בית פורומים שידוכי חרדים

הבדלי קצב(ברגש) בין בחורים לבחורות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/6/2006 12:06 לינק ישיר 

קרובר אני מבקש ממך לדבר בכבוד .

ב.התגבות לאנשים בפורום יעשו במירב הדרך ארץ בכבוד הדדי מותר לחלוק אסור 'לחנוק'.

מתוך "חוקת הפורום"...

תוקן על ידי - אסיק_good - 22/06/2006 1:36:19

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2006 12:08 לינק ישיר 

מה רע בלפנות לייעוץ?!
קורבר, קודם כל אל תכליל. לא כ--ל החוזרים בתשובה כאלה, ולא כ--ל (כל תגובה שלך יש בה איזהשהיא הכללה).

מה יש לך נגד בני אדם? לדעתי, אתה צריך לפנות לייעוץ פסיכולוגי ומהר!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2006 12:14 לינק ישיר 

איילת,

אני מבין שכבר קבעתם להפגש היום אז לא הייתי ממליץ לך לשנות. אבל, אם אחרי הפגישה היום את עדיין מרגישה את אותה הרגשה, אזאי תעשי פסק זמן קצר של, נגיד יומיים, עד לפגישה הבאה, ותבחני טוב את ההרגשות שלך במשך תקופת הפסק זמן.  אולי ה"אויר" יעזור לך לקבל פרספקטיבה שונה (לחיוב או לשלילה).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2006 12:22 לינק ישיר 

זה מה שמציק לי שאני הפכפכית,
הכל זורם וטוב, ואז כשהוא פתאום מתחיל "לחזר" נהיה לי קשה ומלחיץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/6/2006 15:12 לינק ישיר 

איילת
אני חושב שאת צריכה לדבר על זה עם מישהו כמו שמוטי דוטס אמר
אבל לפני הפגישה הבאה

קח את החיים באיזי אם לא החיים יקחו אותך באיזי חבר פורום שידוכי חרדים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 10:13 לינק ישיר 

הורדתי את הבחור, אבל אני לא שלמה עם זה...

מה שברור הוא שלקחתי את הסיפור הזה קשה מדיי ואניווי אני חייבת הפסקה לנשום קצת, להתחיל לאכול ולהפסיק לבכות..(גם אם איפעם נתארס..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2006 10:29 לינק ישיר 

העיקר שכל הבילבול מאחורייך

שידוך זה כמו רכבת הלך אחד יבוא עוד אחד קח את החיים באיזי אם לא החיים יקחו אותך באיזי חבר פורום שידוכי חרדים

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2006 10:41 לינק ישיר 

איילת,

אני מאוד מבין כמה שזה קשה לך! הרי אני ואשתי חיתנו, ב"ה, את הילדים שלנו ולפעמים היה מאוד מאוד קשה.

אבל אני בטוח שתצליחי ותתארסי בשעה טובה ומוצלחת !!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/6/2006 19:54 לינק ישיר 

איילת,
אני יכולה להבין על מה את מדברת לגבי "ביטויי אהבה מוקדמים מידי".. יש אנשים שהרגשנות שלהם מביכה קצת, גם אם את הטיפוס הכי רגשני בעולם. אולי בגלל שלא תמיד הם קוראים את המפה נכון לגבי הצד השני (כמו במקרה שלך..) ואולי בגלל שהם מוכרים את הרומטיקה חינם אין כסף, ואנחנו אוהבים דברים שעבדנו קשה להשיג;)
אני מאוד מקווה שההחלטה שקבלת נכונה.. חבל רק שהבחור הזה לא חיכה קצת עם הרגשות שלו והפיל אותן עליך כרוח סערה. לפעמים זה מפחיד.
(ולא, לא התנסיתי בדבר דומה, רק מכירה מקרה דומה שקרה לחברה קרובה שלי , שגם היא, אגב, לא אכלה ורק בכתה. נסיונות ההסבר הנ"ל נובעים משיחות ארוכות ורוויות דמעות לתוך הלילה.. יש לציין שמה שכתבתי הוא רק קצה המזלג, קצה הקרחון או כל קצה אחר שתרצו)

ולכל מי שחושב שאני מנהלת חשבונות חסרת רגש- בוא נאמר שתופעת ה"כל היום בוכה ולא אוכלת" לא ממש קיימת אצלי, ולהוריד לי דמעות זאת משימה קשה, אבל אני ממש לא חסרת רגש, אולי משתדלת להפוך את נושא השדוכים ל"עסק", משהו מתוכנן ומסודר עם רשימת מכולת וסדר עדיפויות מתוך מטרה שהלב לא יתפרע ויעשה שטויות
כי אני ממש טובה בזה.

יש מבין?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2006 00:43 לינק ישיר 

יש מבין.

רק אני מפחד שנהפוך לרובוטים! חבר פורום "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2006 10:22 לינק ישיר 

איילת היקרה !!!

תעשי מה שנכון לעשות ולכי בעקבות לבך .... רק את יודעת מה באמת הלב שלך מרגיש ורוצה....
ואל תתני לכל אחד לבלבל לך את המח ולטחון לך אותו בשטויות .....
את מספיק בוגרת כדי להחליט..... אבל - גם לא כדאי יותר מידי לדוש בזה ולחפש עוד סיבות למה למשוך את השידוך אם הוא נראה לך כ"כ . את יכולה לאבד יציבות .... ובחורים רצינים מחפשים בחורה יציבה ורצינית.

בהצלחה!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2006 11:28 לינק ישיר 

ברוכה הבאה לפורום שלנו.

...

ולגבי הנושא אני חושב שאיילת כן מבולבלת ולכן היא שאלה וזה דבר נכון וחשוב להתייעץ עם אנשים ...
ובקשר ללכת בעקבות הלב זה מאוד יפה אבל זה יכול להטעות חשוב לשתף גם את השכל בהחלטות! חבר פורום "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2006 22:14 לינק ישיר 

היי איילת!!
גם אני חדשה בפורום,וגם אני כבר הספקתי קצת לשכוח את התקופה הזאת שחלפה עברה לה לפני מס' שנים,
ומשום מה כשאני קוראת את דבריך הנבונים,עולה לי רעיון לשידוך,איני מכירה אותך,גם את הבחור לא מי יודע מה..אבל מה שבטוח זה שהוא כבר בן 28,בחור חכם,נאה ,תמיד יודע להגיד את הדבר הנכון בזמן הנכון,כזה שלא יתן לך להרגיש מייד שהוא נדלק עלייך, הוא יסחוף אותך בקיסמו,ואת ...תסתכלי כל דקה על הצג ,תחכי שהוא יתקשר אבל הוא לא,רק אחרי כמה לילות הוא יועיל בטובו להתקשר.וגם אז...בקיצורכזה שכולן רוצות...אבל הוא לא רוצה אף אחת,הוא רוצה את הבלתי מושגת,
כן,הוא כבר בן 28...גם הוא אמר לא על כולן כי...
זאת מסיקה מסקנות מהר מידי...השניה לא 180 וכו'...
אז שיהיה לך בהצלחה,

ותזכרי
בין הרצוי למצוי הלב תמיד נשאר חצוי!!!!

אה...שכחתי..היום הוא נפגש גם עם גרושות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/7/2006 22:18 לינק ישיר 

ברוכה הבאה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/7/2009 18:47 לינק ישיר 

במחילה על ההקפצה המוזרה משנת 2006...

חיכתי לאשכול הזה.

גברים,
יש בנות עם קצב איטי, רגע, ואם אתה יותר מדי מתקרב
אז הן נסססססססססוגות......... 

מה אתם אומרים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הבדלי קצב(ברגש) בין בחורים לבחורות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.