|
|
| נשלח ב-28/6/2006 13:07 |
|
| |
נשמע ממש נחמד, הסרט שעשיתם עם הילדים  אני מאוד אוהבת הצגות (גם סרטים), אבל לצערי לא יוצא לי כמעט ללכת, מסיבות תקציביות בעיקר... ותודה רבה לאזרחית ולשלמה.
קצת קשה לי להסביר מה בדיוק אני רוצה להביע, אפילו לעצמי. ניסית פעם לצייר אזרחי?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2006 15:26 |
|
| |
זה שאלה שמתאימה לאשכול שמראיינים אותי, אבל התשובה היא שלא ניסיתי.
האזרחית דווקא יודעת וגם את מנחם הבן שלי צילמתי בווידאו מצייר על לוח עם טוש שנמחק אחרכך
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2006 23:03 |
|
| |
התבוננתי בתמונות המצולמות וזיהיתי גם את הציורים עד כמה שהעניים שלי מבחינות בין ציור לצילום.אהבתי מאוד את התינוק שמניח את עצמו על אימו( זו תמונה בסריה האחרונה). כשהסתכלתי בתמונה עלתה לי שאלה "למה גוף האם בשחור לבן והתינוק בצבע?" יש לי חשק מיוחד לנתח את זה כנראה בגלל שזו התנוחה האהובה עליי עם ילדיי - ככה אני ישנה איתם שעות ולילות כמעט עד גיל 4 חדשים.מסקרן אותי אם הם רואים אותי בשחור לבן או מרגישים שחור לבן .ממש מעניין.אני רוצה לומר לך שקנית את ליבי בציור הזה .את כתבת שאת בת 20 אני משערת שאם את גרה עם שותפים את עדיין רווקה ללא ילדים.ואני שואלת את עצמי איך הצלחת לצייר את הבעת הפנים של התינוק בדיוק מושלם כזה?!!!!! פשוט הבעה מדוייקת של תינוק ישן. אהבתי מאוד .(רק מדאיג אותי שהאמא בשחור לבן - למה? יש סיבה מיוחדת?)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 09:51 |
|
| |
באמת ציור יפה מאד. לא זכרתי אותו. הילד ממש חולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 09:55 |
|
| |
מה זה?

|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 11:09 |
|
| |
שלום גל ,
אני שמתי לב לתמונה אחת שהיא יוצאת דופן מכל האחרות וזו התמונה של הסבתא שם ראיתי אופטימיות , תקווה ושמחה
מאוד נהנתי להסתכל על התמונה הזאת .
זאת סבתא שלך?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 12:49 |
|
| |
נכון מהמם אזרחי. תודה על שירות ההגדלה . יש לך השערה למה הכל בצבע חוץ מהאמא? אולי במחשבה שניה זו לא האמא? אני ממש אוהבת את הציור. גל בבקשה תעזרי לפענח...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2006 12:58 |
|
| |
זה לא שרותי הגדלה אלא שרותי העתקה:
והנה שולה:

באמת גלריה מעניינת.

|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2006 09:37 |
|
| |
גל תודה על "פתרון התעלומה".כמו שאמרתי התמונה מהממת .
מפתיע לשמוע שזו את כי חשבתי שזה בן.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 10:28 |
|
| |
אני מבין שאין לך סדר יום קבוע.
התוכלי לפרט לנו בבקשה את כל היום האחרון שעבר עלייך, כולל תחושות אם צריך.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2006 09:17 |
|
| |
כבעל קעקועים אני דווקא מעדיף שגוף יהיה בלי קעקועים.
בדיעבד לא הייתי עושה קעקוע.
מה כתוב שם בדרך האמן, שתפס אותך?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2006 21:02 |
|
| |
שלום,
אני סתם קוראת מידי פעם , וזה נשמע שמאוד כיף לך בחופש שלך, אבל נכנסתי דוקא כדי לכתוב שקעקועים זה דבר בר חלוף...היום אתה מאוד רוצה ועוד שנתיים זה נראה לך דבילי...ולא...זה לא יורד...אז חבל...
אין כמו גוף חלק וטבעי כמו שהוא צריך להיות...תחשבי על זה...כי אח"כ זה מבאס...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/7/2006 21:52 |
|
| |
גם אני חושב כך בדיוק
|
|
|
|