| נשלח ב-31/7/2006 08:50 |
|
| |
חנות "גיל אלקטריק" בפ"ת
קניתי חבילת מכשירי חשמל מחנות בשם "גיל אלקטריק" בפתח תקוה.
קיבלתי את כל המוצרים פרט לתנור "דלונגי".
המוצרים הוזמנו כבר לפני חודש וחצי, נתנו עבורם שיק מאוחר בכ-3 שבועות באומרו שעד אז מוצרי החשמל יגיעו, השיק נפרע ביום 10/7/06.
פניותינו אליו נענות או: "אחזור אליך עוד מעט להודע לך מתי התנור מגיע" או "התנור מגיע היום, אודיע לך לפני שהוא מגיע" וכד'.
כמובן שהוא לא חוזר להודיע מתי התנור מגיע...
מה עושים????
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2006 09:14 |
|
| |
בס"ד
תכתוב לי את הפרטים של החנות.
ובתיבה את הפרטים היותר אישיים.
ואשתדל לעזור לך בע"ה !
כל טוב !!!
*** כשם שאני רוקד... כך.. לרעה *** וקווי ה' יחליפו כח***
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2006 15:16 |
|
| |
מצטרפת לתלונות. גם אני רכשתי מספר מוצרי חשמל אצל גיל אלקטריק (גיל גוטמן מפתח תקוה) קיבלתי את רובם חוץ מהמקרר(!) הפריט היקר ביותר ברשימת המוצרים שקניתי ותנור קטן.
בזמן הרכישה, ומכיון שעשינו רכישה גדולה (בסביבות 26 אלף ש"ח) נתן לנו גילי צ'ק ביטחון- כלומר- צ'ק שכל הסכום רשום עלינו...
לאחר מספר חודשים בהם לא קיבלנו את המקרר (ושיחות הטלפון תאמו למקרה של קודמי) ניגשנו לפדות את הצ'ק, אך הוא כמובן בוטל.
מה עושים?!
תמר
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2006 19:15 |
|
| |
בס"ד
שלום.
כמובן שביטול צ'ק זה מעשה פלילי.
ולכן את צריכה לפנות להוצ"לפ , ו\או לעורך דין !
בהצלחה !
**אני יהודי מארץ ישראל**
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2006 13:11 |
|
| |
"גיל אלקטריק"/גיל גוטמן........נעלם!!!
שלום
גם אני קניתי מכשיר חשמל מחנות בשם "גיל אלקטריק" בפתח תקוה (גיל גוטמן מפתח תקוה) והוא נעלם! *:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
אשמח לשמוע מה היו התוצאות של המתלוננים האחרים? מה ניתן לעשות מעבר מלהגיש תביעה. אשמח לקבל כל אינפורמציה שהוא.
תודה מראש לעזרה
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2006 08:00 |
|
| |
מה זה נקרא - נעלם? ניסית בנייד, בטלפון ובבית?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2006 08:20 |
|
| |
כן bebest הוא "נעלם" במשך השבוע האחרון, לא ענה בפלפון ולא בבית........פתאום אמש ענה לי והבטיח ("שוב") אספקה ביום א' הקרוב........אשרי המאמין!......ניתן לו הזדמנות אחרונה לאחר חודש וחצי של המתנה.
אנא ספר לי מה ניגמר עם הבעיות שהיו לך והבעיות של האחרים (tamart) אם ידוע לך??
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2006 09:08 |
|
| |
עניתי לך באישי, ראה בתבה האישית שלך.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2006 09:47 |
|
| |
ביום חמישי שעבר הצלחתי ליצור קשר עם גיל והוא הבטיח לי שביום ראשון 29/10/06 בשעה 10:00 ניסע יחד לקבל את המכשיר. אדווח בהמשך את התוצאות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2006 10:01 |
|
| |
קוסמוס, אתה מאמין לו? גם לי בזמנו הוא אמר אותו דבר. הוא אמר לבעלי שהמוצר נמצא במושב חמד (ליד גנות). בעלי נסע עם בן דודי, שהזמין גם הוא אצלו מזגן, המזגן היה במקום אך התנור שלנו לא.
לפי מה שראיתי עם עוד חברים שהזמינו אצלו, הבנתי שמזגנים אצלו הוא התחום הפחות בעייתי, יש לו מישהו קבוע במושב חמד שהוא קונה ממנו את המזגנים, (אם אתה צריך מזגן אתה יכול לנסוע אליו ישירות...), עם שאר מוצרי החשמל - הוא משחק עם הלקוחות.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2006 13:16 |
|
| |
עניתי לך באישי
|
|
|
|
| נשלח ב-4/11/2006 16:53 |
|
| |
אנשים יקרים גם אני שרוף מגילי אבל לא רשמתם מה היה הסוף של כל סיפור
אנא עזרו לי להקדים תרופה למכה אני עוד ממתין למוצרים
מישהו יודע אם תמיד הוא היה ככה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2006 19:59 |
|
| |
ובכן ב 5/11/06 צלצלתי לגילי "הביתה" ונתתי לו הזדמנות אחרונה להביא את המוצר או להחזיר את הכסף,תשובתו הייתה שהמוצר קיים ולמה אני לא בא לקחת!! (תאמינו לחוצפה....אני כבר מחכה חודשיים!!).
כבודו צלצל אילי (פעם ראשונה בחיים!!) בשעה 15:00 באתו יום (זה זמן האולטימתום שנתתי לו) עם סיפור חדש שיש לו מוצר דומה יותר יקר........הבהרתי לו שאני רוצה מה שהזמנתי ולא אחר..... ומאז לא שמעתי ממנו יותר......לא פלא!!
בכל מקרה הנושא הועבר כבר לגורמים המשפטיים והתהליך כבר התחיל, כמו כן מתוכנן פניות לגופים ציבוריים.
כל מי שנפגע מוזמן לפנות אילי ב"אישי" היות והאדון מכיר את הפורום, אם יהיו התפתחויות חיוביות/שליליות אודיע לכם...........אולי הוא יתפקח סוף סוף.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/11/2006 13:36 |
|
| |
קודם כל אני לא הוא תהיה בטוח !
מאיפה אתה יודע שהוא מכיר את הפורום ?
ולמה אתה צריך את מס' ההזמנה שלי ?
אתה לא חייב לענות אני רק שאלתי !
סוף שבוע נעים חיים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2006 19:24 |
|
| |
תגובתו של גילי גוטמן להכפשות בפורום
שלום לכולם,
אני גילי גוטמן, הבעלים של "גיל אלקטריק".
בימים אלו, נדהמתי לשמוע מחברים שגולשים שונים בפורום מכפישים ומשמיצים את שמי, תוך שהם מעלים נגדי טענות מצוצות מן האצבע. אני סבור כי הגיע הזמן לשים קץ לכל ההכפשות נגדי ולהבהיר לכולם כי כל גולש אשר ימשיך לפגוע בשמי אנקוט כנגדו בכל האמצעים העומדים לרשותי.
הנני מבהיר בזאת, כי אינני חייב שקל לאף אחד מבני ברק ולאף אחד אחר, כל מי שהזמין ממני סחורה ושילם קיבל אותה במלואה או יקבלה במהרה וכל לקוחותיי מרוצים מהשירות והמחיר והסחורה שהם קיבלו.
כמו-כן, מעולם איש לא הרביץ לי, לא בביתי ולא מחוץ לביתי ומי שכתב את ההודעות על חוב של 400,000 ש"ח שאני חייב לו כביכול או מישהו שלטענתו הרביץ לי, אנא הזדהה בשמך ואל תתחבא מאחורי כינויים שאני אאתר אותם עם הזמן.
ככל הנראה, ישנם אנשים רעים שמבקשים לפגוע בי ובפרנסתי ומעלים לפורום הודעות שאין בהם ולו שמץ של אמת.
אני מזמין את כל מי שהזמין אצלי סחורה ולא קיבל משהו או שיש לו בעייה כלשהי, ליצור עימי קשר ולא להתחבא מאחורי כינויים אלו ואחרים, ואני אדאג לכל המבוקש בהקדם, כפי שעשיתי עד היום. .
הנני מזהיר ומתרה בזאת מראש, כי כל מי שימשיך להכפיש את שמי, בפורום ו/או בכל אמצעי אחר, אנקוט כנגדו בכל האמצעים החוקיים העומדים לרשותי, כולל נקיטה בהליכים משפטיים על כל המשתמע מכך.
בכבוד רב,
גילי גוטמן
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/12/2006 19:38 |
|
| |
עוד משהו קטן לגבי הגולשת "bebest"
רציתי רק להוסיף, שמבדיקה ראשונית שערכתי עולה כי הגולשת אשר מכנה עצמה "bebest" ואשר הכפישה את שמי שוב ושוב במסגרת הפורום, היא ככל הנראה מתלוננת סדרתית ששלחה למעלה מ- 200 הודעות במסגרת הפורומים באתר. עובדה זו מעידה על מהימנותה של הגולשת ועל כך שאין לתת אמון בדבריה.
אשמח לקבל את פרטייך האמיתיים בנייד שלי שלטענתך את אמורה לדעת אותו.
|
|
|
|
|