אם יש ברשותכם מכנסי ילדים (חרדים) מתוצרת 'שי שאול' מהדגם הישן (לפני 5 שנים בערך) מעוניין לקנות במחיר טוב!!!! (תלוי במצב המכנס)
להלן תיאור הדגם- 1. עם גומי מסביב. 2. בשליש העליון של הכיס יש חתיכת בד עם כפתור 3. רק 3 לולאות לחגורה.
מיועד לאנשים פרטיים לא לצרכי מסחר. ליצור קשר במייל- [email protected] תודה!
נשלח ב-27/7/2006 01:04
מה הקטע?
נשלח ב-27/7/2006 01:44
כי יש אנשים שרוצים דווקא את הדגם הזה ועכשיו כבר אין להשיג אותו. ויש אנשים שלא אכפת להם למכור ולהרוויח. אז מה הבעיה?
נשלח ב-27/7/2006 01:53
בטח זה כבר מתפורר
[אגב חושש מבין בזה נדמה לי]
נשלח ב-31/7/2006 01:41
רגע אתה לא בקטע של בגדים?
נשלח ב-31/7/2006 06:21
כן אבל לא הסיגנון..
נשלח ב-31/7/2006 15:46
הוא רוצה ליקנות לא לימכור... איך זה לשווק את סחורתו???
נשלח ב-31/7/2006 19:54
נשמעת לי תביעה משפטית רצינית, או מתיחה מוצלחת.
נשלח ב-1/8/2006 08:58
בס"ד
מר לפני שאתה מתחיל להאשים ולכתוב בצורה כזאת מגעילה ("חשפת" פושע) קודם כל תלמד לקרוא!!!! איפה אתה רואה בכל מה שכתבתי איזה רמז(!) שאני "משווק סחורה" כזו או אחרת????? אמנם אני משבח דגם כלשהו ורוצה לקנות ולהשיג אותו אך דגם זה לא ניתן להשגה כבר כמה שנים (אדרבה אם תמצא תגיד לי!) ואפשר להשיגו (אולי) אצל משפחות פרטיות שנשאר להם. וזה דבר מיוחד לאיש פרטי לכן זה שייך לפורום. (מה הבעי' בזה שכתבתי בהרבה פורומים? פקח עיניך וראה הרבה מקומות שכותבים אותו דבר בכמה פורומים אדרבה אולי משפחות נוספות ירוויחו מכך!) תפעיל את השכל רק קצת! שיווק סחורה נעשה בפורום??? אם לא טוב לך אל תכנס! אל תקרא! אבל למה להוציא שם רע וללכלך ככה????? אם אתה תכתוב משהו שלמישהו יראה קצת מוזר תרצה שהוא יכנה אותך 'טיפש' ועוד מילים יפות שהשתמשת בהם? תתבייש לך!!!! לפחות תהיה גיבור מספיק לתקן את מה שעשית!!