משום מה בשבועות האחרונים, ניקים רבים החלו להגיב בפורום "מד"א הצלה אלעד", ובמיוחד אותם ניקים אשר מחמיאים למי שמתיימר לקרוא לעצמו "איש הסתרים" של הרב מלכה, הלא הוא "מיכאל דור" אשר יודע לנגוח ומחפש לנגוח את כל מי שרק יכול, לאחר מעקב ובדיקה מדוקדקת אחר אותם ניקים אשר התאמצו לכתוב כ"כ הרבה וכ"כ צמוד האחד לשני בהודעות בפורום הנ"ל ובמיוחד בהודעה של "הברית החדשה" והנה קישור מצורף http://hydepark.hevre.co.il/topic.asp?topic_id=1965786, מצאתי כדלהלן: לדוגמא הניק "דוברמן וכו'" לאחר לחיצה קלה על היסטוריית ההודעות שלו, נמצא כי הנ"ל רוב הודעותיו הם בפורום "בחדרי חרדים חב"ד" (הרי גם "איש הסתרים" הוא חבדני"ק) וכן כמעט כל שאר הניקים אשר הגיבו בהודעה זו, ואשר מחמיאים לאותו האיש, הרי באם תלחצו על היסטוריית ההודעות שלהם, ותדקדקו בסגנון הכתיבה שלהם, תגלו שמי שעומד מאחורי הניקים הללו הוא לא אחר מאשר איש הסתרים כביכול, שמנסה להחמיא לעצמו מפה ועד בית"ר! באשר לאיש עצמו, זה שהוא מנכ"ל מוסדות זה לא הופך אותו כבר ל"namber wan", ואם הוא חושב ומנסה לשדר לקהל הרחב בהצהרה כי הוא הולך להיות חלק בלתי נפרד משרשרת המועצה הבאה, תוכלו לאמר לו שחבל אפילו על הזמן שהוא ישרוף בתור למשרד הפנים בכדי להעבר את כתובתו.
ודי לחכימא....................
ולגבי חיפושו של הרב צביקה כהן אחר "מרנן_ורבנן" היתי ממליץ לכבודו לבדוק קודם כל באותו אחד אשר פגש בו שלשום אשר כינא את עצמו "איש הסתרים"......................
נשלח ב-29/6/2006 10:26
האם המידע שלך אמין ונכון. אז תן הוכחות.
ואם לא מופנה קריאה למנהלים למחוק את ההשמצה.
נשלח ב-29/6/2006 10:33
אדון "גפילטע וכו'"
נתתי את כל הרמזים ואת כל השבילים אשר יוליכו כל אחד אשר ירצה לבדוק לאותו מסקנה שכתבתי.
יותר מזה אינני יכול לאמר, כמובן שקיבלתי מידע מדוקדק על כך עם פרטים יותר מסווגים, אך אינני יכול להעלות אותם מעל דפי האינטרנט בדיוק כמו שכל אחד אחר לא רוצה לשרוף את מקורותיו.
באם תרצה תפעיל קצת מחשבה ותפעל לפי הרמזים שנתתי ותגיע לאותה המסקנא במהירות הבזק!!!!!!!
נשלח ב-29/6/2006 10:33
א. למה אתה מתחזה למרנן_ורבנן? האם זה מראה על אמינותך? ב. one ולא wan
נשלח ב-29/6/2006 10:38
להערכתי זה לא נכון. אם יש לך משהו קונקרטי יש את התיבה אישית.
ואנחנו נדע אם זה נכון ברגע שהאשכול יוסר. כי למרנן יש זכות מחיקה בפורום.
נשלח ב-29/6/2006 10:58
ע"ז אמרו רז"ל "מי שאומר לא יודע ומי שיודע לא אומר".
יש לך מידע תן. אין לך על תבלבל במוח.
אני לא השתניתי המציאות השתנתה......
נשלח ב-29/6/2006 12:04
מרנן בכלל כותב בפורום מד"א הצלה, מרנן כותב בניק מרנן_ורבנן ולא צמוד מרנןורבנן זה בכלל ניק חדש שנרשם לצורך הודעה אחת. זה בכל לא סגנון הכתיבה שלו מתאים יותר לפרחח אלעדי מצוי מהקיוסק או מהמועצה.
אבל נחמד לראות שהשם הפך למותג.
נשלח ב-29/6/2006 12:11
חבל שהפורום שהיה כל כך יקר לכולנו הידרדר לכזאת רמה.
היה טוב וטוב שהיה...
בגלל אשכולות ברמה נמוכה כמו זה, עזבנו.
נשלח ב-29/6/2006 17:45
מסתבר שמרנן החדש הוא פריק מחשבים רציני.
אם במקום "Number" הוא כתב בטעות "Namber" (שזה כינוי גיקי למבנה נתונים של זיהוי אישי שכולל שם ומספר מזהה, שילוב בין המילים name ו-number), ובמקום "One" הוא כתב "Wan" (שזה הכינוי המקצועי לרשת תקשורת רחבת טווח, ראשי תיבות של Wide Area Network) - כנראה שהמונחים האלו הם לחם חוקו...
- או - שהוא פשוט אנאלפבית...
מה דעתכם?
ואגב, לפני כמה זמן תיאר לי מישהו את תפקידו של מישהו אחר כך: "הוא הקו התחתי שבין מרנן לבין ורבנן". לתומי חשבתי ש"הקו התחתי" - בהנחה שזה הוא - הוא בורג זוטר.
מסתבר כעת שמרנן ורבנן בלי "הקו התחתי" - לא שוים מאומה...
נשלח ב-29/6/2006 18:58
בדרך כלל אני משתתפת בצפייה וקריאה בלבד בפורום, הפעם לא יכולתי שלא להצטרף בתגובה על הדברים.
הבוקר הובא כאן ע"י ניק חדש בשם "מרנןורבנן" (ולא מרנן_ורבנן הנודע) דברים בקשר למה שכונה "איש הסתרים" בפורום שכן, בקוראי את הדברים וככתבת באחד העיתונים היותר ידועים בציבור החרדי הבחנתי מיד עם קריאתי ששגיאות הכותב, סגננו, חיסורו בפסיקים ונקודות, רצף כתיבתו והרגלו להוסיף נקודות (...........) מסגיר כי מדובר בניק מוכר מאד שכתב כאן הרבה בשם "למען_ידעו".
יצאתי לדרכי ובדקתי במקצת את ההיסטוריה של "למען_ידעו" והתברר כי אכן מדובר באותם שגיאות ובאותו סגנון, הנה דוגמית:
ב"מילון העברי" מופיע המילה "מסקנה" עם "ה" אך "למען_ידעו" ו"מרנןורבנן" כותבים זאת עם "א".
במילון העברי מופיע המילה "לאמר" (עם המשמעות של להגיד) "לומר" אך "למען_ידעו" ו"מרנןורבנן" כותבים "לאמר" עם "א" ולא עם "ו".
כדוגמית הנה קישור של "למען_ידעו" עם המילה מסקנא עם "א".
כעת נותר לברר מה יש ל"למען_ידעו" נגד "איש הסתרים".
נשלח ב-29/6/2006 20:32
אשכול הזוי והשאלה הגדולה למה?
מזה כמה חודשים פורום זה היה סגור לכתיבה רק למורשים, ובאמת כל אותם ניקים הזויים נעלמו, אך למרבה התדהמה לא התחילו לרשום במדא-הצלה שהיה פתוח לכל ורוב ההתנצחות והסקופים עברו לשם יחד עם מיטב החבר''ה.
והנה פורום זה נפתח שוב לכתיבה לכל (בלי להודיע על כך לאף אחד) ותוך יום כבר נרשמים ניקים חדשים ומתחילים להשמיץ על אשכולות שלמרבה התדהמה פורסמו בפורום מד"א-הצלה, אז אם כבר להשמיץ למה לא בפורום בו נרשמו ההודעות.
אז באמת אין לי מושג מה קורה כאן, האם החלטתם להפוך את הפורום הזה לפח הזבל, אז באמת חבל.
אני קורא למנהלי שני הפורומים שמנהלים בניהם כבר כמה שבועות שיחות איחוד, לגמור אותם ולהתאחד, במידה ולא קחו החלטה וסגרו את הפורום זמנית, אין טעם לאשכולות מסוג זה, ואין טעם לזיפזופים האין סופיים בין שני הפורומים.
ועכשיו לתגובה לאשכול זה (שעדיין אין לי מושג אם הוא שווה תגובה).
אז מה?
מה איכפת לך אם מיכאל דור רושם כאן בפורום?
ומה איכפת לך מי זה מרנן ? ולמה אתה מתחזה לו?
ותעשה לי טובה אל תגיב, כי באמת אין לי כוונה להמשיך את האשכול.
נשלח ב-29/6/2006 21:09
כנראה שמיכאל דור מצליח מאוד אם הקנאה מעבירה את יריביו על דעתם וגורמת להם לפתוח אשכולות כאלו מוזרים.
על פותח האשכול נאמר "בא לקלל ונמצא מברך".
אני מצטרף לדעת החברים אלעדי ותיק ופולישער ומצטער איתם ביחד על הפיכת הפורום לפח הזבל של פורום מדא הצלה אלעד.
אני מאשים את הנהלת הפורום הזה שלא ידעה איך להתנהג ובעיקר את יוני99 שאיים על גולשים ברמה האישית ולא ידע את מגבלות הכוח. בעשר אצבעותיו הוא הרס את הפורום והבריח את כל הכותבים הנורמלים.
תוקן על ידי - לוחם_חופש - 29/06/2006 21:13:39
נשלח ב-29/6/2006 22:31
אשכול מיותר מתחילתו ועד סופו.
נשלח ב-29/6/2006 23:28
פותח האשכול,
אתה מתנהג כמו ילד קטן חסר דעת.
רוב הכותבים שהגיבו באשכול במדא הצלה לא מתקרבים לזרם החב"די, הם כותבים קבועים ומוכרים והם פרגנו לדור כי מגיע לו ומי שמכיר אותו מכיר גם בכישוריו.
מי שפתח אשכול חדש ומתחזה לאחרים זה אתה. לא קל לזהות מאיפה אתה מגיע... (רמז, מבנין המועצה...)
בגלל ילדים חסרי רמה כמוך הפורום הזה נהרס והפך לפח אשפה.
הרסתם את הפורום הזה. למזלנו המנהלים בפורום השני לא נותנים לכם דריסת רגל וטוב שכך.
נשלח ב-30/6/2006 03:50
התלבטתי ארוכות אם להגיב לכמה משמיצים באשכול, ולבסוף החלטתי שעדיף שאני יגיב באופן כללי, לגופו של עניין ולא לגופו של כותב, והחכם יבין מבין השורות. וההחלטה להגיב באופן כללי היא בעיקר מהסיבה שיש כאלו שייקחו את העניין באופן אישי ובמקום להתמקד בעיקר. יתעסקו בטפל. ובראשית דברי אקדים ואומר שאני אדם בשר ודם ולא מלאך ה' וככל האדם איני חף מטעויות.
עד לפני כמה חודשים לעיר אלעד היה פורום אחד שידע עליות וסקופים רבים. ולפעמים גם מורדות הכול בהתאם לשערוריות שקברניטי העיר יצרו לנו. ולאחרונה נפתח פורום מתחרה. אפילו שמתחת לכל במה טרחו להודיע המייסדים ואפילו התחייבו לפני שהפורום החדש אינו מהוה תחרות לפורום הישן והוותיק. אלא רק לתת במה לענייני הצלה וביטחון. אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד. אותם אלה שמבקרים חדשות לבקרים כל מישהו שהוא משהו בעיר על כל פיפס קטן של אי אמירת אמת מתנהגים בדיוק כמו מבוקריהם..ומתחת לפני השטח השתדלו להסית ולהדיח נגד הפורום הישן והוותיק. וכל זה "לבקשת הגולשים" (כנראה שאולי זה הבושה להתחרות. ולפי ההתנהגות יש על מה) אבל יראה הציבור וישפוט אני לא ירדתי לרמה הזאת . ואפילו שהיו לי הזדמנויות וסיבות רבות.לעשות כן. כי פשוט זה לא אני.לא שלחתי בטירוף עשרות מכתבים לא נדנדתי כל כמה ימים באו לגלוש בחרדים אלעד. לא הסתתי אף גולש בא לכתוב רק בחרדים אלעד. ולא לחצתי לפינה אף מנהל משנה. באמתלות שונות ומשונות.(לחץ פיזי מתון וד"ל) אלא השארתי את הפורום כמות שהוא לתת לגולשים את האפשרות לכתוב מתוך בחירה ולא מתוך אילוצים, כמו שהיה מאז ימי הקמת הפורום. וכמו שכתבתי באחד מהודעותיי הפורום הוא לא שלי הפורום הוא של כל אחד ואחד. שכותב בו.ואני נמצא שם למעלה רק למקרה ויש צורך ויש מהגולשים שעברו את הגבול להשתדל ולתקן ואם יש צורך גדול גם למחוק. ואני יכול להעיד על עצמי שההודעות שמחקתי הם ספורות ביותר ורובם ככולם של אותו סוטה יודע. אבל היה מנהל משנה שחס וחלילה איני מאשים אותו ובודאי מחק הודעות בתום לב (ובוודאי אין לי דבר אישי נגדו) שמחק הודעות על ימין ועל שמאל וכמובן שאני הייתי צריך לתת את הדין וחשבון. לכן הסרתי אותו מניהול משנה. ואודה ולא אבוש שהדבר נעשה בצורה לא מכובדת וללא שימוע, ואותם אחד שתים שצעקו נגד מחיקות חברו ביחד כגוף אחד עם זה שמחק. והקימו את הפורום המתחרה. אבל משום מה לא ראיתי את אותם אלו שצעקו כאן בפורום נגד המחיקות עושים את זה שם. והסיבה היא פשוטה. יש כאן גולש אחד או שתים שבגלל אי רצוני לעשות בעבר איזה עניין כבקשתם. החליטו לשבור את הכלים, ובמקום לראות את הצד היפה שבפורום ואת הצד היפה שבגלישה החליטו לבקר אותי על כל צד ושעל. למשל על מחיקות. או שהם הפסיקו לכתוב באצטלא של טרולים. הרי אותם טרולים היו נעלמים אם הכמה אחדים שדאגו לבקר אותי היו כותבים.אבל בשם הביקורת הכול כשר.
לסיכומו של דבר.
בימים האחרונים נעשו ניסיונות מאוד קדחתניים לאיחוד הפורומים. ואני מצידי כדי לשמר את הפורום הוותיק ואת ההיסטוריה של בערך שלוש שנים הייתי מוכן ללכת ולעשות צעדים מרחיקי לכת מבחינתי. אפילו עד חלוקת סמכויות משותפות. אבל יש אנשים שמעדיפים את הפילוג על האיחוד. ואני קורא לכל הגולשים לעשות חשבון עם עצמם. אם הם מעדיפים מקום של פילוג? או מקום שלום. אני בכל אופן פתוח עדיין לרעיון של האיחוד.
יוני.
תוקן על ידי - ioni99 - 30/06/2006 3:52:09
נשלח ב-30/6/2006 08:29
יוני אני ממש בהלם!!!עצוב לשמוע.
גם אני קיבלתי את המכתב הזה וחשבתי שזה סתם שתי פורומים. עכשיו אני מבינה.
ממש לא יפה בתור גולשת בשתי הפורומים. החלטתי שאני נשארת כאן.