|
|
| נשלח ב-2/7/2006 14:54 |
|
| |
אמענטש
מה אתה נכנס לדברים שוליים והתנגחויות שאינם קשורים למין הענין...
אם הפרטים שמופיעים כאן נכונים הרי שמדובר באירוע נדיר וראשון מסוגו בקרב חסידי ברסלב, עוד אפשרות של הכרזה שרבינו ציוה להכריז שכל מי שסר למשמעתו יבוא אליו לר"ה.
ואדרבה שכל חברות הנסיעות יעשו כנסים ויביאו רבנים שילהיבו את הציבור לנסוע ויהיה זה שכרנו...
אגב, יש שמועה שיהיו עוד רבנים מהמדרגה הראשונה של הציבור החרדי... האם מישהו יודע פרטים ע"כ?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 23:18 |
|
| |
יש אולי יותר פרטים???
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 23:32 |
|
| |
שמעתי ששובו שלחו צוות של אברכים לאומן, יש פרטים???
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 00:01 |
|
| |
מה ענין שמיטה להר סיני? אין קשר בין אברכים שנוסעים לאומן ובין הכנס הענק שעומד להיות בבת ים...
כמו"כ ביררתי לאחר שראיתי כאן באשכול שטיקולסקי משובו אחראי על הפקת הכנס, וכפי ששמעתי הפקת הכנס לא קשורה לאברך זה או אחר בשובו אלא במשרדי פרסום חיצוניים...
מי שיודע עוד פרטים שיביא...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 21:00 |
|
| |
שלחתי בטעות את הידיעה על אומן...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 21:02 |
|
| |
שונדרעס
התנצלותך התקבלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2006 08:19 |
|
| |
שונדרס ביינתיים אתה תוקע את ההודעה הזאת בכל אשכול אפשרי ללא שום קשר
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2006 11:20 |
|
| |
גם הרב הראשי יופיע בכנס
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2006 16:12 |
|
| |
הכנס של הגר"א ברלנד הוקפא עד להודעה חדשה
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2006 16:21 |
|
| |
זה פשוט לא נכון, הכנס לא בוטל !!!!!!!!!!!!!!!
הטעות היא שחלק מחברי הפורום חשבו שמדובר בכנס של הרב ברלנד שליט"א אבל זה לא נכון, מדובר בכנס של אנשים שקרובים למספר קהילות בברסלב וביניהם גם הרב ברלנד שהופעתו בכנס עדיין לא מובטח וזאת מכיוון שכבר זמן רב הוא לא יוצא לכנסים...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/7/2006 20:28 |
|
| |
מר בורוביץ...
הכנס לא נדחה!!! הגעתו של הגר"א ברלנד עוד לא ידוע??? לי בכלאופן...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2006 18:06 |
|
| |
מתברר שהעומדים מאחורי ארגון הכנס הענק שעומד להיות בבת ים הם:
א. הרב נחמן טיקולסקי - מרבני שובו בנים. ב. הרב צבי כהן - מגבאי הרב מורגנשטן. ג. הרב יצחק שפירא - מעיינות החיים. ד. הרב חיים רייכר - מרכז ברסלב.
כמו"כ נקבע סופית שהרב ברלנד יופיע בכנס לצד רבנים חשובים מכל גווני הקשת החרדית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2006 19:07 |
|
| |
לפי ששמעתי הרב רפאל בן הרוש שליט"א דורש ממארגני הכנס סך 100,000 $ טבין וטקילין שישולמו מראש עוד לפני העצרת על מנת לאפשר לרב ברלנד להתראות עם הציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2006 19:31 |
|
| |
אבן דורש
האם ישך סימוכין לדבריך? כי זה נשמע מה זה סתם עקיצה!
אני יודע שיש דרישה כזאת שהרב ברלנד ייצא רק בתנאי שמארגני הכנס ירימו תרומתם עבור החובות הרבים של שובו, אבל ניסחת את זה בצורה עוקצנית מדי, אבל בכל אופן אם אני לא טועה רפאל בן הרוש הוא בנאדם מעשי מאד, הוא לא רואה כלום חוץ מטובת המוסדות של שובו... זכותו, לא???
ובינינו, כמה שאנחנו לא קשורים לרב ברלנד אבל הוא היחידי בברסלב שיכול למלאות אולם של 5000 איש ואם זו מטרת המארגנים אז הם צריכים לבחור.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/7/2006 19:47 |
|
| |
באם הבחנת בצליל של ציניות בדברי הרי אני חוזר ואומר שכל שכתבתי הינו מפי השמועה ממקור אמין בהחלט.
ואכן אתה צודק הרב ברלנד עם יהודה סעדו זה שילוב מוצלח שיכול למלא את כל הטיילת של בת ים.
|
|
|
|
|