בית פורומים שידוכי חרדים

איחורים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2006 20:21 לינק ישיר 

שימי אבל אם נשבר לה העקב ???

סתתתתתתתתאם. חברת פורום "שידוכי חרדים "

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 21:33 לינק ישיר 

וואו אני מנסה לחשוב ולהגיע למסקנה
ואני לא מצליח כל מה שאני חושב
יש לי פירכה בשבילו

כנראה שהעניין הזה לא חד משמעי
כל אחד\ת לפום שיעורי דיליה

קח את החיים באיזי אם לא החיים יקחו אותך באיזי חבר פורום "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 21:40 לינק ישיר 

בחתונות החתן מחכה לכלה מיתחת לחופה
יש לזה קשר ??? חברת פורום "שידוכי חרדים "

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2006 07:32 לינק ישיר 

לאחר לפגישה זה ממש לא יפה. אבל אין לבוא בטענות לאף צד בנושא היות ויש דבר כזה שנקרא: מאחר כרוני, ואותו מאחר כרוני תמיד מאחר, ולכל מקום מגיע מאוחר או בדקה התשעים, כך שאין לבוא אליו בטענות. בפגישתי הראשונה שלי עם אשתי שתחי' היא איחרה בכמעט שעה, אבל זה היה האיחור האחרון שלה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2006 12:14 לינק ישיר 

מזכיר לי את האנגלים שיוצאים מהכלים מאיחורים כאלו. אני זוכר שכן אנגלי שהיה צועק ומתרגז כל יום ששי על הצפירה שהקדימה או איחרה בדקה שיאכלו את הלב אם טעים להם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2006 12:28 לינק ישיר 

לכל דבר יש את הזמן שלו... פעם סידר הרב מבריסק קידושין לתלמידו. כשבא התלמיד לקדש את אשתו, הוא החזיק את הטבעת אך היא נפלה מידו. הוא ניסה פעם נוספת ושוב היא נפלה. ניסה עוד פעם, וגם אז הטבעת נפלה. הרים הרב מבריסק את הטבעת, המתין כמה דקות ואז נתן לחתן ואמר לו: קדש אותה. והפעם הטבעת לא נפלה והוא ענד אותה על אצבעה של הכלה. אמר הרב מבריסק אח"כ שהבתחלה, כשהבחור רצה לקדש אותה בשמים עדיין לא קבעו שהגיע זמנה ולכן הוא לא הצליח לקדש אותה. רק אח"כ, כשלמעלה כבר הוחלט שהגיע הזמן, הוא הצליח לקדש!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2006 17:37 לינק ישיר 

אותו בחור שהזכיר לך כמה פעמים איחרת נראה לי הבחור הלא מתאים אם כך, כי כולנו בני אדם ולא מלאכים גם לנו מותר לאחר ב.ה.צ.ל.ח.ה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2006 01:56 לינק ישיר 

ברוך הבא משה718... אנגלים אנגלים באמת לא מאחרים נ.ב. יש לי שאלה אילך באשכול עוגן "סמול טוק" סתם דיבורים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/6/2006 09:50 לינק ישיר 

תוקן על ידי - ישפאי1 - 25/06/2006 10:00:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2006 13:12 לינק ישיר 

היחס לאיחורים צריך להביא בחשבון את המיקום ממנו הגיעה הפרטנרי\ת.

אם הבחורה נמצאת במגרש הביתי (עיר מגוריה, במקום מוכר), והעלם בא מבחוץ- איחור של עד 20 דקות נראה לי לגיטימי לחלוטין, הרי הוא זה שצריך להסתובב עם הרכב ולאתר את המקום, או יותר גרוע- להסחב עם תחבורה ציבורית, כך שתמיד צריך לקחת את האופציה הזו ולהתייחס אליה כנורמטיבית.

אז נכון, לפעמים אנחנו מצפים מהשני שיקח את הריזיקה הזו בחשבון ויצא מוקדם, אך לא תמיד קל לאמוד זמן מראש.

וגם במקרה הפוך, כאשר שחקנ\ית החוץ מגיע מוקדם, ודווקא שחקנ\ית הבית מאחר\ת, גם את זה אפשר לקבל, כי תמיד ישנן סיבות שאנו לא מודעים להם ואי אפשר לשפוט מהצד כאשר איננו יודעים את כל הפרטים (אם כי כאן יותר מ-10 דקות זו באמת חריגה לא הוגנת, וראוי מאד שהיא תוסבר).

אני תמיד בעד יחס סלחני למאחרים לנו,
ויחס מחמיר אלינו עצמנו.

הערה חשובה: אם אחרי 2-3 פגישות דפוס האיחור חוזר על עצמו, לא מחייב שזה מצביע על זלזול. אולי פשוט מדובר על אדם עם קושי לאמוד זמן, והוא סוג כזה של "מאחר כרוני". שהצד השני ישקל אם הוא מסוגל לחיות עם טיפוס כזה... (במידה וזה החיסרון היחיד). היתה לי חברה שנפגשה עם טיפוס כזה, התלהבה מהאישיות, רק שהבחינה שקיימת בו "רחפנות" מסוימת שגורמת לו לאחר\לשכוח דברים וכו', בהתחלה זה הפריע לה, אבל עם הזמן זה הפך בעיניה לחינני. היא הבינה שזה לא מגיע ממקום של זלזול, אלא שהוא פשוט מהסוג שכנראה צריך אמרגנית או מזכירה אישית שיקבעו לו סדר יום...

תוקן על ידי - חולמתבהקיץ - 04/07/2006 13:16:57

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2006 15:53 לינק ישיר 

זה כל כך לא היה באשמתך, זה סתם טיפשי ומגעיל להזכיר את זה כל הפגישה.. אלא אם כן הוא חיבב אותך ממש ולא ידע איך להראות את זה , אז הוא עקץ אותך ובעצם ניסה לקרוץ...

בקשר למושג "איחור אופנתי" המצוי אצל הנשים.. אני אישית חושבת שזה טיפשי וכן מיותר
"מאחרים כרונים" אני מורידה את כובעי (הלא מצוי) בפני אלו שיכולים להסתדר עם המאחרים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2007 15:18 לינק ישיר 

לחברים החדשים
יש לכם אולי סיפורים או מקרים הקשורים בנושא האיחורים?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/9/2007 16:07 לינק ישיר 

יש לו בעיה, כי בנות מאחרות הרבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2007 00:03 לינק ישיר 

ליטאי
כמה זמן נחשב איחור מבחינתך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2007 00:14 לינק ישיר 

איחורים לא מוצדקים  = איכס
שגבר מאחר 3 דקות...
זה איחור, והוא די מסומן כבר.. אבוד לו..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > איחורים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.