בית פורומים שידוכי חרדים

איחורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/6/2006 20:27 לינק ישיר 

סליחה אם זה לא היה מובן, אני מתכוות בפירוש למאחר סידרתי, כי קורה שמאחרים או פקקים או אפילו סתם אילוצים, כל כוונתי היתה במישור העקרוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2006 20:32 לינק ישיר 

אוקיי הבנתי אותך. חבר פורום "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 15:54 לינק ישיר 

אני כעיקרון תמיד מגיע ראשון לפגישות.. יש לי עיניין להגיע בהתחלה כדי שאני ירגיש בבית אני מסתובב בבית מלון מסתכל בודק אפשריות לטיול וכו' וכשהיא מגיעה אני כבר מכיר את המלון הרבה בחורות היו שואלות אותי מה איך אתה מכיר פה וכשאמרתי להם שאני הגעתי 45 דקות לפני הזמן היו בהלם... אבל זה גם משהו במשפחה שלנו אנו לא מאחרים ולא רק אנו מגיעים תמיד חצי שעה לפני.. אגב יש לי חבר שחושב שבחורה צריכה לחכות לגבר... מה אתם אומרים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 16:04 לינק ישיר 

שהוא לא צודק!!!!!! ברור שהבחור צריך לחכות, יש בזה משהו מחמיא, וזה מה שבחורה צריכה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2006 16:09 לינק ישיר 

אולי יש בזה משהו מחמיא לבחור שהבחורה מחכה ל"גבר"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 16:26 לינק ישיר 

לא.................. זה לא נשמע טוב, בחורה צריכה לחכות לגבר שלה בבית, אבל במלון עדיף שהוא יבדוק קודם...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2006 16:29 לינק ישיר 

הקטע אם הלבדוק זה קטע אישי שלי השאלה היא לא אם בחור צריך לעשות מה שאני עושה כי אני חושב שלא זה רק קטע שלי השאלה היא אם בכלל הבחור צריך לחכות לבחורה או היא צריכה לחכות לו וצריך לתת נימוקים לכל דעה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 16:32 לינק ישיר 

במחילה, אבל התכוונתי קצת לרדת עליך.... לא נורא, טוב שלא הבנת את זה .. אוקיי, אז לדעתי הבחור צריך לחכות והאמת -אין לי סיבה, אני אחשוב על משהו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2006 16:34 לינק ישיר 

תחשבי אני מחכה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 16:40 לינק ישיר 

אולי כי זה גברי???? ונשי זה להגיע אל המוכן, כלומר, שמישהו מחכה לה????? זה לא סיבה!!! לא יצא לך עוד, אבל היית מנסה פעם לגרום לבחורה לחכות לך, תראה ששניכם תחושו חוסר נעימות גדולה הרבה יותר מזו שהייתם חשים לו אתה היית מחכה לה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2006 17:19 לינק ישיר 

איפה כולם אין לכם דעה בנושא?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 17:59 לינק ישיר 

חברה שלי היתה צריכה להיפגש עם בחור בשעה מסויימת בבית מלון, לאחר יותר משעה שהוא לא הגיע, ולא הצליחו ליצור איתו קשר, היא פשוט הלכה....... למחרת השדכן מתקשר אליה (הוא ידע ממנה שהבחור מאחר) ואמר שהבחור הגיע יותר מאוחר (לפחות שעה וחצי אחרי שהפגישה היתה צריכה להתחיל) ולא הבין למה היא לא נמצאת שם...... לדעתי זאת ממש חוצפה, הגבר הוא זה שצריך לחכות לבחורה. לפחות שבפגישות יראה שהוא הגבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2006 18:07 לינק ישיר 

בס"ד

נעמה111 יקרה.

מה שאת מספרת הוא קצת עיניין אחר כל אדם שקובעים איתו שעה והוא מאחר במיוחד כמות האיחור שפה הוא חוצפן!

ללא קשר מי אמור לחכות הבחור לבחורה או הבחורה לבחור...

ולגבי מה שאמרת מי אמור לחכות למי אמר שלפחות בפגישות יראה שהוא הגבר...

1. האם זה מה שמראה לך אם הבחור הוא גבר?
2. ומה בקשר לשאר החיים הם לא חשובים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 20:12 לינק ישיר 

יותר סביר שבחורה תאחר ( למרות שאני לא בעד וצריך להגיע בזמן ) היא הולכת על עקבים , עד שהיא מוצאת מה ללבוש, עד שהיא מתלבשת, עד שהיא מיתאפרת ואם אחרי זה לא ניראה לה היא שוב תשנה כי ככה היא לא תצא מהבית לא ככה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 20:16 לינק ישיר 

בס"ד

אז שתכין לה זמן כמה היא צריכה ואם הפגישה היא ב8 והיא צריכה שלוש שעות לפני שתתחיל להתארגן ב5 מה הבעיה ...

אני לא חושב שזו סיבה מספקת שהבחור צריך לבוא לפגישה לפני הבחורה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איחורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.