|
|
| נשלח ב-26/7/2006 15:03 |
|
| |
מה אתם חושבים על...
זה משחק פשוט. אם יש לכם מקרה מהפגישות שלדעתכם אומר משהו על הבחור/ה הביאו אותו לפה וכל אחד/ת יביא את דעתו/ה בעניין.
אז אני יביא ראשונה,
אחת יצאה לפגישה עם נעלי עקב-דקיק וה'זוג' החליטו לטייל מחוץ למלון. כשהם יצאו לטייל הבחור הביא אותה (הבחורה לא הכירה את האזור בכלל) למקום שקשה ללכת שם עם עקבים כאלה...
האם לדעתכם זה מראה על חוסר התחשבות בשני? הביאו את דעתכם בעניין.
תוקן על ידי - פוקהנט - 26/07/2006 15:04:46
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2006 15:18 |
|
| |
אני חושבת שזה שהוא הביא אותה לשם לא מראה על חוסר התחשבות, אלא הוא פשוט לא חשב על זה. אבל לדעתי, אחרי שהם כבר שם, והוא ראה שהיא לא מסתדרת, ולא נח לה, הוא היה צריך לקחת אותה למקום אחר.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2006 15:19 |
|
| |
מה את אומרת על בחור שבחורף הזמין לי שתיה קרה, וממש רעדתי מקור כששתיתי את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2006 18:24 |
|
| |
נערתהבזק ממתי את בפורום? כי נראה לי שאת חדשה. בכל אופן ברוך הבא לך. ואולי תסבירי למה התכוון המשורר בשורותיו לעיל...(בהקשר לעניין כמובן)
ולכולם מי שיש לו עוד מקרים והוא מעוניין שנדון בהם מוזמן להוסיף אותם...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2006 19:45 |
|
| |
בתור בחור
אני מסכים עם כל מה ש 'miss_tidy' אמרה. היא אמרה בדיוק את מה שאני חושב.
ועוד דבר אם יש משהו שמפריע לבחור או לבחורה אז שיגידו ולא יתבישו. (אני מתכוון גם לחלק מהבנות שמתאפקות מללכת לשירותים באמצע פגישה ארוכה).
תוקן על ידי - אופטימי_1 - 26/07/2006 19:46:43
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2006 21:05 |
|
| |
אופטימי_1
 צודק!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2006 01:17 |
|
| |
הוא לא חשב על זה, אולי גם לא שם לב לנעליים שלה.
אם הייתה לה בעיה היא הייתה צריכה לומר את זה. אף אחד לא צריך או יכול לנחש שמשהו מפריע, אם
לא אומרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2006 09:01 |
|
| |
זה קרה לחברה שלי שהבחור החמיא לה על הנעליים, שזה מספיק כדי להבין שהוא ראה, ואח"כ הם יצאו לטייל אומנם לא במקום שיש שם חול ואבנים אבל מקום לא הכי נח בשביל נעליים כמו שלה... כשהיא אמרה את זה לבחור הוא חיפש ספסל במקום והתישבו, אח"כ היו צריכים לצאת מהמקום שזה גם לא היה קל...- לדעתי זה מה שהבחור היה צריך לעשות. אך היא טוענת שהוא חסר כל חשיבות ויש לו פגם בבין אדם לחברו-הוא לא רואה ב"סבל" של השני... איך מסבירים לה שזה לא נכון? (או שלדעתכם זה נכון)
תוקן על ידי - פוקהנט - 27/07/2006 9:03:08
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2006 09:13 |
|
| |
פוקהנט,
למה את יוצא מתוך הנחה שזה לא נכון מה שהיא חושבת ושאת צריכה לתקן אותה? הרי את לא היית במקומה והיא כן היתה במקומה! אולי טון הדיבור שלו - אולי שפת הגוף שלו - אולי הוא אמר משהו שהיא לא סיפרה לך - אולי אולי אולי - הרי מדובר בהרגשה אישית סוביקטיבית!
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2006 09:45 |
|
| |
זה פשוט ביותר הבחורלא יודע מה זה ללכת על עקבים (גם אני לא )
נ.ב.בנות? זה כ"כ שווה את הסבל הזה?
אה עוד משהו בני ברקית ברוכה הבאה  מצפים לשמוע ממך יותר
קח את החיים באיזי אם לא החיים יקחו אותך באיזי
חבר פורום "שידוכי חרדים"
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2006 15:22 |
|
| |
פוקהנט:
יכול להיות אלף ואחד סיבות למה הוא לא שם לב שקשה, ויכול גם להיות שהוא לא התחשב מספיק. איך שלא יהיה, אי אפשר לשפוט בן אדם מסיפור אחד. אם החברה שלך מחליטה לעשות ממקרה זה, שהוא בסך הכל משהו שולי, עניין גדול, אז אני מקוה בשביל הבחור שהיא לא תתחתן אתו. אפשר לסלוח ולהיות טוב גם לאנשים שלא מכירים.
Allmonit:
אני מארגן אגרת בין חברי הפורום שיכלול המון סימפטיה והבנה. שתייה קרה באמצע החורף, שומו שמים, אני לא מאחל כזה דבר אפילו לנסראלה! אני מקוה שלעולם לא תעברי נסיון קשה כזה שוב.
וסתם שאלה, אם רעדת מקור, אז למה שתית?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2006 17:34 |
|
| |
בחור שמאחר ... פגישה רשונה ניחה.דלגו...אין טעם להתפלסף. יש משפט שאומר "פעם ראשונה טעות שלי פעם שניה טעות שלך". מידות איך בודקים.... אחת מכן שאלה על בחור או בחורה קמצנות איך בודקים..:)? 1.פגישה ראשונה אל תעשו ניסיונות תראו בכלל אם יש מצב לפרטנר להמשיך איתכם פגישה שניה. 2.אם הוא עבר את שלב של המראה .."קליק "במושגים של החרדים, .נתחיל לבדוק פנימיות. .י ש רעיונות.. המוח שלנו מתוחכם חכם ומצליח להבין דבר מתוך דבר . אישה במיוחד ניחנה בבינה יתרה, ככה שהמפשט ולקחת לך אישה הוא רלווטני לאישה:)
.תבואי בלי כסף לפגישה תשארי את הכרטיס אשארי בארנק ותחשבי שאין כספומט קרוב. תבחני את התגובה שלו איך הוא יתן לך כסף...בחיוך רחב לב .בשתיקה רועמת.או שישאל הרבה שאלות..מה שכחת למה שכחת וכו'..
.אתם יכולים גם לאחר לפגישה. למדוד את אורך סבלנות, וכן ההלאה ..
יש כאלה שיהיו טובים בשיחה ויגרמו לזה שמולכם לשוחח על נושא שלא נראה לכם, הסכמה לשוחח על נושא שלא מעניין אותם, יחזק את השני לחשוב שאתם בדעה כמו שלו והוא ירחיק לכת, ככה תוכלו לדעת עד כמה הוא לא מתאים לכם בעניין מסויים . ותשקלו אם מתאים לכם .. בהצלחה...
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|