הכל משמיים זה ברור וכל מה שקורה ומה שאנחנו עושים מכוון מלמעלה... לפעמים יש דברים אבל..שעם מבט לאחור היינו עושים אחרת! כמובן שמה שנעשה גם אם לא נראה לנו כך .. זה לטובה... ובכל אופן לפעמים אנחנו מרגישים שאולי טעינו.. אז אולי נלמד אחד מהשני.. מה ל--א לעשות. ואני אתחיל.דוקא בגלל שלמזלי אין לי המון ניסיון ולא יצאתי עם הרבה. אז ככה..הטעות שלי בבחור הראשון שיצאתי איתו היא שהייתי מידי נחמדה. אני אחת כזו חברותית שאוהבת להנות מהחיים אז הייתי מאוד חביבה כזו בפגישה. אולי יותר מידי בכלל לא הייתי מעונינת בבחור אבל הייתי נחמדה ולצערי נתתי לו את ההרגשה שהנה.. בטוח אני רוצה וזה סתם אכזב אח"כ אז המסקנה שלי היא.. כמובן להיות נחמדה ולא סנובית אבל לא יותר מידי!! יש לי עוד טעויות לדבר עליהם..גם טעויות שהוא עשה... אבל בהמשך
תוקן על ידי אסיק_good ב- 30/05/2012 09:15:24
נשלח ב-21/6/2006 23:46
רבקה... מטעויות לומדים... בל נשכח שגם ל"טעויות" הללו יש יד מכוונת מלמעלה...
נשלח ב-22/6/2006 00:08
נכון מטעויות לומדים לכן העלתי את הנושא.. כדי שנלמד מהטעויות... אני בטוחה שלא רק לי ומענין גם לשמוע מאחרים! אז קדימה.. לא להתבייש
נשלח ב-22/6/2006 00:57
בס"ד
קודם כל ברוכה הבאה רבקה
אני נדהם מחדש מכמות האנשים שנכנסים לפה מיום ליום לכולם ברוכים הבאים...
רבקה אני מבין את הטעות אני רק חושב שצריך לאזן בנושא הזה שאם את לא רוצה בחור מסויים אז את לא רוצה שהוא ירגיש שאת הולכת להמשיך איתו ואז יקבל טלפון מאכזב מהשדכנית אבל אני אומר שלפעמים צריך לחשוב גם על הפגישה עצמה כי היה לי כמה פעמים שבחורות ראו אותי ולא רצו ובמקום להעבר את הפגישה בצורה נוחה ואז לסיים הן דאגו להעביר לי בכל דרך אפשרית שהם לא מעוניינות בי עכשיו לי זה לא מפריע ואני יכול לקום באותו הרגע וללכת ואני יושב בשבילם אז לפחות שיתנהגו כמו שצריך שיתנו הרגשה נינוחה בפגישה...
אני רק באתי לאזן את מה שאמרת כי אני מסכים עם זה שבחורה לא צריכה לתת הרגשה שהנה היא רוצה ואז להוריד צריך לדעת לצעוד כך באמצע...
חבר פורום "שידוכי חרדים"
נשלח ב-27/6/2006 09:38
ברור שצריך להיות נחמדים, גם אם זה לא נראה.
היו לי כמה שבשניה הראשונה קלטתי שזה ממש לא קשור אלי, אבל הייתי טבעית ורגילה. (אולי חוץ ממקרים קיצוניים... ;) )
אחרי הכל הוא בן אדם. ויכול להיות שאותו דבר גם הוא מרגיש כלפיך ועדיין נחמד.
ירצה אח"כ? לא בעיה שלך. את צריכה להיות מי שאת.
(תארי לך שלא תהיי נחמדה וכייפית כי הוא לא מוצא חן בעינייך. אח"כ יציעו אותך לחבר שלו שיברר אצלו עליך. את לא רוצה שהוא יאמר שאת לא נחמדה...)
נשלח ב-27/6/2006 10:33
גם לי היתה פגישה אם בחור ,שמהרגע הראשון שראיתי אותו רציתי לעשות אחורה פנה אבל לא נעים 'צריך לסבול שעה' ולהעביר אותה בצורה יפה כאילו כלום .לא מעוניינת ולא לא מעונינת הוא בא מרחוק לפחות תנעימי לא את הזמן זה יסורים נוראיים אבל מה לעשות יסורים מכפרים,
DON''T WORRY BE GEWISH
חברת פורום "שידוכי חרדים "
תוקן על ידי - שושו999 - 27/06/2006 11:01:02
נשלח ב-27/6/2006 12:29
miss_tidy:
בהתחלה חשבתי כמו שכתבת שרבקה722 צריכה להתנהג באופן טבעי. אבל אחרי שחשבתי קצת נראה לי שההחלטה שלה במקום. יש בנות שמאד חברותיות ומאד תוססות ובאופי שלהם שוטפים וסוחפים את כל אלו שבאים במגע אתם. יש בחורים שלא מבינים לנכון את האופי הזה. הם חושבים שזה שהיא תוססת הכוונה שהיא מעוניינת בו, בעוד שככה הבחורה מתנהגת עם כולם. אני חושב שבחורה כזאת צריכה להיות קצת מאופקת, בכדי לא להשלות את הבחור, אבל עדיין היא יכולה להיות חמודה ונעימה, פשוט להנמיך את העוצמה.
נשלח ב-27/6/2006 15:00
אוקיי, chout,
אז זה כבר נהיה אינדוידואלי לכל אחד ואחת. אני לא מדברת על רמת תסיסה או סופר נחמדות.
אני מדברת על להיות סימפטי כלפי האדם שמולך; לא להקרין לו "אני רק מחכה שתתחפף מכאן, לא יכול/ה לסבול עוד דקה אחת...". לא לענות רק ב-כן, לא, שחור ולבן.
להיות נחמדים. אנושיים, בקיצור.
לא הייתם רוצים ליפול לפגישה שהצד השני ממש לא רוצה אתכם, ומתייחס אליכם כמו עצם בגרון, נכון?
הרי א"א לקום וללכת, אז לפחות תקלו על הסבל :) (לשני הצדדים)
נשלח ב-28/6/2006 00:23
ובכן.. שאני אומרת נחמדה.. הכוונה להתענין.. לשאול שאלות.. הומור וכו' לא תוססת ממש לא... לא אמרתי לשבת ולענות ב'כן' ו'לא' אבל כמו שאמרתי טעות -להביע התענינות מתי שאין.מיותר ומאכזב. ונעבור לטעות הבאה:(והפעם לא שלי..) (ושוב.... כל אחד יכול לכתוב כאן במטרה שנלמד מה לא לעשות האחד מהשני..אפשר גם לכתוב טעויות שראיתם בצד השני או חברים וכו' ולא רק טעויות שאתם עשיתם אם זה מבייש אתכם למרות שמי מכיר..וכולנו טועים ..אז מה!)
להיות פתוחים מידי.. לספר דברים אישיים (על עצמנו..על המשפחה ועוד )בשלבים מוקדמים. יש לי כמה סיבות למה לא.. ואני בטוחה שיש לכם עוד המון. 1. שמספרים משהו אישי כמובן שהצד השני יקשיב.. וזה כבר נתינת תמיכה כל שהיא..וזה מטעה.. זה יוצר מצב שנותן הרגשה טובה בלי קשר לאדם עצמו..וזה יכול לבלבל.. (מקווה שהסברתי את עצמי נכון) 2. הצד השני לא תמיד בטוח עדיין ודברים כאלה עלולים להרחיק!! 3. אף אחד לא סגר בכלל וסיכויים רבים שזה ייגמר בלי כלום ולא נעים שיש מישהו שיודע עליך פרטים כאלה.
בקיצור בפגישה ראשונה.. שנייה חכו קצת..
נשלח ב-28/6/2006 13:33
אין לי ב"ה טעויות משלי (בנתיים)
אבל שמעתי מבחור שעל הפגישה הראשונה, הבחור התחיל לספר על הכביסה המלוכלכת של המשפחה שלו ובפגישה השניה הבחורה ראתה שזה לא זה.
אחרי שהם גמרו היא סיפרה לי שזה ממש לא יפה להתחיל לספר ולהיות פתוחים מדי על ההתחלה וצריך לדעת מה לספר ומתי...
נשלח ב-30/5/2012 01:47
הקפצה... היי אנשנושים... תייעלו את זה האשכול פליז... איך חותם אהרון? תלמד מטעויות של אנשים אחרים. אתה לא תחייה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך... אז החכימו אותנו מנסיונכם מה לא לעשות/לדבר, איך לא להתנהג/לצעוד או לאי'דעת מה.... מי שזה קרה לו יודע...
נשלח ב-30/5/2012 01:53
קטעים...הבחורה כתבה אתזה בגיל 22...היום היא בת 28...
נשלח ב-30/5/2012 02:18
חדשונט כתב:
הקפצה... היי אנשנושים... תייעלו את זה האשכול פליז... איך חותם אהרון? תלמד מטעויות של אנשים אחרים. אתה לא תחייה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך... אז החכימו אותנו מנסיונכם מה לא לעשות/לדבר, איך לא להתנהג/לצעוד או לאי'דעת מה.... מי שזה קרה לו יודע...
נשלח ב-30/5/2012 02:24
חחח אהרון, שכחת ת'חתימה ;) אינלך מצ'ו להחכים אותנו בנושא? אני אעלה שאלה מהצד הנשי : קבעת פגישה בבית קרובייך והגעת ביחד עם הבחור... כאילו, זתומרת אתם עומדים יחד, הוי אומר את מלפנים והוא מאחור, ואת מקישה בדלת... (בית קרובייך, לא?!!) איך הייתן מתנהגות בסיטואציה זו כלפי הבחור? איך הייתם מתנהגים/ מצפים מהבחורה שתנהג? ועד כמה זו התחלה גרועה לפגישה, להיכנס אליה מכזו סיטואציה?
נשלח ב-30/5/2012 11:02
אסיק??? מה נזכרת פתאום לתקן? עכשיו הכותרת ממש לא קשורה! אבל לגמרי!!! זה היה קשור אם היית מתקן מזמן, כשרק הודעה אחת שכנה באשכול מעניין זה, אבל עכשיו???? כשזה התפרש לעוד נושאים! וכבר יצא משאלת הנחמדות?! זה יגרום לניקים להיכנס ולהגיב על נושא הכותרת ולא לתת עיצות מועילות על הנושאים הבאים שהועלו על הפרק...
נשלח ב-30/5/2012 13:03
חדשונט כתב:
חחח אהרון, שכחת ת'חתימה ;) אינלך מצ'ו להחכים אותנו בנושא? אני אעלה שאלה מהצד הנשי : קבעת פגישה בבית קרובייך והגעת ביחד עם הבחור... כאילו, זתומרת אתם עומדים יחד, הוי אומר את מלפנים והוא מאחור, ואת מקישה בדלת... (בית קרובייך, לא?!!) איך הייתן מתנהגות בסיטואציה זו כלפי הבחור? איך הייתם מתנהגים/ מצפים מהבחורה שתנהג? ועד כמה זו התחלה גרועה לפגישה, להיכנס אליה מכזו סיטואציה?
כל מה שהיא תעשה אני אבין אותה, אחרי הכל זו סיטואציה מביכה (ולכן פשוט שעדיף שהיא תחכה כבר שם מאשר שהם יבואו ביחד..). אבל אין ספק, שאם היא תהיה ג'נטלמנית ותתן לי להיכנס ראשון, או שנכנס ביחד, זה יעיד הרבה על הרגישות שלה... ולא יודע אם זו התחלה גרועה, אחרי הכל כל בר דעת מבין שזה מצב לא הכי נעים, וההפך הייתי לוקח את זה כאפיזודה ליהנות ממנה..