נכנסים אנשים ישנם שאלות אנו מתייעצים אחד עם השני לי ממש נחמד פה אני מקווה שגם לכם.
חשבתי לעצמי שצריך לפתח את הנושא מעבר לגבולות הפורום..
אנשים רוצים לקבל הדרכה (ואני מדבר על הורים) ובחורים ובחורות אנשים רוצים ייעוץ על מקומות לפגישות רוצים לדעת על תזמורות וישמחו מאוד אם יהיה להם קטע וידאו זמין ומהיר לצפיה , אנשים רוצים לדעת על צלמים ולראות חומר נגיש של הצלם אותו הם עומדים לבחור לחתונה . אנשים רוצים מידע על אולמות מחירים ואלי גם תמונות של האולם , אנשים רוצים להעדכן על המאורסים יום יום ועוד עוד...
בשביל זה בא האתר החדש שלנו.
לפני כחודש ניסתי לפתוח אתר פתחתי משהו קטן ע"י האתר של לימון ושמתי שמה כמה סקרים וכו'...
אך כמו ששמתי לב הנושא של ה"שידוכים" הוא נושא חשוב מעין כמוהו ולו מגיע אתר איכותי ורציני..
לקחתי לפרוייקט את אחד החברים שלי והוא עבד על העניין למעלה מחודש ישב כתב ובנה ...
האתר אמנם עדיין לא מוכן ב-100% אתם תיכנסו ותראו ישנם מלא קטגוריות ובעצם חשבתי אולי לפרסם את האתר ברגע שנסיים את הבניה...
ואז חשבתי לעצמי האם שותפי לפורום לא ישמחו להרגיש את עצם בניית האתר? להרגיש שותפים כי זה באמת מה שאתם ? ואז עניתי לעצמי ודאי וודאי ולכן אם תרצו תוכלו לעזור בבניה יש לכם רעיונות , עיצות , מחשבות , כיתבו פה באשכול או אלי לאישי...
חלק מהקטגוריות: מקומות מומלצים לפגישות או סיקורי ישיבות וכו'...
יהיה שם מאמרים יהיה חלק של הדרכה וכו'....
האשכול הזה הוא בעצם דיון בינינו על אופי האתר איך הוא יראה עיצות שלכם רעיונות אתם שותפים בבניה לגבי חומר מפורט שאנו צריכים ועידכונים לגבי המשך הבניה אתם תקבלו באשכול הזה ...
אני מאד ממליץ שבפונוביז'' תצרף את כל הסגל ללא להביע דיעה מי צודק ומי לא ומי בפנים ומי בחוץ. אין טעם שהמחלוקת המכוערת הזאת צריכה להופיע בעוד כל מיני מקומות.
נשלח ב-30/6/2006 17:11
בס"ד
אתה צודק אבל כיון שאני לא מצוי בזה כ"כ טוב אתה יכול לעזור לנו לכן שמתי לך את הקישור כדי שתסקר את הישיבה מחדש ואנו נתקן את זה.
ושאר חברים אני רוצה להעזר בכם...
חבר פורום "שידוכי חרדים"
נשלח ב-2/7/2006 14:31
נשמח לשמוע על רעיונות חדשים ....
או על תיקונים ...
אתם יכולים לכתוב אותם כאן באשכול או בקטגוריית המשוב שקיימת באתר ...
בהצלחה שימי.
__________________ חבר פורום "שידוכי חרדים"
נשלח ב-3/7/2006 00:03
נכנסתי לאתר, חמוד עדיין בבניה, אני מקוה שאוכל בעתיד לתרום לאתר מנסיוני.
נשלח ב-4/7/2006 14:34
תודה יצחק.
נשלח ב-4/7/2006 17:58
בס"ד
אני רוצה להודיע לכל חברי הפורום...
אנו מחפשים כותבי מאמרים בכל הנושאים כשכותרת אחת מעליהם והיא "שידוכים"...
אתם יכולים לכתוב על כנות , על פגישה ראשונה , על החלטה , על לבטים , על לבוש , ספרדים אנשכנזים , וכל נושא שיעלה בראשכם בתנאי שהוא תחת הכותרת של "שידוכים" ....
כמו כן נשמח אם תצביעו על הסקר שיש כרגע באתר כדי שנוכל לקבל אינדיקציה על האתר ..
בתודה שימי.
נשלח ב-7/7/2006 00:34
רעיון חדשני ביותר ומהפכני
שיהיה אשכול אחד של השידוכים בעצמם בלי שמות למשל אני מחפש לרווק או גרוש בן 30 שהוא
תלמיד ישיבה מתמיד נעים הליכות וכו' ולדעתי מתאים לו אחת בת 25 משכילה נראית טוב
ממשפחה... וכו' אם מישהוא יודע שישאיר לי הודעה [או שהאתר יעשה מספרים עם תיבות וכד' או
לכתוב לשם של הכותב וזה יכנס לתיבה סגורה או התיבה האישית שלו.
עוד רעיון יש שדכניות שמקבלות הרבה שמות של בנות וחסר להם בנים, כל אחת שמגיע צריכה
להביא שתח שמות של בחורים [הרעיון הזה שמעתי מאמריקה].
נשלח ב-7/7/2006 12:32
בס"ד
מחותך ,
אנו בודקים את הרעיונות שלך...
נשלח ב-7/7/2006 15:21
גם אני עם מחותך וחושב שזה רעיות מצוין
נשלח ב-13/7/2006 04:35
בס"ד
משתתפים יקרים אנו צריכים את עזרתכם במדור הטיפים לטיפים חדשים ונוספים