בית פורומים הגנת הצרכן

חנות "גיל אלקטריק" בפ"ת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/12/2006 12:35 לינק ישיר 

לכל המתלוננים!!!
ניכנסתי לאתר במקרה והופתעתי לגלות שיש תלונות על גילי גוטמן, אני עברתי דירה (לבנין חדש) ועשיתי סקר מקיף לגבי מחירי מוצרי החשמל, ואין כל ספק ש"גיל אלקטריק" הוא הזול מכולם לכן הזמנתי אצלו מוצרים בסך של 33,000, וכל המוצריםהגיעו בזמן תוך מס' ימים כפי שהובטח לי, הייתי מרוצה מאוד לכן נתתי לשכנים החדשים את הטלפון של גילי, וכל השכנים בלי יוצא מן הכלל קיבלו את כל מה שהם ביקשו. תזכרו שלכל מטבע יש שני צדדים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2006 08:27 לינק ישיר 

אני מקווה שכולם מבינים ששולה28  זה האדון גילי גוטמן אני באופן אישי מכיר עוד 3 אנשים חוץ ממני שנעקצו באופן בדיוק

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2006 12:26 לינק ישיר 

אדון azert הנכבד!!!
אני ממש ממש לא גילי גוטמן, אין לי שום קשר אליו, מסתבר שאתה אתה לא מבין נכון, אני מכירה עוד 6 אנשים חוץ ממני שקיבלו הכל כמו שצריך.   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2006 13:19 לינק ישיר 

זה בדיוק סגנון הדיבור שלו ( במקרים הנדירים שניתן לדבר איתו בטלפון )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2006 13:48 לינק ישיר 

אין לי שום אינטרס להיכנס איתך לויכוח, אני רק עוברת אורח פה,
זה מוכיח לי שתמיד (בחיים בכלל) צריך לשמוע את הצד השני כי על
כל מתלונן אחד יש 8 מרוצים ואת זה אנשים לא יודעים!          

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/12/2006 15:16 לינק ישיר 

גילי ידידי
אני פשוט לא מאמין !!
אתה לקחתה ממני 9000.0 ש"ח לפני החגים וטרם סיפקתה........ראה למעלה בהודעות קודמות שלי.
מי אתה חושב יתבע את מי??
כמות ההבטחות שנתתה כולל פיצוי הולם שגם הבטחתה ........איפו הם??
זה רמת השירות שלך??......איך אתה מעז בכלל??......אתה ממשיך להוליך אנשים שולל!!

תהיה גבר מול כל הפורום ותחזיר את כספי כך שאוכל לפרסם שלפחות את זה עשיתה......עם פיצוי הולם ולומרות שעברו כשלושה חודשים.

אתה בחור דתי איך אתה מסביר את מעשיך??
בתקווה שסוף סוף תעשה את הדבר הנכון ואולי אז תוכל להצהיר הצהרות אמת.

אני בטוח שאתה יודע מי אני כך שאין לך סיבה לא ליצור קשר ולגמור את הענין.

"לשולה 28 "....... זאת הייתה הקניה השלישית שלי אצל גילי.........כנראה רק אז נופלים!!

אני אדווח לפורום התפתחויות אם וכאשר יהיו.

מי שירצה פרטים נוספים או להיתיעץ אנא תפנו אילי באישי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2006 14:05 לינק ישיר 

מישהוא יודע את הכתובת שלו ואת מספר הטלפון שלו בבית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/12/2006 18:33 לינק ישיר 

גילי, יש לי את המספר הנייד שלך בבית. תבדוק ביום ראשון ותראה אותו כאן באשכול.

להת'

נמאס לנו לשמוע אותך ולראות אותך!!

זוכרים אותך היטב - רמאי ושקרן!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/12/2006 17:30 לינק ישיר 

כדי שהוא לא יתחיל לחפש אותכם ולהרביץ לכם תפנו למשטרה וכלבוטק

http://communa.tapuz.co.il/TERMPAPER http://www.gotfriends.co.il/welcome.aspx?SenderId=2502 http://www.smarter.co.il/?Reffer=10876

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2006 08:28 לינק ישיר 

אין לנו מה להפסיד אצלו. אם כבר הוא זה שצריך לפחוד להכניס את האף שלו לאזור שלנו.

גילי - תאמר לי - איך הגעת ל-200 תלונות? אני הגעתי ל - 300....

מתלוננים נגדך!!!!

לפי התלונה שהגשתי אתה אמור לזהות אותי, ואם לא זיהית, כנראה שיש לך עוד הרבה תלונות זהות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2006 13:45 לינק ישיר 

שלום לכולם! אני מחכה עם פרסום הסיפור שלי כדי לתת למר גוטמן הזדמנות אחרונה לספק לנו היום - באיחור של כחודשיים וחצי - כיריים שהזמנו אצלו, כפי שהבטיח ביום חמישי בערב. אם עד מחר בבוקר לא אשמע ממנו דבר והוא ימשיך לא לענות לטלפונים - כפי שקורה עד לשעה זו - ארגיש חובה מוסרית לפרסם כאן את פרטי הסיפור כולו בעיקר כדי להזהיר אחרים, שלא יפלו כפי שאנחנו נפלנו.
נמצאים אצלי מספרי טלפון בבית ובנייד - למי שזקוק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/12/2006 22:22 לינק ישיר 

גילי ידידי
חג אורים שמח ...........זה אפשר להגיד גם לאנשים כמוך.

ובכן לא עמדתה באתגר שהצבתי בפניך ........ונס חנוכה כנראה לא יעזור לך יותר.

כמות האנשים שפנו אילי בשבועות האחרונים עם מקרים דומים מראה שמה שכתבו עליך בפורום הוא רק קצה של האמת כמו מה ש- "bebest" כתבה ואתה עדיין מעז לכתוב שהיא הכפישה את שמך??!!

עובדה גם שאתה כבר לא כותב בפורום, מה קרה, סוף סוף הבנתה שאתה בצרות??........אולי גם "שולה28" מבינה עכשיו שהיא ברת מזל ולא כדאי לה להמר יותר.

אני לדוגמה לא מחפש להכפיש את שמך.אז אולי תגיד לנו באמת איך אתה רוצה שנקרה לך אחרי שלקחתה כסף ממני (וכנראה מאנשים אחרים) לא די שלא סיפקתה את הסחורה אבל גם לא החזרתה את הכסף........אז איך קוראים לבן אדם כזה?........הנה קח את ההזדמנות ותגיד לנו אתה ........כך שלא תבוא שוב ותגיד לנו שאנו מכפישים את שמך "הטוב"!.

בא ניקח כמה מהדברים שכתבתה:
1. " תוך שהם מעלים נגדי טענות מצוצות מן האצבע"-  האם ההזמנה שיש לי ביד והסחורה שלא קבלתי "מצוצה מן האצבע"??.

2. "הנני מבהיר בזאת, כי אינני חייב שקל לאף אחד מבני ברק ולאף אחד אחר, כל מי שהזמין ממני סחורה ושילם קיבל אותה במלואה או יקבלה במהרה"- אז איך אתה מסביר את כל התלונות??.......ואני גם אחד מהם, לקחתה את כספי בדיוק לפני 3 חודשים .......זה נקרא "במהרה" אצלך??

3. "ככל הנראה, ישנם אנשים רעים שמבקשים לפגוע בי ובפרנסתי ומעלים לפורום הודעות שאין בהם ולו שמץ של אמת." - אני לא איש רע, לא מנסה לפגוע בפרנסתך, אבל אני לפחות הגון, דובר אמת ולא מפחד להגיד שטעיתי ..........ומה אתה ומה "האמת" שלך?? 

4. "אני מזמין את כל מי שהזמין אצלי סחורה ולא קיבל משהו או שיש לו בעייה כלשהי, ליצור עימי קשר ולא להתחבא מאחורי כינויים אלו ואחרים, ואני אדאג לכל המבוקש בהקדם"- אני לא מתחבא מאחורי כנויים, אתה יודע בדיוק מי אני אפילו יצרתה איתי קשר (כן, פעם "אחת" בלבד במשך 3 חודשים!!" .......תנחש כמה פעמים נסיתי לצלצל אליך??).......אז מתי תדאג להחזיר לי את כספי, עוד כמה זמן צריך לחכות ל-"בהקדם" שלך??

5. "...כולל נקיטה בהליכים משפטיים על כל המשתמע מכך"- בזה כנראה אתה צודק ואין באמת ברירה אלא לפעול בהליכים משפטיים.

ובכן ידידי גילי אני מקווה שהחנוכה שלך קצת יותר שמח מאלה שפגעתה בהם למרות שאני לא כל כך מבין איך אתה חי עם עצמך.    

בתקווה שבכול זאת תתפקח ותעשה את הדבר הנכון לפני שבאמת יהיה מאוחר מידי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 15:21 לינק ישיר 

אולי כדאי שניפגש אצלו בבית איזה ערב נזמין אותו לכוס קפה על חשבונו...
או אולי בבוקר כשהוא מסיע את ילדיו לגן...
או אולי גם וגם...
בית משפט לא ממש יעזור לדאבוני...
רק ימשוך יותר זמן.
אבל יש עוד רשויות שישמחו לשמוע עליו...

מה אתה אומר על זה גיל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/12/2006 15:29 לינק ישיר 
ותרשו לי להציע משהו יעיל - למען הסר מכשול מדרך עמי (וידעו כי גיל גוטמן המכונה גיל אלקטריק גזל ממני את כספי)

לצערנו מדובר באדם המתחזה להיות אדם ישר והגון (וייתכן שהוא אכן אינו מודע להתנהגותו וסובל מסכיזופרניה או משהו דומה), הרי שייתכן שהוא ממשיך בעת זו להפיל אנשים בפח ולגזול מהם אלפי שקלים (זה בדיוק מה שהוא עושה הרי).
גם אני פניתי לבית המשפט אך אני מאוד ספקטי לגבי זה ולכן אינני מתכוון לשתוק ולחכות לו (הוא גזל ממני מעל 10,000 ש"ח!!!).
אני ממליץ ומציע לכולכם, כל מי שנפגע ממנו שיפרסם את השחיתות שלו, שיתן קישורים, שיפיץ במייל, כי גיל אלקטריק של
גיל גוטמן הינו עסק של נוכלות שפוגע בלא מעט צרכנים (וזה שיש כאלו שלא נפגעו ממנו לא מוכיח כלום), שמדובר בפושע, שמדובר שנוכל, שמדובר באדם רע, פשוטו כמשמעו.
אני ממליץ לכם לעשות קישורים בכל פורום ובכל הזדמנות לספר על כך.

כך לפחות אחרים לא ייפגעו ממנו כמונו.

בהצלחה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/12/2006 07:33 לינק ישיר 

אני דוקא קניתי ממנו מכונת כביסה והיא הגיע תוך יומים,

מזל שלא קראתי את האשכול הזה קודם לכן,

אם הייתי קורא את האשכול, בודאי שלא הייתי קונה ממנו, אך לעומת זה הייתי משלם עוד אלף שקלים על המכונה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > הגנת הצרכן > חנות "גיל אלקטריק" בפ"ת
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.