שלא תשאלו איך אני גנבתי את האפיקומן..זה היה גניבה בשילוב שוד..ממש מבצע שלם.. מה שכן, אם אפשר להיות רציניים לרגע. תודה. עוצר וחושב, בקשר לוילה, אני מדברת ברצינות. לגור בוילה זה פשוט סיוט, תחשוב שבשביל כל חתיכת חרוסת צריך לרדת שתי קומות ואחר כך גם לעלות אותם, שלא לדבר על זה שאתה מתארגן לצאת ואתה כבר בחניה, ופתאום, שכחת משהו...ואתה צריך לעלות שלוש קומות ולרדת אותם..שלא תדע..זה פשוט נורא..כל היום רק עולים ויורדים במדרגות...סיוט מתמשך.. אז פעם הבאה שאתה מבקש וילה תבקש דבר ראשון, וילה עם מעלית (כולל מעלית שבת, אם אתה סומך עליה..) ודבר שני, עדיף שהמעלית תהיה ברוחב של כל הבית ותכיל את תכולת הבית, פשוט כי רוב היום תבלה בה את זמנך..בעצם, אם המעלית תהיה ברוחב כל הבית, לבית יהיה דין (לא חלות שם דין. עוצר וחושב, תודה. החכמת אותי..) של קומה אחת, כיון שכך הכי מומלץ בית עם קומה אחת. האמת, תמיד רציתי לגור אחרי שאתחתן בחדר אחד. כך לא אצרטך להתרוצץ כל היום בין החדרים, אבל עכשיו..אני מתוודה..בא לי יותר מחדר אחד..אפילו הרבה יותר..אני מתנצלת, אבל ככה בא לי..אבל, למרות זאת, אני רוצה את כל החדרים במפלס אחד..אני מקווה שזו לא דרישה מוגזמת.. ו..אם אפשר עוד משהו קטן, סליחה על השעה..תמיד אני עם השעות המטורפות שלי..פשוט אני לא עייפה ומצ'עמם לי. מאד מצ'עמם לי. אני פונה ללב שלכם, תעסיקו אותי, כי אחרת אני מעסיקה את עצמי, והתוצאה דיי גרועה..תקראו בעצמכם.. לילה טוב..

|
|
|