| נשלח ב-13/7/2006 00:22 |
|
| |
קיוטי.
אני לא חושב שהגדרת את החשש שלך נכון. הרי כפי שכתבת ברור לך שאת לא שמנה ומכוערת ולכן ברור לך (שכלית) שאין שום סיבה שלא ירצו אותך. אלא כנראה, כמו כל אדם, את חוששת מהאפשרות הגרועה והמביכה שמא לא ירצו אותך. וזה מצטייר כ"כ רע וכואב, ואולי מתוך לחץ, את הופכת את האפשרות הזאת לריאלית.
לא נראה לי שהמצב שלך כ"כ חריג ואני מניח שביום בו תצאי לשידוך הראשון הרבה לחץ ישתחרר. גם אמליץ לך פשוט לא לחשוב על זה עד אז.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2007 17:52 |
|
| |
בואינה מה נזכרתם להעלות את האשכול הזה?
הוא נכתב מזמןןן דברים השתנו מאז...
אני כבר בסדר גמור עם עצמי
הצתות מאוחרות@
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2007 19:36 |
|
| |
דוקא מצויין שהעלו
אולי עכשיו - למען יראו וירגעו - ספרי לכולן שהקשיים הנ"ל עוברים כלא היו
|
| נשלח ב-3/1/2007 20:47 |
|
| |
קיוטי כנראה היה איזה אחד שהחליט למחזר חומר כי זה היה אקטואלי גם בשבילו
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2007 21:01 |
|
| |
לא אקטואלי, רק שלקח לו זמן לספור את הזוגות ולחשב מה יש יותר (שמנים עם דפוקים, דפוקים עם רזים וכדו')
|
|
|
|
| נשלח ב-4/1/2007 23:38 |
|
| |
נתקלתי בשאלה "ירצו אותי?".. ולא בגלל חוסר ביטחון חלילה...(= לא בגלל תכונות אופי וברור שלא בגלל היופי(= אלא, בגלל הסטיגמות שיש בציבור שלנו.. שאם המשכתי בלימודי מקצוע ולא הלכתי לאוניברסת ההוראה (בית יעקב) אז אני נחשבת לטובה פחות?! לאיכותית פחות?! אזרתי אומץ שעשיתי את הצעד הזה.. הרבה קראו לי נועזת... אבל אני מקווה (ומאמינה!!!) שהמיועד לי ירצה אותי וישכיל להבין את הצעד החכם שעשיתי!!! אז אחות יקרה. אם את מרגישה טוב עם עצמך אין סיבה ששום יצור על פני האדמה הזאת יצליח לגרום לך להרגיש אחרת כלפיי עצמך... אין שום אדם ששווה את ערעור הבטחון העצמי שלך!!!!!!!1
|
|
|
|
| נשלח ב-10/1/2007 22:22 |
|
| |
טליתכלת
את צודקת במאה אחוז...
תודה על העידוד..!
ככה זה בגיל הזה כל יום נתפסת קפריזה אחרת כמה ימים היא נעלמת ולא מבינים למה היא בכלל הגיעה!!
אבגד.. חח.. אל תזלזל בו הוא למד סטטיסטיקה
הוא גם ניסח את תוצאות המחקר שלו בצורה ברורה
ודוסי... אני ממש אבל ממש לא שמנה
נ.ב סליחה על ההצתה המאוחרת
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2010 02:01 |
|
| |
זה מאוד מענין, הרבה בני אדם די בטוחים שהם לא נראים טוב הגם שהם כן נראים טוב, אז ככה שאין מה לדאוג אצל הרבה זה ככה.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2010 10:00 |
|
| |
חמודים אתם
(סתם רציתי לבדוק אם אני מצליחה להגיב.. כי בסמול טוק אני לא מצליחה)
וקיוטי בקשר להודעה הראשית, אני מזדהה.. אבל יש לי דיי ביטחון שירצו אותי.. ואם לא אשאר לבד! כי לעולם לא אנשא (בלי נדר) למישו שלא ארצה!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2010 01:50 |
|
| |
קיוטי, אין לך משהו אחר להציע לבחור מעבר למראה? מה עם תמיכה, חכמה, בינה, הקשבה, כשרון לנהל בית... או שאת חושבת שבחורים רק מתעניינים במראה?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 14:31 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | קיוטי, אין לך משהו אחר להציע לבחור מעבר למראה? מה עם תמיכה, חכמה, בינה, הקשבה, כשרון לנהל בית... או שאת חושבת שבחורים רק מתעניינים במראה?
|
|
אממממ לא רק, אבל אם המראה לא נראה להם הם יורידו..... לא??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 20:59 |
|
| |
תראי, בואי נדרג מראה מ-1 עד 10. 1 זה דוחה מאד, 10 זה מושך מאד, ו 5-6 לא דוחה ולא מושך. בחור שיוצא עם בחורה והיא בעלת מידות נפלאות, חכמה, תומכת, מקשיבה וכדומה, אז אם הוא חושב שהיא נראית 5-6 או אפילו 4, הוא לא יוריד, כי יש כל כך הרבה דברים טובים. אבל אם היא נראית 1 הוא כן יוריד, כי היא דוחה אותו לגמרי. ומכיון שקיוטי מעידה על עצמה שהיא אפילו יפה, אני לא חושב שיש לה הרבה מה לדאוג אם כל השאר בסדר.
את האמת ניתן ליאמר, שאין כמעט בחורה שנראית 1 בעיני כולם. זאת אומרת אפילו בחורה שלא נראית ממש הכי טובה, תמיד יש הבחור שהיא תמצא חן בעיניו, ובתנאי שיש דברים אחרים חיוביים גם.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 22:33 |
|
| |
חברים
נראה לי שאיחרתם את המועד
נשלח ב-12/7/2006 22:53
|
|