בית פורומים שידוכי חרדים

אשכול הסמול-טוק 1 - שיחות סלון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/4/2007 23:39 לינק ישיר 

בס"ד

עוצר גנבת את האפיקומן?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2007 23:44 לינק ישיר 

למען האמת עד לשנה זאת תמיד אני הייתי לוקח את האפיקומן על ההתחלה..ואז מחביא אותם במקומות מוזרים ואף אחד לא היה מוצא..
השנה סבא שלי החביא את האפיקומן לעיני כל..וגם ככה כולם מקבלים אז לא עשיתי מאמץ מיוחד כדי לגרור את עצמי לספה שמאחורי הכסא שלו..אז אחי הקטן עשה את זה במקום..

חוץ מהסיבה היותר טובה..שאני אף פעם לא מקבל מה שאני מבקש. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/4/2007 23:53 לינק ישיר 

בס"ד

איזה מסכן, מה אתה הכי רוצה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2007 00:20 לינק ישיר 

ביקשתי וילה ולא קיבלתי

חבר פורום שידוכי חרדים  (מ"מ)
חבר פורום בעולם הישיבות (חבר רגיל)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2007 04:54 לינק ישיר 

שלא תשאלו איך אני גנבתי את האפיקומן..זה היה גניבה בשילוב שוד..ממש מבצע שלם..
מה שכן, אם אפשר להיות רציניים לרגע. תודה. עוצר וחושב, בקשר לוילה, אני מדברת ברצינות. לגור בוילה זה פשוט סיוט, תחשוב שבשביל כל חתיכת חרוסת צריך לרדת שתי קומות ואחר כך גם לעלות אותם, שלא לדבר על זה שאתה מתארגן לצאת ואתה כבר בחניה, ופתאום, שכחת משהו...ואתה צריך לעלות שלוש קומות ולרדת אותם..שלא תדע..זה פשוט נורא..כל היום רק עולים ויורדים במדרגות...סיוט מתמשך..
אז פעם הבאה שאתה מבקש וילה תבקש דבר ראשון, וילה עם מעלית (כולל מעלית שבת, אם אתה סומך עליה..) ודבר שני, עדיף שהמעלית תהיה ברוחב של כל הבית ותכיל את תכולת הבית, פשוט כי רוב היום תבלה בה את זמנך..בעצם, אם המעלית תהיה ברוחב כל הבית, לבית יהיה דין (לא חלות שם דין. עוצר וחושב, תודה. החכמת אותי..) של קומה אחת, כיון שכך הכי מומלץ בית עם קומה אחת. האמת, תמיד רציתי לגור אחרי שאתחתן בחדר אחד. כך לא אצרטך להתרוצץ כל היום בין החדרים, אבל עכשיו..אני מתוודה..בא לי יותר מחדר אחד..אפילו הרבה יותר..אני מתנצלת, אבל ככה בא לי..אבל, למרות זאת, אני רוצה את כל החדרים במפלס אחד..אני מקווה שזו לא דרישה מוגזמת..
ו..אם אפשר עוד משהו קטן, סליחה על השעה..תמיד אני עם השעות המטורפות שלי..פשוט אני לא עייפה ומצ'עמם לי. מאד מצ'עמם לי. אני פונה ללב שלכם, תעסיקו אותי, כי אחרת אני מעסיקה את עצמי, והתוצאה דיי גרועה..תקראו בעצמכם..
לילה טוב..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2007 10:46 לינק ישיר 

חחחחחח איזה מצחיקה.. אממ.. אני עדיין מעדיף את הוילה בשביל הספורט של לרדת ולעלות במדרגות. כושר...רמב"ם..בריא...
ולגבי השכחה בחניה..זה ילמד אותך לפחות לא לשכוח דברים בבית.

אגב בדרך כלל אני שודד את האפיקומן מאחים שלי..כלומר שולח אותם למצוא אותו ולוקח להם במסווה ש"אני אגן עליו מהאחים אחרים" - מתוחכמם הא?

בקיצור אני משנה את הבקשה לאיפקומן שלי לחופשה בבית מלון. של המשפחה כמובן. אני נשאר בבית..אךך איזה שקט ושלווה יהיו לי.. :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2007 16:30 לינק ישיר 

נראה שאתה לא חובב אחים מושבע...

ובכלל אנשים מפריעים לך...בחור נחמד!

אני הייתי מבקשת לאפיקומן איזה מזדה 3 דגם חדש שלא כמו הרנו החבוטה שרק עליה מסכימים לי לסוע  (ובצדק... אנשים חוששים!!!)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2007 16:32 לינק ישיר 

אהלן חברים !!

קפצתי לביקור .... כן כן פעם הייתי חבר פה בפורום הו כמה יפים היו אותם הימים.... (!?) היום כמעט ואין לי זמן - לא לא עדין לא מצאתי את החצי הנכסף... אני עדין מתגלגל במבואות החיים, בין משימה למשימה, בים מפקד למפקדה, או לתת עוד איזה שיעור תורה... קיצר זה כיום אצלי  השגרה.

חג שמח לכולכם וברכה והצלחה בהכל בפרט במציאת זיווגכם!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2007 16:34 לינק ישיר 

כן קיוטי, אני אכן נחמד. ומזדה 3 או 5 באמת נשמע בחירה נאה.

צבי אהלן ברוך שובך..כמו שאתה רואה הפורום משנה את פניו מדי פעם.. חג שמח גם לך.. ובהצלחה :)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2007 16:38 לינק ישיר 

תודה עוצר.
כן הרבה השתנה...
אני חזרתי לפה לזמן קצר... הצבא לא נותן טיפת מנוחה... אבל מצד שני זה חויה מהחיים...!

להתחתן נראה לי כיום רחוק מתמיד... כי גם אתחתן אני אחזור רק בסופי שבוע... ונראה לי שקשה למצוא אשה שתסכים 1) להתחתן עם חרדי שנמצא בצבא. 2) שחוזר רק בסופי שבוע בשנה ראשונה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2007 16:44 לינק ישיר 

אתה בנח"ל החרדי?
מה ההקלות שנשוי מקבל ?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2007 16:50 לינק ישיר 

כן אני בנח"ל חרדי.

כפי שהבנת אני לא נשוי...  נשוי מקבל יציאה כל סוף שבוע (חמשו"ש). משכורת גבוהה יותר (אם האשה לא עובדת זה יותר כסף). זה יוצא בערך 3000 שקל לחודש.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2007 16:50 לינק ישיר 

בטח שיש בחורות שיסכימו להתחתן עם חרדי שהלך לצבא, הציבור החרדי מגוון ורחב, יש הכל בכל מכל כל...

וגם אם תתחתן עוד שנה לא יקרה כלום, ועד כמה שדעתי הלא יודעת, יודעת, מי שמתחתן נותנים לו הקלות מהצבא...

בכולופן בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/4/2007 16:52 לינק ישיר 

אממ..אני באמת שוקל אם לשרת בקרבי אחרי שאני אתחתן או לא..
אשה יכולה לשרוד עד סוף שבוע נכון?
ו 3000 שקל זה לא רע..(אחרי זה יש מענקים וכאלה)

הרי צבא אני בכל מקרה מתכוון לעשות..אבל זה מתנגש עם חתונה..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/4/2007 16:54 לינק ישיר 

קיוטי תודה  לך.

אבל זה הלא עוד שנה .. זה עוד שנתים. כי יש לי שם שנה שלישית שחייבים לעשות הכשרה במכון לב. שזה על פי רוב השלמת בגרויות או לימודי מקצוע או מי שרוצה יכול לשבת ללמוד בבית מדרש שם. אבל זה בסופו של יום שנה שלישית של צבא וחייבים להיות נוכח בו.( באים למכון לב עם מדים ויש בדיקות נוכחות אפילו בתפילות ובשיעורי רב וכדו')

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אשכול הסמול-טוק 1 - שיחות סלון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 81 82 83 ... 4676 4677 4678 לדף הבא סך הכל 4678 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.