| נשלח ב-2/7/2006 15:58 |
|
| |
עדיין חושב עליה..
לפני שבוע נפגשתי פגישה שניה עם בחורה שהתאימה לי מבחינת סגנון, אופי. ויראת שמים. משפחה מקסימה. והיה משהו בפנים שלה שלא מצא חן בעיני. למחרת השבתי תשובה שלילית. הבעיה שאני עדיין חושב על הבחורה. הטעות שלי שפגישה ראשונה הייתה במקום חשוך לכן עשיתי עוד פגישה שגרמה לי לראות את הצדדים היפים שבה וגם מה שלא מצא חן בעיני. אני יודע שאפשר להתרגל לזה אבל אני לא רוצה להתרגל לדברים שמפריעים לי. עוד סיבה שגרמה לי להוריד שאני לא לחוץ להתחתן. מה דעתכם?
תוקן על ידי - אופטימי_1 - 02/07/2006 16:06:10
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 16:32 |
|
| |
נראה לי שהיה כאן אשכול בסגנון.
בכל מקרה, בקצרה- דעתי:
אם זה מפריע מאד, דוחה אותך- טוב עשית שהורדת. אין טעם להתפשר ואחרי כמה זמן זה עלול לצוף חזרה שלא נח לך עם החיצוניות שלה.
אם זה לא דחה, רק הפריע טיפה- יש מקום שאכן היית מתרגל, ואפילו לומד לחבב את זה, לאט לאט, אם זה הדבר היחיד שהעיב על הקשר. יתכן בהחלט שהאופי שלה היה מחפה על זה.
וזה שאתה לא לחוץ להתחתן- מעולה. לחץ לא תורם לכלום; החפזון- מהשטן.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2006 20:35 |
|
| |
בס"ד
" לא רוצה להתרגל לדברים שמפריעים לך"?
חבל מאוד ...
החיים יזמנו לך עוד הרבה מקרים כאלו ...
לא שאני אומר שלכן אתה צריך להתחתן איתה ...
אולי הבעיה איתה היא הרבה יותר רצינית...
לא לחוץ להתחתן זה טוב מאוד וזה אומר שאתה עוד לא צריך להיפגש...
תיפגש רק מתי שאתה באמת צריך לעשות את זה...
ואלי תספר בן כמה אתה? שנבין למה אתה לא לחוץ...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 00:01 |
|
| |
היא הסכימה להיפגש איתך למרות שיש לך רכב? ואתה עוד זרקת אותה??
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 04:28 |
|
| |
מה פירוש לא לחוץ להתחתן?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 09:31 |
|
| |
חחח.. חיים. אל תגזים. זה ס"ה רכב והיא לא יודעת שזה פרטי שלי.
הכל ישבחוך.. אני רוצה להתחתן אבל לא מתוסכל מזה שאני עדיין לא נשוי. החיים יפים ברוך ה.
גוד אסיק.. בוא נגיד שעברתי את הגיל הממוצע של השידוכים. וזה שאני לא לחוץ זה לא אומר שאני לא צריך להיפגש.
נתינה הדדית מולידה אהבה אמיתית.
תוקן על ידי - אופטימי_1 - 03/07/2006 9:44:02
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 11:45 |
|
| |
אתה צריך לעשות סדר בסולם העדפותיך.. לפי הבנתי , סה"כ היו בה דברים טובים והיה לך נחמד עימה , עובדה שעשית פגישה נוספת. ישנם אנשים שהדגש שהם שמים זה רק על היופי החיצוני - זו טעות, כי עם יופי לא מתחתנים, יופי זה בונוס, נכון שאדם צריך לקחת מישהי שתראה נחמדה בעיניו גם חיצונית וכו ותמצא חן בעיניו ,אבל, לפי מה שקראתי מדבריך אתה מיהרת לפסול,אני במקומך הייתי עושה פגישה נוספת או אפלו שתיים בכדי להיות שלמה עם ההחלטה הזו שזה לא מתאים..ועובדה שהנה אתה עדיין חושב עליה. אם יש לך אפשרות להחזיר זאת בצורה שלא פוגעת חלילה תנסה ולו רק בשביל שלמות הרגשתך. אני מאמינה שאם זה שלך..זה יחזור!! ומאמינה גם...שהפקת לקח לעצמך..
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 12:19 |
|
| |
אופטימי, אין ברירה, אתה חייב לעמוד מול עצמך ולחשוב מה יותר חשוב לך.. בקשר למשפט שאמרת שלא בא לך להתרגל לדברים שמפריעים לך, זה מדהים כמה שאתה צודק לדעתי!!! לא שאני אומרת שאי אפשר להתרגל לדברים.. אפשר ולעיתים גם צריך, אבל לפעמים אני חושבת שאם היה משהו שהתרגלתי אליו אבל ברמה הבסיסית הוא הפריע לי, אז אולי זה יצוץ לי עוד כמה שנים כשההתלהבות הראשונית תפוג ונתחיל להכיר אחד את השני באמת ואז יצוצו דברים??!!! לא יודעת אם זה ככה, אבל לפעמים אני חוששת מזה....
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 12:51 |
|
| |
איילת, לדעתי את טועה. "לא בא לי להתרגל לדברים שמפריעים לך". לכל אדם , אבל לכל אדם יש משהו שמפריע לו אצל השני, בין אם זה מתגלה מיד ובין אם זה מתגלה אח"כ, ותמיד תמיד תמיד תמיד יש דברים שמפריעים! לכן לפעמים צריך לשמוח שאת הדבר שמפריע מגלים בהתחלה ולא אחרי כמה שנות נישואין.
אופטימי, לדעתי תמשיך להפגש ובהמשך תוכל לראות אם אכן זה מפריע לך או לא. על כל בן אדם שנפגשים בהתחלה אפשר למצוא דברים לא מושלמים, אנחנו בני אדם לא מושלמים, ואין מה לעשות, ולכן תפגש עוד ותראה עד כמה הדבר אכן מפריע לך . שיהיה בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 13:30 |
|
| |
מרקר, אתה מתכוון לדברים נורמלים שיש לכל בנ"א פחות או יותר ולדברים הללו צריך להתרגל... אני מדברת על דברים שלא עוברים אלא מתגמדים לתקופה מסוימת, לתקופה של הפגישות נגיד, בה מתלהבים מעצם זה שמדברים עם המין השני, או שמרגישים מוחמאים(מלש' מחמאה..)וכו' וכו'.. מורה שלי אמרה פעם שדברים כאלה לא עוברים גם אם אומרים: "חכי, תאהבי אותו זה יעבור.." לא!!!!! דברים שנגיד דוחים לא עוברים, הם רק נעלמים מתחת לפני השטח לתקופות מסוימות!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/7/2006 20:45 |
|
| |
אז מה שאני עושה כרגע אני מנסה להשיג תמונה שלה כדי לראות עד כמה זה מפריע לי והאם אוכל להתרגל. כי אני לא רוצה להיפגש איתה עוד פעם כשאני עדיין לא שלם עם עצמי. תאחלו לי בהצלחה.
|
|
|
|
|