|
|
| נשלח ב-6/2/2013 20:18 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 21:27 |
|
| |
כמה נכון! לייק:)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2013 21:42 |
|
| |
לא רק את לא מצליחה לראות את התמונות.. גם אני עם רימון.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2013 11:00 |
|
| |
| tootii2 כתב: |  | _________________
...מאז סגר אלוקים בשר תחת צלעו של אדם הראשון דוחק בו הבשר ועורג אל הצלע...
|
| 
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2013 11:28 |
|
| |
בס"ד
חחחחחחחחחחחחחחחחח ואם הם סוף סוף מסדרים את הבית,צריך להשתחוות להם אפיים ארצה..
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2013 11:56 |
|
| |

תוקן על ידי השקט_שנשאר ב- 07/02/2013 12:03:37
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2013 15:20 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-8/2/2013 16:04 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-10/2/2013 11:18 |
|
| |
לייק
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2013 12:00 |
|
| |
גביר אחד רוצה לחתן את הבת שלו. לשם כך הוא הולך לישיבה סמוכה, ולוקח משם את הבחור הכי למדן, וקובע איתו פגישה. בפגישה, כשכל המשפחה מסביב, הגביר שואל את הבחור: "איך אתה מתכנן להתפרנס בחיים?"
עונה לו הבחור: "אלוקים יעזור".
ממשיך הגביר ושואל: "עוד מעט אתה מתחתן, תהיה לך אישה, איך אתה מתכנן לפרנס אותה?"
עונה הבחור: "אלוקים יעזור".
ממשיך הגביר: "אחר שתתחתן, יוולדו לך ילדים. תצטרך לקנות בגדים, חיתולים, אוכל, ביטוח, מכונית, חשמל, מים, ארנונה- מאיפה תביא את הכסף??"
עונה לו הבחור: "אלוקים יעזור".
דופק הגביר על השולחן ואומר "מזל טוב, יש לנו שידוך!".
מיד מזעקת כל המשפחה: "אתה באמת רוצה שהיא תתחתן עם הכלומניק הזה?"
אומר להם הגביר: "תראו, הבחור הזה קרא לי כבר שלוש פעמים "אלוקים", ואני לא ארצה אותו??" |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2013 12:01 |
|
| |
מוישה היה נשוי לאישה בשם גיטל, אשר לא הפסיקה להטריד אותו. מהבוקר עד הערב, בכל 65 השנים שבהן הם היו נשואים, גיטל לא הפסיקה להתלונן. הפעמים היחידות בהן היה לו נחת היו כאשר הוא היה יוצא לשוק עם החמור שלו למכור גרוטאות ישנות, כיוון שכך עזב את הבית לזמן מה. יום אחד, כאשר מוישה היה עסוק במשא ומתן עם לקוח פוטנציאלי, הביאה לו גיטל ארוחת צהריים. מוישה רכב עם הפרד למקום מוצל, התיישב על גזיר עץ והחל לאכול את ארוחת הצהריים שלו. מיד לאחר שסיים מוישה לברך, החלה גיטל להטריד אותו שוב, לקטר, להתלונן, לנדנד ולהציק בלי הפסקה. פתאום, הפרד שלח את רגליו האחוריות, תפס בראשה של גיטל והטיח אותו בריצפה, דבר שהרג אותה במקום. בהלוויה שהתקיימה למחרת, אחד הרבנים שם לב למשהו מוזר. בכל פעם שהגיעה אישה לנחם את מוישה הוא הקשיב תוך כדי שהוא מהנהן עם ראשו לאות הסכמה, אבל כאשר גבר ניגש לנחם אותו, מוישה הקשיב לו, ונדנד את ראשו בשלילה. זה היה עקבי כל כך, עד שהרב החליט לגשת אליו ולשאול אותו על כך. לאחר ההלוויה, דיבר הרב עם מוישה ושאל אותו לפשר התופעה המוזרה. הסביר לו מוישה: "ובכן, הנשים באו אליי וסיפרו לי כמה אדם טוב היתה אשתי, כמה טוב היא היתה מבשלת ואיזה אדם מסור היא היתה, אז הנהנתי עם ראשי לאות הסכמה". "ומה עם הגברים?", שאל הרב. "הם רצו לדעת אם החמור למכירה".
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/2/2013 15:03 |
|
| |
בס"ד
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המסקנה:לא מתחתנים עם גבר שיש לו חמור.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 13:11 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-12/2/2013 13:12 |