בית פורומים שידוכי חרדים

האם אתם מוכנים שבני הזוג שלכם יגלשו באינטרנט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/7/2006 14:44 לינק ישיר 

גוני, הפעם אני בהלם אמיתי!!!!
מאיזה צד בדיוק אתה חושב שאתה חרדי???
אתה בנ"א פשוט בלי אישיות חסר שליטה עצמית!!!
אין בינך לבין חרדי שום קשר!!! ולו מיקרי ביותר.
אתה יודע מה זה חרדי??? פרוש המילה היא- חרד לדבר השם, לא יודעת למה, אבל אתה ממש לא נשמע לי כזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 14:47 לינק ישיר 

לדעתי ג'וני לא רציני וצריך למחוק אותו + חסימה ותפילה.  יש סוטים שפונים אלייך באישי ויש סוטים שגם מורידים את הרמה והאווירה הכללית בתמימות (וזה לא משנה אם זה במזיד או לא)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 14:52 לינק ישיר 

את גוני בהחלט צריך לחסום ומהר...
עכשיו סתם שאלה, יש אפשרות לחסות את התיבה האישית מפני אנשים חולים ומזיקים???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 15:24 לינק ישיר 

אני לא מבין אותך איילת את מדברת כמו חילוני טיפש אם עברת עבירה אחת אתה לא חרדי ומותר לך הכול איזה טפשות נגיד יש לי יצה"ר חזק בענין הזה בשביל זה אני לא חרדי לא שומר שבת אוכל חזיר לא מתפלל. אצלך כנראה יש רק מצוה אחת אני יש לי תרי"ג ולדאבוני באחד אני קצת מתרשל ואצלך זה כבר לא נקרא חרדי. את לא מדברת לשה"ר או שקר אולי את ג"כ כבר חילוניה. איפה הגבולו .אולי יש לי רקע שהגעתי ככה? לא כמו הרבה שמצאתי פה הם מרוצים בהכול ורק מחפשים עוד. ירא הקהל וישפוטות בין חרדי לחילוני? מצוה אחת?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 15:58 לינק ישיר 

ג'וני.

יש אדם שקשה לו,נכשל, בוכה ומבקש עזרה. ויש שהפך את הקושי והכשלון (וגם אם מדובר במצווה אחת) לאידיאל.

היות ולאחר דבריך קל לשייך אותך לסוג השני של הנכשלים. אתה לא מתאים לכאן ובפרט שמדובר בחטא שכפי שכתבתי מוריד את הרמה והאווירה.

איילת.

אפשר לחסום.
את צריכה להוסיף את מי שאת רוצה לחסום לרשימת החברים. להכנס לדף האישי שלך ולסמן אותו ואח"כ לסמן אותו בתור "התעלם". לאחר מכן ללחוץ על "עדכן התעלם" ויהי זכרו ברוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 16:05 לינק ישיר 

אוקי ג'וני,
תסכים איתי, שאין מקום ביהדות לדברים כאלה, ואל תדחוף לי תלשון הרע שאני מדברת....
זה לא מתאים!!!!
יש לך בעיה עם כל התפיסה של העניין, ואתה חי בשקר כלפי בנ"א וזה שקר אמיתי!!!
כאשר אתה מדבר לשוה"ר ומודע כל כך יפה לגודל העברה, אתה בעצם מודה  בה וזו כבר תחילת התשובה,
הבעיה היא שאתה חי בסוג של שקר עם אישתך שלה אתה חייב להיות אמין ביותר!!!!
אתה לא מסופק ממנה(גם כן, מושג לקוח מעולם אחר..) ומספק את עצמך בדרכים שהיא לא מודעת להם. זה אומר שלא חל בינכם אמון מוחלט!!!!
לכן, זה גרוע יותר, אתה גם עובר על עבירה וגם משקר לאישתך, שלא כמו חטא אחר בו יש לך 'עסק עם הקב"ה בלבד...
חוצמזה עם כל הסבר שהוא, אתה עדיין נשמע לי לא מהצדיקים במיוחד, ואני בטוחה שלא אכפת לך, ומצפונך אפילו לא מדגדג, אז אל תגיד לי לדאבוני ועוד כל מיני צרופי הברות לא ברורות!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 16:11 לינק ישיר 

ועוד משהו שהתוודיתי לו לא מזמן,
יש אנשים חכמים ונבונים שמצליחים לדעת חטא מהו, ובכל אופן בשאננות מעצבנת ממשיכים בו  ונותנים לגיטימציה לדבריהם בתרוץ:"בזה אני נכשל.."

לא מובן לי הקלות דעת של האנשים.
אני נאיווית אולי, אבל בכל אופן אני משתדלת לקלוט ולא מצליחה!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 18:23 לינק ישיר 

איילת בינתיים ב"ה לא עשיתי שום עבירה חוץ ממה שראיתי פה תמונת לא טובות. אני רק דיברתי על הענין שאינטרנט מהרס. לא ראיתי במה כל הרעש . ואל תגידי שאני לא מהצדיקים כל זמן שאת לא מכירה אותי .בתוך התרי"ג יש גם אל תדין את... והוי דן את כל אדם... ולמה מי שדבר לשה"ר ויודע שזה איסור וכמו כל ילד יהודי יודע זה לא כל כך גרוע שאם כל זה מדבר. ואני באותו מקום יודע שזה לא טוב אבל יצרי מתגבר אלי.ואגב בזמן אחרון עבדתי בזה להגיע לאימון עם אשתי הלכנו ליועץ וכו'. רק דיברתי על הענין הנ"ל שאני לא רואה מה כל הרעש "והצדיקים" פה עשו כזה רעש. אני מכיר טוב טוב הסוג אנשים האלה שמדברים לשה"ר ושקר ומחלוקת ולא מתפללים כמו שצריך וכו' אבל אם מעשהו אחר עושה עולה אז "ויצעקו". שמעתי הרבה פעמים ווארט מאחד מגדולי החסידות "אנוכי תולעת ולא איש" שאני מסכים לאכול תולעת אבל לא איש. אבל כאן זה לא ככה! כשלמדתי בישיבה אז לא ידעתי מכל הדברים האלה וקמתי מאוחר היה בחור שצעק אלי שגץ מה אם זמן קריאת שמע ותפלה.בסוף התברר כבשאותו זמן שהוא צעק אלי הוא נסע לאילת... ככה כל הצבועים. עיין בקב הישר סיפור ארוך של צבועים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/7/2006 18:30 לינק ישיר 

איילת את צודקת בכל מילה. רק קחי בחשבון שהעולם עמוס באנשים מוזרים ובמוזרויות.
וזה שאומר "בזה אני נכשל" זו השתקה של היצר למצפון במקרה והוא קיים...

וגו'ני - אין שום סיבה שבעולם,שום סיבה שמצדיקה חיפוש של הנאות או דברים מדומיינים מאחורי גבה של האישה. אם יש בעיה צריך לטפל בה!
 השיטוט באתרי האינטרנט השונים ויצירת קשרים וירטואלים (או שלא, ובא לא נהיה כ"כ תמימים) הוא לא פיתרון, הוא העמקת והגברת הקושי...
במקרה הכי גרוע... לא מצליחים... מתגרשים... מנסיון זה לא סוף העולם.
ושחלילה, אף אחד לא יבין מדברי שאני מעודדת גרושין.
אבל סולדת מאוד מצורת החיים הזו של יצירת חיים חדשים דרך האינטרנט, חיים שלאישה אין, ואסור שיהיה חלק בהם.(זה תקף גם לגבי נשים שגולשות...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/7/2006 17:44 לינק ישיר 

ג'וני
זה שאישתך לא מספקת אותך  אז אתה הולך לרעות בשדות זרים??? אני רוצה להבין במה היא לא מספקת אותך??? אולי אתה עם יותר מידי דרישות? אז תתחיל להוריד קצת ואם זה בעניני בינו לבינה!!אז או שתלך ליעוץ או שתדבר איתה על זה מה המחשב יכול לעזור לך!! לא חבל שתשרוף את זמנך בכל מיני פנטזיות הזויות??אם אתה לא מסופק מאישתך ושום דבר לא עוזר אז תעזוב אותה למה היא צריכה לחיות באשליות מבעל כזה??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2006 18:09 לינק ישיר 

הנושא הזה קרץ לי מאוד!
 וכאוב מאוד למה שהולך היום בין זוגות נשואים !
למרות שאני רווקה בת 21 וחסרת ניסיון
 אך ההסתכלות שלי מסביב גרמה לי להבין שהתפיסה המודרנית של חיי נישואים מחייכים לכל עבר
 ישאו עצב פנימי זה לזו.

נתחיל מצ'יטוט של התורה בפרשת בראשית: "אדם וחווה ברא אותם"
שהם נבראו לא היה לפניהם ,
ואדם לא אמר שחברה שלו לפני חווה הייתה יותר טובה ,יותר נחמדה וכדומה.. ,
מה שהוא הכיר הייתה חווה היא הייתה האישה הנעלה ביותר בעיניו.

וכן לגבי חווה האדם היה הגבר הראשון בחייה ולא ראתה מעולם אפשרות אחרת.

אני עד היום סוברת שחיי הזיגיות שלהם היו מושלמים ביותר עלי אדמות,

אז..בלי להרחיב הרבה ...:)

אם גדרו גדר של שמירת עיניים לגבר מנשים ברחוב.
אז קל וחומר אינטרנט,
 שאינו טוב לא לאישה ,לא לבעל. ולא לילדים.
זה ממכר מבלבל.ופותח רעיונות.
              "אין אפוטרופוס לעריות" -ביימנו הכוונה גם וירטואלית. 

אז מי שרוצה ...  זוגיות פוריה כאדם וחווה..:)
                שידאג לברוא לו טרקלין משלהם ..בלי הפרעות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2006 01:04 לינק ישיר 

רגע הסוכנת ומה עם הנשים להם מותר להיסתכל על גברים?
וללכת לגברים אחרים?

קח את החיים באיזי
אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום "שידוכי חרדים"

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/8/2006 17:44 לינק ישיר 

מדובר פה על אדם צדיק משכמו ומעלה, שכל השאלה זה רק מצד ביטול תורה? אז כנראה שמותר. אולי הוא ימצא חידושי תיירה בנט..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/8/2006 19:34 לינק ישיר 

הסוכנת...את קצת לא ברורה...בת כמה אמרת שאת..?

ישפאי מה אתה לא יודע שרק בנים חוטאים..?

זה כנראה כי נשים יותר שולטות על עצמן...אממ בעצם לא רק על עצמן אילו אלוקים היה משליך משמים כל מה שבני אדם מבקשים, היו כולם מסתובבים עם ראשים שבורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2006 00:08 לינק ישיר 

יוווו...שוביניזם דוחה!!!!!!!!!!!! זה לא יפה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם אתם מוכנים שבני הזוג שלכם יגלשו באינטרנט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.