|
|
| נשלח ב-30/5/2012 13:44 |
|
| |
אתם מגיבים לאשכולות.. שאבד עליהם הכלח..חחח..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 14:18 |
|
| |
נפגשתי עם בחורה פגישה לפני כמה זמן אחרי 3 שעות שאלתי אותה אם היא רוצה לזור לכיוון הבית והיא אמרה שלא וכיף לה. אחרי 5 שעות הייתי ממש צריך "לחתוך" את הפגישה.
היא אמרה לשדכן שזה לא נראה לה מתאים.
בנות בבקשה אם אתן לא נהנות אל תעשות את עצמכן שכן. תתנהגו כמו בפגישה הראשונה (אל תיפתחו ותזרמו אם אתן יודעות שזה הולך לרדת).
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 14:26 |
|
| |
אוקיי, מאושרת מתוקה, אני לא רואה כאן את הכלח! אולי את כותבת אתזה בגלל השינוי כותרת של אסיק?! אסיק, אני מבקשת לשנות את הכותרת למשו אקטואלי יותר! תודה נקודה וצדיק, עוד מישו? בנות???
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 15:12 |
|
| |
חדשונט, מה את מצפה לשמוע? זה די ברור שכולנו חושבים שלא צריך לשדר ההיפך ממה שמרגישים... במיוחד לא לשדר כן אם זה לא (כי בכיוון ההיפך, אנחנו, הבנות , נופלות הרבה...) ובנוגע לסיטואציה של להפגש יחד בפתח הבית, לא רואה בזה אסון בכלל, דווקא יכול להיות נקודת פתיחה טובה לפגישה, יש על מה לצחוק וכדו', לא הייתי עומדת שם כמו גלמה ומחכה לו אם הייתי רואה שלא נעים לו, פשוט מתחילים עם מה נשמע ומה קורה, וקטע שאנחנו נפגשים ככה ישר על הפתח, זורמים עם זה וממשיכים את הפגישה בפנים... דווקא רעיון מצוין לשבירת הקרח (אולי אני אאמץ אותו??? ;) , חבל שאני לא נפגשת בבתים..)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/5/2012 22:22 |
|
| |
חחח אחת! למה את מתכוונת להתחיל את הפגישה בחוץ? להסתובב אליו ולהגיד "היי, מה נשמע"???? (הנחמדות ולהיות מי שאת או לא, לא קשור כאן! סתם אסיק שינה את הכותרת של האשכול!...)
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 01:50 |
|
| |
הקפצה... אנשים, טוב אני כנראה צכה לפתוח אשכול חדש בנושא כי בגלל שהמנהל הנכבד ( ) שינה את הכותרת, לא מובן מה אני רוצה.... טוב, אחשוב איך לנסח לזה כותרת שלא תשונה ותהפוך למשונה...
תוקן על ידי חדשונט ב- 31/05/2012 01:52:17
במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 15:14 |
|
| |
בואי נתחיל מזה שפגישה בבית זה סיוט.. מילא פגישה בבית של ההורים של הבחורה אני מבין שהם רוצים לראות את הבחור, בבית של מישהו אחר?? מה הקטע?? סתם אווירה לחוצה לא משוחררת, קיצער סתם סיוט חסר טעם. לגבי עצה הנה משהו קטן שנורא הרגיז אותי, נפגשתי לפני איה חמישה חודשים עם בחורה שכמובן ידעה מה אני רוצה מעצמי וזה גם מה שהיא רצתה מעצמה בקטע של בית של תורה וכו׳ אחרי עשרים דקות בפגישה (ראשונה להזכירכם!!) היא אומרת טוב שמעתי שאתה לא מתכונן להמשיך ללמוד, למה? ומה הסיבה? עכשיו אני מכיר אותך מאנשהוא? חייב לך משהו? רוצה אותך? תני לראות אם אני בעניין אם את בעניין ונדבר על הכל מה הלחץ?? קיצער העצה שלי אל תכבידו בפגישה הראשונה וגם בשניה לעשות את זה בעדינות בנגיעות קטנות..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 16:10 |
|
| |
דווקא אני שמעתי מהרבה בנות שהן היו מעדיפות להיפגש בבתים אבל אין להן בדיוק איפה... ואני, פגישה ראשונה, רק בבית... ותודה לך על העצה..._________________
תוקן על ידי חדשונט ב- 31/05/2012 16:12:16
במקום בו נגמר ההגיון... שם מתחילה האמונה!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 16:11 |
|
| |
| חדשונט כתב: |  | אני אעלה שאלה מהצד הנשי : קבעת פגישה בבית קרובייך והגעת ביחד עם הבחור... כאילו, זתומרת אתם עומדים יחד, הוי אומר את מלפנים והוא מאחור, ואת מקישה בדלת... (בית קרובייך, לא?!!) איך הייתן מתנהגות בסיטואציה זו כלפי הבחור? איך הייתם מתנהגים/ מצפים מהבחורה שתנהג? ועד כמה זו התחלה גרועה לפגישה, להיכנס אליה מכזו סיטואציה?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 16:12 |
|
| |
בית קרובייך?? אני לא ממש ייגע את מוחי בתשובה לשאלה הזו כי זה לא יקרה אצלי!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 16:45 |
|
| |
לדעתי אין כמו כמה פגישות ראשונות בבית ואח"כ לצאת החוצה.. כי לא מספיק שעם כל הלחץ וההתרגשות של הפגישה הראשונה.. ובנוסף עוד במקום ציבורי ולא ידוע.. עדיף בבית.. לדעתי.. ופוהדוס לדעתי שהבחורה שאלה אותך לכיוון הבית של תורה אז זה בסדר.. זה כביכול לדעת מה הכיוון, מה זה משנה אם תספר לה עכשיו או בפגישה שניה, שלישית..??..
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 16:48 |
|
| |
לוידע עד כמה את בשידוכים, אבל זה דבר מספיק בסיסי כדי שידעו אותו בבירורים, אלא מה? היא רצתה לנתח והחליף דעות ולחפור, עם כל הכבוד אני לא מעוניין לעשות כזה דבר לפני שאני קצת יודע מי את.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2012 16:51 |
|
| |
| פוהדוס123 כתב: |  | | לוידע עד כמה את בשידוכים, אבל זה דבר מספיק בסיסי כדי שידעו אותו בבירורים, אלא מה? היא רצתה לנתח והחליף דעות ולחפור, עם כל הכבוד אני לא מעוניין לעשות כזה דבר לפני שאני קצת יודע מי את. |
|
חחחח זאת לא הייתי אני?  סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם נואווואיייי לעניננו, בנוסף לעובדות שמאושרת ציינה יש גם את הקטע של "לכי תדעי איך הבחור נראה"...
|
|
|