|
|
| נשלח ב-9/10/2012 16:58 |
|
| |
מפוכחת?
עַד מָתַי תִּשְׁתַּכָּרִין הָסִירִי אֶת יֵינֵךְ מֵעָלָיִךְ (שמואל 1,י"ד)

(אם כי בתור אחד מהכת ה"גברית" אני מודה שרובנו לא ממש "מבריקים"..)
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 17:10 |
|
| |
זה מה שאני מנסה להסביר לכם. אין לי אפילו על מה להתפשר. במקרה הטוב אני יוצאת עם מישהו פעם פעמיים ומבינה שזה ממש אבל ממש לא זה. ובמקרה הרע אני מחכה שיציאו לי הצעות.. לכן פניתי לפורום הזה בתקווה למצוא שדכנית נורמלית. ושתבין שהנתונים שלי הם הרבה מעל הממוצע של כל בחורה סטנדרטית.(מבחינת מראה, שכל, ואופי-עד כמה שאני יכולה להעיד על עצמי..) אני לא איזה "בררה" מהרחוב. פרחות לא חסר..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 17:15 |
|
| |
"לכל סיר יש מכסה "......משפט של סבתא שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 17:19 |
|
| |
השאלה היא איך מוצאים את המכסה, או את הסיר.. תלוי איך מסתכלים..
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 17:34 |
|
| |
אצל חרדים אכן אין הרבה אפשרויות, בעיקר אם את מסתובבת במעגלים של חרדים שמרנים ואת מחפשת מודרני..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 17:35 |
|
| |
עכשיו יגיע הקונפליקט הידוע...
שמרני ומודרני.
יש כזו חיה? =))))
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 18:22 |
|
| |
| בחורה_28 כתב: |  | לא בררנית ולא טעונה. מפוכחת. אפשר גם מציאותית.. |
| חמודה, אם אף אחד לא התקרב אל האמת הפנימית שלך בכלום יכול להיות שגם את רחוקה ממנה....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2012 22:06 |
|
| |
פסיכולוגיה בגרוש. עזבי אמת פנימית, בואי נתחיל קודם באמת חיצונית...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2012 01:28 |
|
| |
לצערי הרב אין יותר מושג של שדכנים היום. היום רוב השידוכים מתבצעים דרך חברים ידידים משפחה וכ'ו. שדכנים כבר לא הציעו לי לפחות כמה שנים.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 13:10 |
|
| |
| בחורה_28 כתב: |  | כן, רק חבל שההצעות שלהם אפילו לא בכיוון... אם בכלל הם מועילים בטובם להציע.
חרדי מודרני הכוונה-למד מקצוע(אקדמאי), אפשרי רקע ישיבתי, לבוש מבחינתי הוא יכול ללכת עם טי שירט. בקיצור, אחד כזה שקורא, לומד, שמעניין אותו תרבות, הצגות, וכד'. אבל לא מהפאן הטראשי אלא מהפאן האינטלקטואלי.יש בכלל יצורים כאלו או שאני מבזבזת את זמני לריק?
|
|
תתפלאי אבל יש "יצורים" כאלו. אולי לא הרבה אבל יש... אני אחד מהם. וגם אני באותה בעיה שלך רק מהכיוון ההפוך...איפה אני מוצא בחורה "חרדית מודרנית". אולי הגעת לפה לא במקרה?! 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 13:18 |
|
| |
יאאלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 13:24 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 13:30 |
|
| |
עכשיו לצחוק? 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 13:36 |
|
| |
| בחורה_28 כתב: |  | זה מה שאני מנסה להסביר לכם. אין לי אפילו על מה להתפשר. במקרה הטוב אני יוצאת עם מישהו פעם פעמיים ומבינה שזה ממש אבל ממש לא זה. ובמקרה הרע אני מחכה שיציאו לי הצעות.. לכן פניתי לפורום הזה בתקווה למצוא שדכנית נורמלית. ושתבין שהנתונים שלי הם הרבה מעל הממוצע של כל בחורה סטנדרטית.(מבחינת מראה, שכל, ואופי-עד כמה שאני יכולה להעיד על עצמי..) אני לא איזה "בררה" מהרחוב. פרחות לא חסר.. |
|
אם את שלימה עם הדרך שלך.. אם את בטוחה שזה "האחד" שלך ואיתו את תוכלי לבנות בית שהוא משכן לשכינה. אם ברור לך שזה מה שהקב"ה דורש ממך..
אז.. תהיי בטוחה "שהאחד" הזה קיים.. הוא נמצא.. ופשוט לא הגיע הזמן... ונכון, שזה מייאש.. במיוחד שכל ההצעות לא מתקרבות למה שאת רוצה, אבל אין סיבה שעלייך לא הכירזו 40 יום קודם יצירתך מיהו האחד שלך...!
ולגבי ההצעות, את עצמך כותבת שאת לא איזה אחת בררה מהרחוב.. ויש לך אין סוף מה להציע.. אז מה לעשות.. ככל שהמוצר יקר יותר, אז גם הקופצים עליו פוחתים... נקודה למחשבה...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2012 15:01 |
|
| |
חברות וחברים, האשכול מיועד למידע על שדכנים. הנושא של בחורה_28 מרתק מאד אבל מתאים יותר לפתוח עבורו אשכול נפרד.
|
|
|
|
|