בית פורומים עצור כאן חושבים

פנטקקה - גירסה מודרנית.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-2/12/2016 10:24 לינק ישיר 

בסדר , באומן היית? ברשב"י היית? באיזו בועה אתה חי?
חבורת הרציונליים שאתה מתיימר להיות חלק מהם הולכת ונמוגה בהבל הפוסט מודרני, ולא אתפלא אם ליאור שליין, בשקט בשקט הולך לאיזה בבא, מה שבטוח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/12/2016 15:51 לינק ישיר 

צע"ג,

העלית מספר נקודות בתגובתך הקצרה. חלקן אפילו נטול קשר לנושא, למיטב הבנתי.

1. לשמחתי לא הייתי ברשב"י ובאומן. מבדיקה קצרה, עושה רושם שלהר מירון מגיע בחג סדר גודל של 200-250 אלף איש - לא בדיוק רוב המדינה. זו רק הבחינה הכמותית. אני מניח שתסכים אתי (ואולי לא?) שמרבית השמות שם עולים יותר במחשבי הביטוח הלאומי מאשר במחשבי מס הכנסה, וד"ל. טענתי היא שבקבוצה המשלימה, זו שאינה שותפה להבלים הללו, פורום זה אינו מהווה נתח משמעותי כמותית או איכותית, והדיעה השוללת זאת לא נחשבת היום אזוטרית או רציונאליסטית באופן יוצא דופן. לא נראה לי שרשב"י ואומן מחזקים את תגובתך במשהו.

2. אכן, למרבה הצער, הציבור הרציונאלי בישראלי קטן באופן יחסי עם הזמן. אתה מוזמן לפרט את הקשר לפוסטמודרניזם לדעתך. הסיבה הברורה היא קצב ילודה גבוה (ולא בר קיימא) בקורלציה הפוכה לחילוניות, פרגמטיזם מדיני, ושאר סממני רציונאליות. גם מדד האי-שוויון עולה, אגב, וסביר שאם המגמה המצערת תמשך, אתה וחבריך תפגעו יותר מאתנו. אל תטריד את עצמך בשאלה איך יתקיים הפורום במדינה דתית/חרדית - ליקוט חובייזה יעסיק אנשים הרבה יותר מאשר קווי אינטרנט.

3. ייתכן שליאור שליין, בארונו הפרטי, הוא יצור כלאיים מוזר המשלב פוסטמודרניזם (אגב, אתה מוזמן להסביר איך אתה תופס מושג זה, ומה הקשר שלו לדברים) והליכה לבבות, למרות שהוא בוודאי באופן מוצהר אינו כזה. מצד שני, גם אתה באופן מוצהר אינך כזה, אז לך תדע. שליין לפחות באופן מוצהר אינו כורך מעי פרה על זרועו מדי יום, אז אני חושד בו פחות.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/12/2016 19:30 לינק ישיר 

בעל, נפלא!
אם כי צדק המעיר שלבקר אחרים קל יותר מלפתח פתרון. (וק"ו שלבקר את אלו שמבקרים את האחרים וכו')

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > פנטקקה - גירסה מודרנית.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.