| נשלח ב-24/9/2010 03:00 |
|
| |
| מעפיל כתב: |  | תראי, בואי נדרג מראה מ-1 עד 10. 1 זה דוחה מאד, 10 זה מושך מאד, ו 5-6 לא דוחה ולא מושך. בחור שיוצא עם בחורה והיא בעלת מידות נפלאות, חכמה, תומכת, מקשיבה וכדומה, אז אם הוא חושב שהיא נראית 5-6 או אפילו 4, הוא לא יוריד, כי יש כל כך הרבה דברים טובים. אבל אם היא נראית 1 הוא כן יוריד, כי היא דוחה אותו לגמרי. ומכיון שקיוטי מעידה על עצמה שהיא אפילו יפה, אני לא חושב שיש לה הרבה מה לדאוג אם כל השאר בסדר.
את האמת ניתן ליאמר, שאין כמעט בחורה שנראית 1 בעיני כולם. זאת אומרת אפילו בחורה שלא נראית ממש הכי טובה, תמיד יש הבחור שהיא תמצא חן בעיניו, ובתנאי שיש דברים אחרים חיוביים גם.
|
|
עבר התאריך אבל אני עדיין אוהב את הפסיכולוגיה בשקל הזאת...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 13:24 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | תראי, בואי נדרג מראה מ-1 עד 10. 1 זה דוחה מאד, 10 זה מושך מאד, ו 5-6 לא דוחה ולא מושך. בחור שיוצא עם בחורה והיא בעלת מידות נפלאות, חכמה, תומכת, מקשיבה וכדומה, אז אם הוא חושב שהיא נראית 5-6 או אפילו 4, הוא לא יוריד, כי יש כל כך הרבה דברים טובים. אבל אם היא נראית 1 הוא כן יוריד, כי היא דוחה אותו לגמרי. ומכיון שקיוטי מעידה על עצמה שהיא אפילו יפה, אני לא חושב שיש לה הרבה מה לדאוג אם כל השאר בסדר.
את האמת ניתן ליאמר, שאין כמעט בחורה שנראית 1 בעיני כולם. זאת אומרת אפילו בחורה שלא נראית ממש הכי טובה, תמיד יש הבחור שהיא תמצא חן בעיניו, ובתנאי שיש דברים אחרים חיוביים גם.
עבר התאריך אבל אני עדיין אוהב את הפסיכולוגיה בשקל הזאת... |
|
אז מה יש לך להציע ?
תחליף לפסיכולגיה בשקל הזאת....
|
|
|
|
| נשלח ב-24/9/2010 14:11 |
|
| |
קיוטי אני חושבת שהשאלה רלוונטית לא רק לגבי מראה אלא על כל דבר. אולי לא ירצו מישהי בגלל שהיא יתומה? בגלל שההורים שלה גרושים? בגלל שאחים שלה חוזרים בשאלה? בגלל שהיא עצמה חזרה בתשובה?
כלומר זה בכלל לא רלוונטי אם אני באמת יפה או מכוערת כי גם אם אני מכוערת או נמוכה או ההורים גרושים או אין כסף- זה פשוט חלק מהנתונים שלנו.לתזכורת, לא אנחנו בחרנו בהם.. חלק בלתי נפרד מהעיסקת חבילה. כמו שה' נתן לנו תכונות ונתונים חיוביים כך גם פחות חיוביים. וכל עוד מדובר בדברים חיצוניים שלא תלויים בנו ולא במידות או אופי
אז המצב טוב.
צריך להזהר לא לקחת אישי את התשובות בפגישות. אם לא מצאתי חן בעיני בחור זה לא אומר עלי כלווווום מעבר לעובדה שאיננו מתאימים אחד לשני. וכשיגיע המיועד לי הוא לא יראה בי כלום מעבר לתכונות הטובות שבי.
וכבר ראיתי בחורות שהפכו להיות יפות בעיני החתן שלהן (בלבד..)
בינתיים אני רואה את השמנות והבלי כסף וכו' נשואות באושר וה"מושלמות" עדיין בהמתנה...
בהצלחה!)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2010 22:09 |
|
| |
חבר'ה,WAKE UP! השנה היא 2010!!! בחשבון קל-אם האשכול נפתח לפני שלוש שנים וקיוטי לא משתתפת בו-יש מצב שקיוטי כבר נשואה?!!? 
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2010 15:56 |
|
| |
בס"ד
נותנים מכה קטנה עם אצבע צרידה לזמזום והוא עף.
הבעיה שלך היא באמת (לפחות ע"פ מה שכתבת) בעיה פסיכולוגית. לא של תרופות ומשוגעים אלא באמת בעיה נפשית של חוסר ביטחון עצמי.
אני כשלצמי מולם לא הבנתי איך יכול להיות לאנשים חוסר ביטחון עצמי. לא מהתנשאות או משו. אבל משהו ששמתי לב בשיחה ם אנשים כאלו שרובם לא עבדו או התעסקו במשהו שרואים בו תוצאות מעשה ידיהם.
ז"א, אם אני מוקדן בבזק למרות שאני מדבר עם לקוחות והם נהנים מהשיחה עימי. למרות שהלקוחות מתקשרים למנהל ומשאירים הודעה כמה המוקדן נחמד עדיין אין פה טביעת ידיים מובהקת שלי בדבר.
ביטחון עצמי נובע מכך שאני מאמין בעצמי. מה זה אומר? שאני מאמין שאני יכול לחלום לרצות לתכנן ובסוף לעשות וזה ייצא מצויין. זה יצליח. אנשים יהנו מזה. ואפילו ירצו לשלם על זה.
אם מגיעים למצב כזה? הרי חלקנהו לא יכולים לבחור את העבודה בה הם יעסקו. צריך לחשוב. הפורום לא מיועד לכך. אבל לפחות לפי דעתי זה הכיון.
בהצלחה.
|
|
|
|
|