כזכור לפני כשלוש שנים נשרף האולם היחידי באלעד ועד עכשיו לא שופץ
למי זה שייך המחדל הזה?????.
נשלח ב-2/7/2006 16:12
קוראים לו צביקה כהן וניתן למצוא אותו בבניין המועצה מדי פעם.
נשלח ב-2/7/2006 17:20
אני יודע שכולכם תקפצו עלי, אבל למחדל הזה יש אשם אחר והוא יושב על ברז הכסף ולא מוכן להוציא מכרז על כסף שכבר הגיע מהביטוח.
צביקה אשם שהוא לא מעמיד אותו אחת ולתמיד במקום ומראה לו מי בעל הבית.
נשלח ב-2/7/2006 17:46
אלעדי ותיק
האם ברגע שיסיימו את אולם הספורט הכתרים ייקשרו לראשו של הגזבר , אז למה המחדל כן רשום על שמו. לעניות דעתי הגזבר עובד אצל ראש העיר ולא הפוך...
נשלח ב-2/7/2006 18:04
ברור לא רוצים לשפץ את זה מכיון שיש כרגע שני אולמות שעושים את רוב הכסף מאולמות והם בן דוד באולמות של אור האמת ומרקוביץ באולם שהוא קיבל מהמועצה בשביל לבנות ישיבה ועשה שם עסק פרטי שלו. המעוצה נתנה קרקעות בשביל מרכז חינוך ומה עושים שם אולמות שמחה ועושים עסק פרטי יקר מאוד .
נשלח ב-2/7/2006 18:21
לבנות על רמת תיחכום כזו זהו ממש לחשוד בכשרים.
הסיבה הרבה יותר פשוטה "שלומיאליות במיטבה".
פרטים בהנדסה...
נשלח ב-2/7/2006 21:19
גיוואלד
הוא אשר אמרתי "צביקה אשם שהוא לא מעמיד אותו אחת ולתמיד במקום ומראה לו מי בעל הבית"
אבל האשם האמיתי זה מי שלא משחרר את הכסף ומחזיק אותו בקופה, מכל מיני טעמים וסיבות שחלקם הוזכרו כבר בדברי ימי הפורום.
נשלח ב-2/7/2006 21:26
למי שלא זוכר אז מקסימוב חויב בחיוב אישי יחד עם האי גברא אלימא קריספל על כל מיני הוצאות וחריגות בקדנציה ההיא,
אז הוא כניראה נזהר בצוננים היום ושומר על הקופה מכל מישמר ואם מגיע איזה תקבול שעשוי לעזור למועצה לסיים באיזון מי לא אם מקסים(וב) ידידנו יעזור לאזן את הקופה.
זה גם יעזור לו בעז"ה בעירעור שהוא הגיש על החיוב שלו,
אגב מישהו יודע מה קורה עם זה? מרנן?
נשלח ב-2/7/2006 23:16
עזבו שטויות .
אף אחד לא עלה על העיקר.
השאלה היא כיצד אחרי 2-3 שנים ולמרות שהוכח שהיתה הצתה לא מצליחים להוציא מביטוח כסף או בתמורה שיפוצים? אם זה היה רכוש פרטי של מישהוא מזמן היה גמור. חב' הביטוח דוקא די יעילה במקרים כאלו ראה לשכת הרב מלכה שתוך חודש שופץ ועבר שידרוג כולל ריהוט חדיש.
נשלח ב-2/7/2006 23:59
בתקופה החאונה נצפו מהנדסים שונים שעושים סיבוב מסביב למבנה.
הוויכוח האחרון שלהם היה על החלונות.
רציני, לא ציני.
נשלח ב-3/7/2006 00:37
השייח, שים לב למה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי "ולא מוכן להוציא מכרז על כסף שכבר הגיע מהביטוח." וד"ל.
נשלח ב-3/7/2006 02:43
בשביל מה לתת להם את התענוג לשרוף אותו שוב . ?!
נשלח ב-3/7/2006 07:07
לפחות השכנים מהבניינים ממול ברח' התור, מרגישים טוב עם הדחייה (לי זה אף פעם לא הציק).
נשלח ב-3/7/2006 23:04
יא אלעדי,
אם הכסף הגיע אז למה לעזאזל הוא מעכב? הוא לא יתבע על אחריות אישית אםהכסףבקופה. אדרבא אם לא ינצל את הכסף שהגיע, ליעודו אזי זהו עילה לעבירה. לא כך?
נשלח ב-3/7/2006 23:35
אם גונבים לך אוטו ואתה מקבל את כספי הביטוח אתה לא חיב לקנות אוטו חדש גם המועצה לא חייבת להשתמש בכספי הביטוח כדי לשפץ את המבנה.
החיוב האישי של מקסים(וב) הוא על פרשה אחרת.
נשלח ב-3/7/2006 23:39
גורג,
השוואה עם רכוש פרטי לא נכונה מדובר במבנה ציבור , האולם היחידי בעיר כולו אף פקיד לא יכול לעשות דין לעצמו ללא אישור. זה לא רכושו הפרטי של אף אחד. לא זכור לי שמליאת המועצה או משרד הפנים אישרו לשנות את יעוד הכסף ולא לשפץ את האולם.