בית פורומים שידוכי חרדים

האם אתם מוכנים שבני הזוג שלכם יגלשו באינטרנט

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2006 02:06 לינק ישיר 

י- דבש
מה לא מובן? תסתכל שוב בדף אין עוד מספרים חוץ מ1 ו 2
אז בת 12 בטוח שאני לא:) חחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2006 23:29 לינק ישיר 

ח אנשים!!! איפה אבדתם את החוש הומור..? אני רק צחקתי כששאלתי מה גילך וכל השאר
אני מחליפו של מצח...

ח סתם אם יש משהו שאני שובניסט לגביו זה שהחוש הומור של בנים הרבה יותר טוב משל הבנות (אני לא מדבר עלי...)ושחברות של בנים הרבה יותר טובה(על זה בטח אני אחטוף) ושבנים יודעים לסלוח בנות אל זה אין ויכוח .

תראו אני עם הסוכנת וישפאי

פשוט מאד אתם לא מתווכחים היא פשוט אומרת שלנו יש את הבעיה של שמירת עיניים
וישפאי אומר שזה לא מנקה אותן, וזה לא אומר שאתן צריכות להוציא עיניים

ואני גם אומר כך אילו אלוקים היה משליך משמים כל מה שבני אדם מבקשים, היו כולם מסתובבים עם ראשים שבורים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2006 01:41 לינק ישיר 

במציאות ואני פונה כרגע לכל הגברים פה אף אחד מכם לא היה רוצה שאישתו תגלוש באינטרנט
ובטח בטח אישה שלא היה לה בביתה מחשב עם נט אחרת יהיה שישו ושימחו בבית שלכם..
ולנשים שכאן אני בטוחה שכולנו באותה דיעה שגבר לא אמור לשוטט באינטרנט זה בזבוז זמן משווע!!
אם הוא עובד במחשבים אז זה משהו אחר אבל לגלוש מהבית??
איזה בית אתם תבנו אם יש לכם מחשב ונט? איזה דוגמא בדיוק משמש אבא לילדיו כשהוא יושב מרותק למחשב במשך כל כך הרבה שעות??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2006 08:35 לינק ישיר 

בס"ד

תאמינו שזה מזיק לא רק מצד ביטול תורה אלא מצד פגימה בנפש ובדברים רוחנים גבוהים ושידור דברים לא טובים

ושאף אחד לא יתרץ את זה כשומר על עצמו וכו'..מילא משתמש לצרכי עבודה אפשר עוד להבין אבל חוץ מזה

אין שום סיבה שבני זוג יגלשו, וכבר אמרו גדולי ישראל שהרצח הכי גרוע הוא רציחת הזמן וה' יעזר

אני חס ושלום לא בא להוכיח אף אחד אלא את עצמי ומה עוד שאני במילא מתנתק בעוד כיום בע"ה מהנט

במילים אחרות זה לא טוב ואין צורך להתחמק ,ועדיף להתנתק מצד שתעשו את זה בשביל ה'! בשבילכם! ובשביל הבת זוג שלכם וקל וחומר מי שיש לו ילדים

כל טוב

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > האם אתם מוכנים שבני הזוג שלכם יגלשו באינטרנט
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext