בית פורומים שידוכי חרדים

האם אתם מוכנים שבני הזוג שלכם יגלשו באינטרנט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/6/2006 16:40 לינק ישיר 
האם אתם מוכנים שבני הזוג שלכם יגלשו באינטרנט

מה דעתכם על הביטול תורה שיש בזה?????????

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2006 17:01 לינק ישיר 

לא הבנתי את ההקשר בין הכותרת לנושא ההודעה שלך, המורה. אם בת הזוג שלי תגלוש באינטרנט והיא אמינה ויודעת לשמור על עצמה, אין סיבה לסרב. שורש כל הזוגיות זה אמון הדדי, כך שאני צריך להאמין למה שהיא מספרת לי מה שהיא עושה שם. (בנתיים אין לי בת זוג, לא שגולשת ולא שלא גולשת..) לגבי הביטול תורה, זה אינדוודואלי וממש לא קשור לזוגיות. האם ביטול תורה זה רק מתי שהייתי אמור לשבת וללמוד ובמקום זה עשיתי דברים אחרים, או שמא זה בכל מצב של עשיית דבר אחר חוץ מתורה? (תחשבו על זה)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2006 17:33 לינק ישיר 

לדעתי עדיף לא לנסות ולהתנסות בתור נשואים אף אחד לא יודע מה ילד יום.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2006 17:43 לינק ישיר 

אח שלי,אתה קצת נאיבי.לא שזה רע,כן?אבל היום יש כל כך הרבה פיתויים לא משנה איפה.
ולא משנה כמה אהבה גדולה יש בינך לבית אשתך העתידנית נורא קשה לאדם לשמור על עצמו..
והלואי הלואי היה כל כך קל ליישם את  מה שאמרת:אמון הדדי,שאם היא גולשת אז אני צריך להאמין לה וכו'...

קראתי מקודם בחדרי חרדים איזה לינק שצורף לכתבה מסוימת.(אני יחפש אחרי זה את הלינק ויוסיף בלי נדר)
בכתבה היה איזה קטע עם אישה חרדית מודרנית שהתראיינה ואמרה שהיא נמצאת באינטרנט בהייד פארק וכאלה  וגם בצאט תפוז,והיא הוסיפה שבעלה מודע לזה אבל לא כל כך מרוצה...
אה באמת?הוא לא מרוצה??אבל למה?איזה סיבה יש לו שהוא צריך להיות לא מרוצה מזה שאת מפלרטטת עם סוטים באיזה צאט מסריח??

אני אומרת לך,פרנואיד....

אבל גם אתה,דמיין עצמך במקומו,אוקי אז אשתך מתוודית ברוב אהבתה הגוברת כלפיך על כך שהיא גולשת לה בכל מיני חורים באינטרנט,מה אתה עונה לה?
"אה אוקיי ממי,העיקר שאת נהנת"

הצחקתני...

א גיט שעבאס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2006 17:46 לינק ישיר 

על האימון ממש לא דיברתי התכוונתי מצד ביטול תורה..............

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2006 18:34 לינק ישיר 

גם לי וגם לבעלי יש מחשב ואין כל פסול בזה אם אני גולשת גם לו מותר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2006 23:04 לינק ישיר 

אני שוקל ברצינות שאם וכאשר אני מתארס אני אעיף את האינטרנט החוצה. אבל אם הוא ישאר בבית אני מקוה שהאשה תהיה אחת שאוכל לסמוך עליה בעיניים עצומות ללא צורך להביע דיעה איך היא מעבירה את הזמן.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2006 23:12 לינק ישיר 

שוב, זה עניין של אמון. ואם היא גולשת בכל מיני חורים, אפשר להעיר לה על זה. אבל אני לא חושב שבגלל שיש פה פיתויים, אני לא צריך לתת לה או לי גישה לזה. אדם יודע לשמור על עצמו!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2006 12:00 לינק ישיר 

גילי... הנכבדת... ברגע שאדם עושה את העבירה והוא מודע לכך הוא מעמת את המצפון שלו בכל פעם שהוא עושה עבירה ... והמצפון שלו לא יוכל לעמוד בעומס לאורך זמן ומה שקורה אחרי הרבה זמן שהחרדי כבר לא מסוגל ואז כמו שכתבתי מתחיל תהליך שנקרא "חיזוק" וזה דבר טוב ... המודעות שלנו לעבירות גורמת לנו לא לעבור עליהם בשקט....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2006 14:56 לינק ישיר 

בס"ד

שימי,

אתחיל עם ההבדל בינינו לבין המזרוחניקים (אני מדבר לא על החזקים) אנו החרדים מודעים לעבירות שאנו עושים אותם אנו עושים ואומרים לעצמינו בלב קשה לי עשיתי עבירה וזה יושב על המצפון שלנו והכל תלוי בכמות שהמצפון שלנו יכול להכיל בתוכו וברגע שזה מגיע לנקודת פיצוץ ...
אז זה מה שנקרא שאנו הולכים להתחזק כי המצפון כבר לא מסוגל לספוג את הליכלוך..

אני מציעה לך לקרוא שוב את הדברים שכתבת ולעשות קצת חשבון נפש.
איך אתה יכול לקבוע דברים כאלה ולקדד אותם לנוסחאות?
מתי חדרת לתוך נבכי מצפונו של המיזרויחניק המצוי?
איך אתה מדרג ב"דוסיסקאל" שלך מי הם ה"חזקים" שבמיזרויניקים?
ולמה אתה משווה בינך לבין ה"חלשים" שבהם?

ואני תמהה מדוע אני היחידה שחשה צורך לעמוד על כבוד המגזר הדתי-לאומי.
אולי זה לא קשור לנושא האשכול אבל יש בזה מבחינתי קיטרוג על פלח גדול בעמ"י, אני לא מרוצה מהרבה עקרונות שמיושמים באותו ציבור אבל קטונתי מלדרג מודעות חטא ולהשוות סקטורים.
(למרות שאני נמצאת כרגע בתקופה לחוצה מאוד היי'תי חיי'בת להגיב לדבריך - קח את זה לתשומת ליבך)

כל טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2006 15:50 לינק ישיר 

בס"ד שלום לך אחתמימה המון זמן לא היית פה התגעגתי לדיונים הארוכים אל תוך הלילה.. אז אני רואה שעכשיו זה מתחיל לחזור אני מקווה... ועכשיו לנושא שלנו... כתבת... -------אני מציעה לך לקרוא שוב את הדברים שכתבת ולעשות קצת חשבון נפש.------ תגובתי... עשיתי המון שנים חשבון נפש בנושא זה טזה מה שיצא לי ... בכל אופן חשבון נפש זה תמיד דבר טוב אז תודה רבה כתבת.. -------איך אתה יכול לקבוע דברים כאלה ולקדד אותם לנוסחאות?-------- תגובתי.. אחרי שנים של חקירה בנושא אני יכול לקבוע את הדברים אחרי כ"כ הרבה דיונים והיכרות אישית עם הציבור הזה... כתבת... ------מתי חדרת לתוך נבכי מצפונו של המיזרויחניק המצוי?------ תגובתי... אספר לך סוד אני הייתי פעם מיזרוחניק... מספיק? כתבת... ------איך אתה מדרג ב"דוסיסקאל" שלך מי הם ה"חזקים" שבמיזרויניקים? ----- תגובתי... התשובה הקודמת חלה גם פה. כתבת.... --------ולמה אתה משווה בינך לבין ה"חלשים" שבהם?----- תגובתי.. אמרתי "אתחיל עם ההבדל בינינו לבין המיזרוחניקים ואני לא מדבר על החזקים" זאת אומרת שאני מבדיל ביני לבין החלשים... אז יש פה איזו אי הבנה... לא מדובר פה על כבוד הציבור מדובר פה על דרך חיים ואף אד לא מרגיש צורך להגיב אולי כי ישנם אנשים שמסכימים לזה גם... ואני לא חושב שיש פה קיטרוג על עם ישראל אני לא אמרתי שהם חוטאים אני אמרתי שלהם ישנה דרך חיים שונה שאולי ישנם אנשים שחושבים שזה יותר טוב ... לגבי התקופה הלחוצה אז גם אני בתקופה לחוצה אם כבר ראית שהתארסתי אז ככה שאני מצאתי זמן להגיב...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2006 17:13 לינק ישיר 

בס"ד

עשיתי המון שנים חשבון נפש בנושא זה טזה מה שיצא לי ... בכל אופן חשבון נפש זה תמיד דבר טוב אז תודה רבה
אחרי שנים של חקירה בנושא אני יכול לקבוע את הדברים אחרי כ"כ הרבה דיונים והיכרות אישית עם הציבור הזה... אספר לך סוד אני הייתי פעם מיזרוחניק... מספיק? 
כנראה שאני ואתה ערכנו היכרות עם אנשים שונים לחלוטין מאותו ציבור-והמציאות שחיי'ת בה כנראה גרמה לך לשנות את אורח חיי'ך - לגיטימי.
משיחות יומיומיות שערכתי וממציאות שאני מכירה מצוין - הדברים הם לא כפי שהצגת אותם.
וכמובן שניסית לעדן את דבריך בתגובה זאת אך תחזור לתגובתך הקודמת ותבין על מה אני מתקוממת.
ובכך שהיי'ת מזרויניק- קיבלת את הזכות לדבר בשבחם ולא בגנותם ,חבל שאתה לא מנצל זאת.
ולא לחינם ציטטתי את דברי החוכמה של רבי אלימלך מליז'נסק גם באשכול אחר: "אדרבה ותן בליבנו שנראה כל אחד מעלת חבירנו ולא חסרונן"
בנוסף, מנק' מבט של מיזרויחניק לשעבר יש לך את צפונות ליבך בלבד ולא של כל הציבור(החלשים או החזקים שבו...)

אמרתי "אתחיל עם ההבדל בינינו לבין המיזרוחניקים ואני לא מדבר על החזקים" זאת אומרת שאני מבדיל ביני לבין החלשים...
אז יש פה איזו אי הבנה...
זאת בדיוק הנקודה- לא יכולתי להסביר את זה יותר טוב מכפי שעשית כעת.

לא מדובר פה על כבוד הציבור מדובר פה על דרך חיים ואף אד לא מרגיש צורך להגיב אולי כי ישנם אנשים שמסכימים לזה גם...
מעניי'ן למה וחבל שכך..

ואני לא חושב שיש פה קיטרוג על עם ישראל אני לא אמרתי שהם חוטאים אני אמרתי שלהם ישנה דרך חיים שונה שאולי ישנם אנשים שחושבים שזה יותר טוב ...
אין פה עיניי'ן להיות פוליטיקליקורקט- אך כך זה השתמע מדבריך אם אמרת בגלוי ואם לא. 
וזכותך להביע את דעתך- זה המקום לכך, אני עדיי'ן רואה בזה התנשאות מסויי'מת.

ואם נחזור לנושא האשכול - אני חושבת שיסורי המצפון זהים וההיתרים בכל ציבור הם אישיי'ם.
מהיכרותי את 2 המגזרים(ומגזרים נוספים)- הנורמות לא משפיעים על יסורי המצפון-אלא על הביטוי החיצוני-מעשי של יסורי המצפון.
ומשום שבגלישת באינטרנט כל אחד עושה את חשבונותיו ומציב את גבולותיו- נורמות החברה וערכי'ה לא משחקות תפקיד בכלל.

לגבי התקופה הלחוצה אז גם אני בתקופה לחוצה אם כבר ראית שהתארסתי אז ככה שאני מצאתי זמן להגיב... 
הבט כבודו, גם דקותיי' היקרות הוקדשו לתגובה לדבריך.(אם כי בתמצות מכורח הנסיבות)

ולמען כל הצופים בפורום:
חשוב להבין שכשאנחנו מסתכלים על הציבור שלנו אנחנו בטוחים שאם בחרנו בדרך זו , היא כנראה הכי טובה וזה מקור המוטיבצי'ה שלנו- אבל קצת ענווה לא תזיק לנו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2006 21:33 לינק ישיר 

טוב אז יש לי מה להגיב על השאלה שבגללה נפתח אשכול זה.. וזה על האינטרנט... יש פה דילמה רצינית, כי מצד אחד לא הייתי רוצה שבעלי לעתיד (מי שזה לא יהיה) יגלוש, אבל אז זה גם מצריך ממני להתנתק מזה... וזה קצת קשה.... נכתב פה כי אם יש אמון בין בני הזוג אז אין בעיה, ואני מוכרחה לחלוק על כך... בנט הכל נגיש נגיש מדי, נכון אם אדם רוצה הוא ימצא בכל מקום, אבל פה זה ממש בלחיצת כפתור קטנה====>בעייתי בקשר לדיון שנפתח פה על מזרחוניקים וחרדים אני בהחלט מסכימה עם אסיק אני חושבת שהוא תיאר את ההבדלים בצורה מדוייקת להפליא... זה שאנחנו מודעים לחטאים שאנחנו עושים זה לא אומר שהם בסדר.. אבל התאוריה שלו כל כך נכונה.. וגם אני חקרתי בנושא זה הרבה זמן....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2006 23:16 לינק ישיר 

רק בתנאי שיגלשו יחד, שתהיה סיסמא משלימה שכל אחד יושע רק את החצי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2006 23:43 לינק ישיר 

ברוך הבא קובי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/7/2006 14:30 לינק ישיר 

לכבוד המבדרת
 מה כבר יכול לקרות? הנשים פה ממילא לא מעונינות בפגישה... אז מה רק התכתבות מה כבר לצאת מזה? ברצינות אני שואל אני באמת חרדי אבל אשתי לא מספקת אותי בשביל זה אני פה אבל עד מעשים... חס ושלום

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם אתם מוכנים שבני הזוג שלכם יגלשו באינטרנט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext