| נשלח ב-25/12/2010 20:59 |
|
| |
לאאאא אל תפתחו על שמי!! יש לי חשבון לא על שמי וגם אין לי שם לא חברים ולא חברות אני גם לא נכנסת אליו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:01 |
|
| |
קיבלנו אל תדאגי...
גם לי יש חשבון לא על שמי
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:03 |
|
| |
| פי100 כתב: |  | לאחת,דיברתי על בנות העולם המודרני בעלות הנט בבית,שיתכן ויקראו את תגובותי כאן |
|
אז מה ההבדל בינהם לביני?יש לי נט בבית. אני לא מאוד מודרנית בצד השלילי של הביטוי. אבל אם יש לכך צד חיובי- אז אני שם...ובכל זאת את הפייסבוק אני רואה בחומרה.ובהקשר לנושא המדובר- בחורה שחורשת על הנט הפרוץ. יש לה פייסבוק. ונמצאת עמוק בפנים- לא נראה לי שהוגן מבחינתה לבקש בחור שלא יוצא מד' אמות של ישיבתו... גם מבחינה מעשית- היא תרצה מחשב בבית (לא דיברתי על מחשב+נט...). והוא- יזדעזע מהרעיון... וזה דוגמא קלה...
תוקן על ידי אחת_מעל ב- 25/12/2010 21:05:10
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:05 |
|
| |
| אוהביהודי כתב: |  | קיבלנו אל תדאגי...
גם לי יש חשבון לא על שמי
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:08 |
|
| |
| אחת_מעל כתב: |  | קיבלנו
אל תדאגי...
גם לי יש חשבון לא על שמי _________________
אויש... _________________
|
|
ובכן.............
מה הבעיה?
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:09 |
|
| |
| אחת_מעל כתב: |  | | יש לי נט בבית. אני לא מאוד מודרנית בצד השלילי של הביטוי. אבל אם יש לכך צד חיובי- אז אני שם... _________________
|
|
הענווה פה................
בכיף
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:10 |
|
| |
| אחת_מעל כתב: |  | אז מה ההבדל בינהם לביני?יש לי נט בבית. אני לא מאוד מודרנית בצד השלילי של הביטוי. אבל אם יש לכך צד חיובי- אז אני שם...ובכל זאת את הפייסבוק אני רואה בחומרה. ובהקשר לנושא המדובר- בחורה שחורשת על הנט הפרוץ. יש לה פייסבוק. ונמצאת עמוק בפנים- לא נראה לי שהוגן מבחינתה לבקש בחור שלא יוצא מד' אמות של ישיבתו...
גם מבחינה מעשית- היא תרצה מחשב בבית (לא דיברתי על מחשב+נט...). והוא- יזדעזע מהרעיון... וזה דוגמא קלה...
|
|
לא דיברתי עליך באופן אישי כמו שלא דיברתי עלי באופן אישי,כתבתי זאת כנגד מה שכתבת על בנות הסמינר בו למדת שלמעט היה שם נט בבית.לכן אמרתי שלא עליהן אני מדבר.(אגב,אני לעומתך לא רואה את הפייס כ"כ בחומרה)
עכ"פ לדעתי זה אמנם לא הוגן,אך אני מבין אותה
תוקן על ידי פי100 ב- 25/12/2010 21:12:53
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:12 |
|
| |
| אחת_מעל כתב: |  | ובהקשר לנושא המדובר- בחורה שחורשת על הנט הפרוץ. יש לה פייסבוק. ונמצאת עמוק בפנים- לא נראה לי שהוגן מבחינתה לבקש בחור שלא יוצא מד' אמות של ישיבתו...
גם מבחינה מעשית- היא תרצה מחשב בבית (לא דיברתי על מחשב+נט...). והוא- יזדעזע מהרעיון... וזה דוגמא קלה... _________________
|
|
וגם טיפשי
כי אם היא לא מכירה את מקומה המצב טעון טיפול .
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:20 |
|
| |
אני מוחה על כבוד הסמול טוק.אין זה ראוי כלל וכלל לדבר כאן על נושאים כבדי משקל שכאלו
|
|
|
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:20 |
|
| |
אוהב- אין בכך שום בעיה. חוץ מטיפה'לה צביעות... ז"א- אני עושה מעשים שאני לא מזדהה אתם כטובים. כי אם היית חושב שפייסבוק זה טוב- מה הבעיה להזדהות בשמך? ואם אתה חושב שזה לא טוב- אז למה בכלל יש לך???
בקשר לענווה- מה לעשות שזה המציאות? נכון אני מודרנית, יש לי נט, ואני לא מסתירה אותו מאף אחד. כולם יודעים שיש לי נט (כמו שכולם יודעים שהוא חסום...). אבל אני יודעת שלמילה מודרנית יש המון צדדים שליליים.... אז הבהרתי שב"ה אני לא שם...
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:21 |
|
| |
| אוהביהודי כתב: |  | וגם טיפשי
כי אם היא לא מכירה את מקומה המצב טעון טיפול .
|
|
מסכימה.
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:25 |
|
| |
פתחתי אשכול תמחלו לכתוב שם שוב.
מותק הקרדיט שם שלך.........
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:27 |
|
| |
| אחת_מעל כתב: |  | אוהב- אין בכך שום בעיה. חוץ מטיפה'לה צביעות...
ז"א- אני עושה מעשים שאני לא מזדהה אתם כטובים.
כי אם היית חושב שפייסבוק זה טוב- מה הבעיה להזדהות בשמך?
ואם אתה חושב שזה לא טוב- אז למה בכלל יש לך???
לדעתי זה מבייש לחשוף את עצמי לכולם
רק שיש מבחינה טכנית דברים שאני צריך שם
לכן פתחתי חשבון כיסוי.
|
| נשלח ב-25/12/2010 21:28 |
|
| |
 כמובן...חחחח
|
|
|
|