|
|
| נשלח ב-2/7/2006 14:32 |
|
| |
מוטי מוטי מוטי.... מה יהיה איתך?אה?? מתי תתבגר?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 14:49 |
|
| |
אני מודה לך אופטימי.. אבל השאלות נותרו בעינן, אני לא אומרת שאוריד כשאשמע על בחור כזה, כי כל מקרה לגופו, אבל בכל אופן זה לא נשמע בחור ישיבה אמיתי רגיל...(או אולי רק לי???)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 14:49 |
|
| |
המסקנה שלי שבפגישה שאספר לה שהרכב שלי אספר גם איך קניתי אותו
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 14:53 |
|
| |
איילת..
הספקות שלך מעודדות להיפטר מהרכב. אבל בגלל שאני בחור גדול יחסית אז זה פחות מפריע לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 14:56 |
|
| |
אל תפטר מהרכב, ובמיוחד שאני מאמינה שישנן עו כמה נסיבות שבעטיין אתה מחזיק את רכבך המרשים, ובאמת תסביר לה, בטח כשהיא תשמע את כל התמונה הדברים יהיו ברורים יותר והיא תבין..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 15:12 |
|
| |
דרך אגב
איילת..
בחרת שם יפה. אחד מהשמות שאני אוהב. איילת. נעמה. שירה. אפרת. תהילה. וכנראה שיש עוד אחד שאני לא זוכר
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 15:13 |
|
| |
למה הוא צריך להסביר לה? תקשיב לי,אם המציאות שיש לך אוטו,בין אם זה סוסיתא או בין אם זה אסטון מרטין .אתה לא חייב לה הסברים! אם לא יאה לה,אם לא יפה לה,אז לא.אל תתחתן איתה. אתה נפגש איתה למטרת חתונה.אם זה מה שגורם לה להוריד אותך מהפרק,אז בחיי שנפתרה לך בעיה עתידית בנוסף לכך שאתם כנראה לא אותו הראש.אה?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 15:16 |
|
| |
עזר.. דבר שהוא לא סטנדרטי יש ענין להסביר. אפילו אם הבחורה בראש טוב זה מענין אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 15:19 |
|
| |
את לא שמה לב שהוא רוצה בחורה שלא מעונינת בבחור שיש לו מכונית ולא משנה מאיזה סוג?????????? אבל מכייון שיש לו מכונית יש לו בכלל דילמה, הבנת?! לכן הוא צריך להסביר לה את עמדתו, או לצאת עם בחורה שלא מזיז לה ואז זה לא מה שהוא רוצה..
ואופטימי, לא אני בחרתי, אלא הוריי ואני אמסור להם שאתה אוהב....
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 15:34 |
|
| |
אם כך איילת,אם באמת הוא רוצה סגנון של בחורה שלא רוצה בחור עם אוטו משום א',ב',ג'..... אז הפתרון לכך הוא די ברור..
לפעמים צריך לוותר על מנת להשיג משהו..
אבל אני עדיין רואה את זה בתור זווג לא מוצלח
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 20:46 |
|
| |
בס"ד
אני חושב שאני מבין אותך במובן מסויים...
אם אתה מתעקש לספר לה שהרכב הזה הוא שלך ולא של אביך אז אתה באמת
"בבעיונת קטנה"...
איך תפתור אותה?
פשוט .
אתה צריך לגרום לפגישה ליסוב על הנושא של האוטו.. איך? לשאל אותה אם יש להם אוטו? או לאחיה? או אם היא הייתה רוצה לעשות רישיון? ואז באיזו שהיא צורה זה יגיע לזה (אתה צריך לגרום לזה) והיא תשאל איך אה מחזיק את האוטו? מאיפה יש לך כסף?
ואתה תספר לה שלא חשוב לך הכסף והאוטו הוא רק בגלל שיש לך איזה אירגון וכו'..
בהצלחה.
|
|
|
|
|