפים השונים בשלט אלחוטי המתאים לכל המכשירים האלקטרונים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:44 לינק ישיר 

תמי- בשמחה! נניח יהיו לי 5 ילדים? אז 5 חדרי שינה- חדר לי ולבעלי בר המזל ואז נשארו 3 חדרי אורחים. תוכלי לבחור..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:45 לינק ישיר 

עשני
להתחיל לחפש לך בעל מליונר?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:49 לינק ישיר 

יש לי אחד שמעוניין ממש בהישג יד. שווה לוותר על אהבה בשביל זה?..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:50 לינק ישיר 

תלוי מה רמת הדחיה שיש לך כלפיו
וכמה כסף יש לו בבנק בשוויץ.
;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:51 לינק ישיר 

חח יווו איזה חלומות באספניה חחח

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:54 לינק ישיר 

לא. כרגע הוא רק חי טוב. א"א להגיד על ההורים שלו שהם עשירים מאוד אבל יש להם. והוא- בחור ממש מוכשר וכבר מבוקש בהמון מקומות חשובים ואני יודעת כמה ירוויחמידי חודש בעוד מס מועט של שנים...הוא מספר לי הרבה אנחנו חברים טובים מילדות הוא בחור מצויין. חמוד, אכפתי, הכל... אבל אני מרגישה אליו כמו אחות ולא כמו מישהוא שאפשר להתחתן איתו.. הוא דווקא עשה וידוי וביקש לצאת.. אבל אני פשוט לא יכולה לחשוב על זה בצורה כזאת.. תמיד אני חשובת שאם היו מציעים לי אותו והיינו יוצאים- משמ יש מצב שהיה יוצא מזה משו.. אכבל בגלל שזה לא כך... משו חוסם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 13:59 לינק ישיר 

עשני
איזה מוזר...
גם לי יש אחד כזה בדיוק בדיוק!

ואני לא חושבת שזה שאתם מכירים בצורה שונה זה אמור להפריע.
ההיפך- זה יכול להועיל.
תארגנו פגישת שידוך ותראו מה יוצא מזה.
חבל להפסיד. לא?
;)
תוקן על ידי - תמי_4 - 13/04/2008 14:05:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/4/2008 14:06 לינק ישיר 

ומה אמרת לו? אני אמרתי לו שלא. אבל זה היה לפני שנה. אני יודעת שהוא יוצא.
לא כ"כ האירו את עיניי. תמיד זה היה "אני והוא" אבל רק בצחוק.. כשהוא העז להגיד את זה נבהלתי. אבל הייתי קטנה יותר. אני לא עושה כלום בקשר לזה. אם ה' ירצה אז..
את האמת שאני רוצה שבעלי ירויח טוב אבל מצד שני אני לא רוצה שהוא יעדר המון שעות מהבית. וזה תמיד הולך יחד. אני לא בטוחה מה מבינהם חשוב יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 1 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 157 158 159 ... 4676 4677 4678 לדף הבא סך הכל 4678 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.