|
|
| נשלח ב-22/6/2006 20:21 |
|
| |
שימי אבל אם נשבר לה העקב ???
סתתתתתתתתאם.
חברת פורום "שידוכי חרדים "
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 21:33 |
|
| |
וואו אני מנסה לחשוב ולהגיע למסקנה ואני לא מצליח כל מה שאני חושב יש לי פירכה בשבילו
כנראה שהעניין הזה לא חד משמעי כל אחד\ת לפום שיעורי דיליה
קח את החיים באיזי
אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2006 21:40 |
|
| |
בחתונות החתן מחכה לכלה מיתחת לחופה יש לזה קשר ???
חברת פורום "שידוכי חרדים "
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 07:32 |
|
| |
לאחר לפגישה זה ממש לא יפה.
אבל אין לבוא בטענות לאף צד בנושא היות ויש דבר כזה שנקרא: מאחר כרוני, ואותו מאחר כרוני תמיד מאחר, ולכל מקום מגיע
מאוחר או בדקה התשעים, כך שאין לבוא אליו בטענות.
בפגישתי הראשונה שלי עם אשתי שתחי' היא איחרה בכמעט שעה, אבל זה היה האיחור האחרון שלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 12:14 |
|
| |
מזכיר לי את האנגלים שיוצאים מהכלים מאיחורים כאלו.
אני זוכר שכן אנגלי שהיה צועק ומתרגז כל יום ששי על הצפירה שהקדימה או איחרה בדקה
שיאכלו את הלב אם טעים להם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 12:28 |
|
| |
לכל דבר יש את הזמן שלו...
פעם סידר הרב מבריסק קידושין לתלמידו. כשבא התלמיד לקדש את אשתו, הוא החזיק את הטבעת אך היא נפלה מידו. הוא ניסה
פעם נוספת ושוב היא נפלה. ניסה עוד פעם, וגם אז הטבעת נפלה.
הרים הרב מבריסק את הטבעת, המתין כמה דקות ואז נתן לחתן ואמר לו: קדש אותה. והפעם הטבעת לא נפלה והוא ענד אותה על
אצבעה של הכלה.
אמר הרב מבריסק אח"כ שהבתחלה, כשהבחור רצה לקדש אותה בשמים עדיין לא קבעו שהגיע זמנה ולכן הוא לא הצליח לקדש
אותה. רק אח"כ, כשלמעלה כבר הוחלט שהגיע הזמן, הוא הצליח לקדש!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2006 17:37 |
|
| |
אותו בחור שהזכיר לך כמה פעמים איחרת נראה לי הבחור הלא מתאים אם כך, כי כולנו בני אדם ולא מלאכים גם לנו מותר לאחר
ב.ה.צ.ל.ח.ה
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2006 01:56 |
|
| |
ברוך הבא משה718...
אנגלים אנגלים באמת לא מאחרים
נ.ב. יש לי שאלה אילך באשכול עוגן "סמול טוק" סתם דיבורים"
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2006 09:50 |
|
| |
תוקן על ידי - ישפאי1 - 25/06/2006 10:00:48
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2006 13:12 |
|
| |
היחס לאיחורים צריך להביא בחשבון את המיקום ממנו הגיעה הפרטנרי\ת.
אם הבחורה נמצאת במגרש הביתי (עיר מגוריה, במקום מוכר), והעלם בא מבחוץ- איחור של עד 20 דקות נראה לי לגיטימי לחלוטין, הרי הוא זה שצריך להסתובב עם הרכב ולאתר את המקום, או יותר גרוע- להסחב עם תחבורה ציבורית, כך שתמיד צריך לקחת את האופציה הזו ולהתייחס אליה כנורמטיבית.
אז נכון, לפעמים אנחנו מצפים מהשני שיקח את הריזיקה הזו בחשבון ויצא מוקדם, אך לא תמיד קל לאמוד זמן מראש.
וגם במקרה הפוך, כאשר שחקנ\ית החוץ מגיע מוקדם, ודווקא שחקנ\ית הבית מאחר\ת, גם את זה אפשר לקבל, כי תמיד ישנן סיבות שאנו לא מודעים להם ואי אפשר לשפוט מהצד כאשר איננו יודעים את כל הפרטים (אם כי כאן יותר מ-10 דקות זו באמת חריגה לא הוגנת, וראוי מאד שהיא תוסבר).
אני תמיד בעד יחס סלחני למאחרים לנו, ויחס מחמיר אלינו עצמנו.
הערה חשובה: אם אחרי 2-3 פגישות דפוס האיחור חוזר על עצמו, לא מחייב שזה מצביע על זלזול. אולי פשוט מדובר על אדם עם קושי לאמוד זמן, והוא סוג כזה של "מאחר כרוני". שהצד השני ישקל אם הוא מסוגל לחיות עם טיפוס כזה... (במידה וזה החיסרון היחיד). היתה לי חברה שנפגשה עם טיפוס כזה, התלהבה מהאישיות, רק שהבחינה שקיימת בו "רחפנות" מסוימת שגורמת לו לאחר\לשכוח דברים וכו', בהתחלה זה הפריע לה, אבל עם הזמן זה הפך בעיניה לחינני. היא הבינה שזה לא מגיע ממקום של זלזול, אלא שהוא פשוט מהסוג שכנראה צריך אמרגנית או מזכירה אישית שיקבעו לו סדר יום...
תוקן על ידי - חולמתבהקיץ - 04/07/2006 13:16:57
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2006 15:53 |
|
| |
זה כל כך לא היה באשמתך, זה סתם טיפשי ומגעיל להזכיר את זה כל הפגישה.. אלא אם כן הוא חיבב אותך ממש ולא ידע איך להראות את זה , אז הוא עקץ אותך ובעצם ניסה לקרוץ... 
בקשר למושג "איחור אופנתי" המצוי אצל הנשים.. אני אישית חושבת שזה טיפשי וכן מיותר "מאחרים כרונים" אני מורידה את כובעי (הלא מצוי) בפני אלו שיכולים להסתדר עם המאחרים...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2007 15:18 |
|
| |
לחברים החדשים
יש לכם אולי סיפורים או מקרים הקשורים בנושא האיחורים?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/9/2007 16:07 |
|
| |
יש לו בעיה, כי בנות מאחרות הרבה.
|
|
|
|