בית פורומים שידוכי חרדים

כמה ההורים צריכים להחליט בענייני שידוכים?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/6/2006 15:44 לינק ישיר 

כואב לי הלב עלייך אלמונית יקרה.רציתי לייעץ לך:גייסי מהר כל קורטוב אסרטיביות שקיימת בך וגייסי אותה לטובת ערב משפחתי עם הורייך שבו תסבירי להם  מי את(לא חלילה פורקת עול-אלא בחורה שלא בהכרח תרצה את מה שההורים שלה רוצים-נורא פשוט)הם יבינו.תסבירי להם שחתונה זה עניין גדול מדי מכדי לפשל בו בבחירה שלא מתאימה לך אבל תשמע טוב בניוס השכונתי.
באמת אבל באמת בהצלחה אלמונית יקרה.

נ.ב השורות האחרונות נועדו לכל האלמוניות באשר הן שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2006 00:14 לינק ישיר 

"שוקיסטית אני חושב שאת בבעיה גדולה
את צריכה יותר להעמיק את הקשר שלך עם ההורים
זנ נשמע שאיזה שהוא ריחוק שלך מההורים " ציטוט של ישפאי 1

א. החזקתי ממך לנבון יותר ולא לסתם אחד שמסיק מסקנות חפוזות ושגויות...

ב. אני בקשר כל כך טוב עם ההורים שלי שהפתיחות בנינו זה דבר עצום
ולכן הם סומכים עליי שאני יודעת מה הטוב ביותר עבורי...
נכון אם הם יראו שההחלטה שלי ממש שגוייה, הם ייעצו, יראו לי את הסימנים ואת האסמכתות שלהם, וכמובן מאחר ואנחנו אנשים בוגרים, שכליים, והגיוניים.... אנחנו נשב ונגיע למסקנות

פה דובר בעניין אחר לגמרי.. עניין שההורים שוללים שידוך, או להפך לוחצים לטובת השידוך
מסיבות רבות שרובן חסרות הגיון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2006 10:56 לינק ישיר 

לדעתי צריך לחפש צד שלישי שמכיר גם את ההורים וגם את המדובר ולהסביר להם
 את המצב בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/6/2006 12:40 לינק ישיר 

זה תהליך שקורה להמון בנים ובנות שדרכם בחיים "פתוחה" קצת יותר משל הבית. הם משום מה חושבים שההורים מביטים עליהם בעין מסויימת, אולי אפילו בתור ה"כבשים השחורים" של המשפחה, ולכן זה יצר להם רושם במהלך השנים שכדאי להם להתרחק מקשר חזק עם ההורים.

גם אני חשבתי כך בגיל 16-18, אבל ב"ה מרגע שהחלטתי על הדרך שלי החלטתי לחזק את הקשר איתם והיום הוא מעולה. הם יודעים היטב מי הילד שלהם.

אלמונית, סביר להניח שאת חוששת שההורים לא מספיק יודעים מי הילדה שלהם. אבל דברי איתם. דברי איתם פתוח. תזרמי איתם, החיים שלך יהיו יפים יותר. לא רק בשידוכים.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כמה ההורים צריכים להחליט בענייני שידוכים?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.