|
|
| נשלח ב-28/12/2006 07:58 |
|
| |
כפי שכבר אמרתי, זה בדרך כלל לא קורה בסיבוב הראשון.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/12/2006 13:26 |
|
| |
למרות שאצלי זה כן קרה בסיבוב הראשון (אולי בגלל שזו היתה חבילה בסך 18,000 ש"ח...)...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/1/2007 18:45 |
|
| |
היום ביוזמתי יצרתי קשר עם גילי ("ידידי") בניסיון אחרון לסגור את העניין בצורה חיובי. אחרי פגישה בארבע עיניים הבטיח לי שהסחורה ופיצוי הולם (שיקבע ע"י בהמשך) יסופק לי עד 10 ימים מהיום.
אני אדווח לפורום התפתחויות מיד שיהיה שינוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/1/2007 18:10 |
|
| |
קוסמוס, עברו כבר 12 יום! מה קורה?
|
|
|
|
| נשלח ב-16/1/2007 19:02 |
|
| |
נמאסתם גם אתם מגילי? אני מזמין כל מי שמעניין ליצור קשר איתי לתבוע את גילי לדין. כבר חכיתי חודשים לגילי לספק לי מקרר, מהיום ששילמתי לו. בנוסף לזה הוא חייב לי שואב אבק ומדיח כלים (גילי – אתה יודע מי זה). כל יום גילי אומר ומבטיח לי שיבוא מחר. כל יום הוא משקר לי. גילי, שיקרת לי פעם מדי.
אין לי חפץ או זמן להמשיך אחריך, גילי. גנבת ממני כסף, ומבזבז לי זמן. בחיים, אף פעם טפלתי עם רמאי כמוך.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/1/2007 19:08 |
|
| |
איך אומרים באנגלית "I Told You So!! " ובכן להלן הסיפור המעודכן:
1. עוד באותו ערב 3/1/07 צלצל אלי גילי וסיפר לי (מלא סיפורים) ושהוא מבטיח לספק לי את המכשיר עוד הרבה לפני תם 10 הימים. השיחה היתה מאוד ידידותית, אפילו שאלתי אותו למה בעצם הוא עושה את כל הבלגן הזה לי ולאחרים ...........תשובתו ..........אין לו תשובה!!........אפילו ה' סולח אומר ה"צדיק"!!
2. לאחר שגילי לא יצר קשר החלטתי לצלצל אליו ב- 14/1/07 כאשר הוא הבטיח שלמחרת הוא יספק ("המכשיר באוטו שלי" וכו'). אותה שיחה עם תירוצים שונים היתה גם בתאריכים 15, 16 ו 17/1 כאשר רוב הזמן לא ענה לשיחות ולבסוף אמר שהוא רוצה לספק אלא שיש לו כל מיני תנאים כמו שאני אחתום לו שאין לי תביעות נוספות וכו'. כאשר הובהר לו שהוא לא בדיוק במצב שיכול להתנות תנאים ושהדבר הראשון והבסיסי שהוא צריך לעשות זה לספק את המכשיר שהוזמן הוא טרק את הטלפון באומרו ש"נפגש במשפט".
ובכן גילי כולי תקווה שאכן נפגש במשפט (ויש לך כמה כאלה בדרך) למרות שבאופן שיטתי אתה מסרב לקבל את הדואר הרשום של בית המשפט (תרגיל מוכר) אלא שקבלתה את ההודעה בעל פה מספר פעמים וזה גם נחשב.
כנראה גם כאשר מנסים להיות " Gentleman" איתו ולתת לו הזדמנות נוספת זה עדין לא הולך ............ הבן אדם חי כדי להסתבך (Self Destructive!).
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2007 15:52 |
|
| |
גילי גוטמן
שלום לכל חברי הפורום.
ראשית ברצוני להדגיש כי אין לי קשר אישי עם גילי גוטמן.
אני רכשתי ממנו מדיח כלים תוצרת SIEMENS.
קיבלתי את המדיח באיחור של ארבעה ימים (אתמול אחה"צ) מהמועד שהוא אמר לי שהוא יגיע.
חשוב לי לומר לכם את הדברים הבאים:
מי שיש לו טענות / תלונות צודקות, רצוי שיפעל בכל הכלים שהחוק מעמיד לרשותו.
מי שאין לו טענות כאלו, רצוי שידע שהוא גורם עוול לא קטן שעלול לחרוג גם להיבטים משפטיים.
נכון שגם אני צלצלתי אליו מס' פעמים ואף הייתי מוטרד מהתוכן שקראתי פה, אולם חייב אני לציין שבכל פעם שצלצלתי הוא ענה לי בצורה עניינית.
אני מכיר מספר חברים המתפללים אתי בקהילה בכפ-גנים בפ"ת שקנו אצלו, כולם קיבלו את כל הציוד שהם רכשו ללא יוצא מן הכלל.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2007 15:53 |
|
| |
שלום לכל חברי הפורום.
ראשית ברצוני להדגיש כי אין לי קשר אישי עם גילי גוטמן.
אני רכשתי ממנו מדיח כלים תוצרת SIEMENS.
קיבלתי את המדיח באיחור של ארבעה ימים (אתמול אחה"צ) מהמועד שהוא אמר לי שהוא יגיע.
חשוב לי לומר לכם את הדברים הבאים:
מי שיש לו טענות / תלונות צודקות, רצוי שיפעל בכל הכלים שהחוק מעמיד לרשותו.
מי שאין לו טענות כאלו, רצוי שידע שהוא גורם עוול לא קטן שעלול לחרוג גם להיבטים משפטיים.
נכון שגם אני צלצלתי אליו מס' פעמים ואף הייתי מוטרד מהתוכן שקראתי פה, אולם חייב אני לציין שבכל פעם שצלצלתי הוא ענה לי בצורה עניינית.
אני מכיר מספר חברים המתפללים אתי בקהילה בכפ-גנים בפ"ת שקנו אצלו, כולם קיבלו את כל הציוד שהם רכשו ללא יוצא מן הכלל.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2007 18:03 |
|
| |
DLB שלום
אתה צודק, יש גם אנשים מרוצים וגם אני הייתי כזה פעם, אלא כפי שכתבתי בעבר ה"נחש" בדרך כלל לא מכיש בפעם הראשונה.
תגיד לי אתה, איך הייתה מרגיש אילו הוא לא סיפק לך, לא מתקשר אליך וסתם לוקח את כספך בכיף??................ככה אנו מרגישים!!
אתה שוב צודק כשאתה אומר "מי שיש לו טענות / תלונות צודקות, רצוי שיפעל בכל הכלים שהחוק מעמיד לרשותו " ............וזה בדיוק מה שאנו עושים, ויותר.........לצערי יש לא מעט אנשים שנפלו בפח שלו, אבל אם הוא כל כך בסדר כפי שאתה מתאר אז למה צריכים להגיע למצבים כאלה??.
אם אתה מהקהילה שלו זה אולי מסביר למה אתה לא בין המתלוננים ולמה כתבתה בפורום
(-הוא בטח ביקש ממך כמו שביקש ממני פעמיים), אז אולי אתה רוצה לתווך לפני שיהיה מאוחר מידי בשבילו? ...........אותי הוא כבר מכיר טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2007 19:42 |
|
| |
עדכון
ביום שישי 19-1-2006 קבלתי המקרר ושואב האבק המובטחים לי מגילי. אני עדיין מחכה ל מדיח הכלים הנכון, ששלמתי בעדו לפני חודשיים וגם החזרת כסף (זכוי) וחשבוניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/1/2007 20:23 |
|
| |
DLB -
אני שמח לשמוע שקבלת המוצר רק לאחר 4 ימים ממועד האמור. אבל, כנראה אתה לא יודע מה קרה עם האחרים שכתבו פה, ומה עשו מקודם כדי למנוע מלכתוב (ולמה לבסוף הם החליטו לכתוב).
אני מקווה שיהיה לגילי כל העסק שבעולם, אבל רק אם זה מגיע לו (אם הוא מתנהג עם כל הקהילות כמו שהוא התנהג עם קהילתך).
יש סיבה לכתיבת התלונות פה. השאלה אם גילי מבין את הסיבה ומה הוא עושה לתקן את מצב.
נדע את זה לאחר זמן. אני בטוח שאם יסתדר העניינים לטובת הקונים (כפי מה שאפשר), לא יהיה צורך לפורום הזה, ובמקום תלונות יהיו המלצות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/2/2007 19:03 |
|
| |
תגובה לאדון קוסמוס הנכבד
אחרי אין ספור הודעות משמיצות שכתב פה הגולש קוסמוס נגדי ולאחר שבית המשפט קיבל היום את עמדתי בתביעה שהגיש נגדי קוסמוס, הגיע הזמן שאתן את תגובתי להודעותיו של קוסמוס ואעמיד את הדברים על דיוקם.
עקב בעייה שהייתה לי באספקת הסחורה לקוסמוס, נפגשתי ודיברתי עימו מספר פעמים והצעתי לו שאחזיר לו את מלוא כספו בצירוף פיצוי הולם. לצערי, קוסמוס סירב שוב ושוב להצעתי והתעקש לתבוע אותי ואף להגיש כנגדי תלונה במשטרה.
בדיון אשר התקיים היום בבית המשפט לתביעות קטנות בפתח-תקווה, דחה בית המשפט את דרישת המופרזת של קוסמוס כי אשלם לו סך של למעלה מ- 17,000 ש"ח, קיבל את טענותיי וקבע כי אחזיר לקוסמוס את הכסף ששילם לי בצירוף פיצוי צנוע בסך של 700 ש"ח בלבד, סכום הנמוך בהרבה מהסכום שאני הצעתי לקוסמוס כפיצוי עוד לפני שהגיש את התביעה נגדי.
בנוסף, גם המשטרה סגרה את התלונה נגדי מחוסר עניין לציבור.
זו כנראה הסיבה שלא שמעתם היום מקוסמוס בפורום. הוא הבין כנראה בדרך הקשה ש"תפסת מרובה לא תפסת כלום".
המשך יום נעים לכולם.
גילי גוטמן - גיל אלקטריק
|
|
|
|
| נשלח ב-5/2/2007 21:25 |
|
| |
בוקר טוב מר' גוטמן היקר..........זמן להתעורר מהחלום שלך.
אמנם לקח לך "חודשיים" מאז ההצהרות הקודמות שלך (3/12/06) אבל יש לציין שלפחות אתה עקבי באי דיוקים שלך (.......לשון המעטה!!).
בא ננתח קצת את דבריך החכמים:
- " אחרי אין ספור הודעות משמיצות"- איפה אתה רואה הודעות משמיצות שלי?? בניגוד אליך מה שנכתב הינו אמת ויציב וללא השמצות.
- "לאחר שבית המשפט קיבל היום את עמדתי"- אתה לא מגזים "קיבל את עמדתך"!! .......ראה פסק הדין בהמשך........אין צורך ביותר מילים.
- " עקב בעייה שהייתה לי באספקת הסחורה לקוסמוס"- ארבעה וחצי חודשים ועדין לא סיפקתה!! .......האם אתה איש מסחר או באמת מיסכן כפי שניסתה להציג את עצמך בפני השופט? (-הוא קלט אותך מהר, נכון).
- " נפגשתי ודיברתי עימו"- אתה יזמתה פגישה ודיבור??........אנא הזהר בתשובתך פה, זו שאלה מכשילה.
- " דחה בית המשפט את דרישת המופרזת של קוסמוס כי אשלם לו סך של למעלה מ- 17,000 ש"ח"- באמת מופרזת, אבל מאיפה לקחתה את הציתות הזה? הוא לא מופיע בכתב התביעה שלי (וגם לא בפסק הדין) .........אני מאפשר לך את ההזדמנות הראשונית לפרסם בפורום הזה את הפרק בתביעה שלי שזה מופיע.........אני טרם מצאתי.
- "סכום הנמוך בהרבה מהסכום שאני הצעתי לקוסמוס כפיצוי עוד לפני שהגיש את התביעה נגדי".......באמת אתה חושב שמישהו מאמין להצעות הוירטואליות שלך.........מתי הצעתה דבר כזה ? אפילו לא התקשרת!!.........וגם כשאתה מבטיח אתה מקיים??...............ממתי!!
- "גם המשטרה סגרה את התלונה"- הינה ציטטה האמיתית הראשונה שלך (כל הכבוד יש שיפור) אבל אל דאגה אנו מבררים את הנסיבות.
לכל הפורום להלן פסק דין כבוד השופט כלשונו, אנא תחליטו בעצמכם. כל מי שירצה עוד פרטים מוזמן לפנות ישירות.
ולך מר' גוטמן, אנו קבוצת נפגעי גוטמן מאחלים לך הרבה בריאות והצלחה במשפטים הבאים שלך.
פסק דין
לאחר שמיעת בעלי הדין, התחייב הנתבע לשלם לתובע את תמורת המכשיר שלא סיפק לו בתוספת פיצוי תוך שבוע ימים.
ביהמ"ש פוסק, שדין התביעה להתקבל.
הנתבע ישלם לתובע 9,700 ₪ לסילוק סופי של התביעה, לרבות הוצאות בקשר להגשת תובענה זו.
סכום זה ישא ריבית כדין והצמדה מיום 22.9.06, ועד לתשלום המלא בפועל.
הנתבע ישלם לתובע בשיק אישי משוך על הבנק הבינלאומי הראשון למועד פרעון שלא יהיה מאוחר מ-25.2.07.
אם הנתבע לא ינהג כאמור ולא ייתן לתובע את השיק, יהיה התובע רשאי לפנות מיד לבימ"ש זה בבקשה לפעול לפפי פקודת בזיון ביהמ"ש, ואם יקבל את השיק והוא לא יפרע, יהיה התובע רשאי לפנות ישירות להוצאה לפועל.
ניתן היום ט"ז בשבט, תשס"ז (4 בפברואר 2007) במעמד הצדדים.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/2/2007 18:02 |
|
| |
מפחיד.
ככה הוא מסוגל לשקר?!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/2/2007 17:44 |
|
| |
קוסמוס היקר או מר גבי (אולי הגיע הזמן שתלמד ממני ותפסיק להסתתר מאחורי כינויים ותפרסם פה את הפרטים האמיתיים שלך??),
אין בכוונתי להתחיל ולהיגרר איתך לויכוחים פה ברשת האינטרנט. בניגוד אליך, יש לי עוד הרבה דברים אחרים לעשות ולהתעסק איתם חוץ מאשר לשבת כל היום ולכתוב הודעות בפורום.
יחד עם זאת, ככל הנראה שכחת או שאתה מעדיף לשכוח שיכולת לקבל כבר מזמן את המכשיר בצירוף פיצוי הולם ובסופו של דבר יצאת מבית המשפט שידך על התחתונה.
ברצוני להזכיר לך כמה דברים שלא טרחת לספר פה לחברים:
אכן כפי שפרסמת בפורום, נפגשנו לפני חודש בערך, בהתאם לבקשתך, ואני הודעתי לך שתוך 10 ימים אספק לך את המכשיר שהזמנת ואף מסרתי לך שיק ביטחון על מלוא הסכום ששילמת. ככל הנראה, שכחת שבמועד זה גם הצעתי שאתן לך שיק קטן כפיצוי הולם על האיחור באספקה, על סכום שיוסכם בינינו. שכחת כנראה שאתה סירבת לקבל את הפיצוי ואמרת שבית המשפט יכריע בשאלה זו.
שכחת שלאחר 12 ימים צילצלת אליי שוב, ואני הודעתי לך שהמכשיר אצלי ואני רוצה לספק לך אותו בכפוף לכך שתחזיר לי את שיק הביטחון. שכחת שכאשר קבעתי איתך בכדי לספק לך את המכשיר בראש העין, הודעת לי ששכחת את שיק הביטחון בבית.
שכחת שהסכמתי לספק לך את המכשיר לביתך בכפוך לכך שתחתום לי על מסמך שאין לך תביעות נגדי, אך אתה סירבת.
שכחת גם משום מה להגיד לי באותו מועד שגם הגשתי נגדי תלונה במשטרה, אשר נסגרה כאמור מחוסר עניין לציבור.
אשר למשפט, שכחת לציין שהבאת איתך ערימה של ניירות שכתבת באינטרנט ודיסק שלטענתך הקלטת אותי אבל השופט לא הסכים לקבל ממך לא את המסמכים ולא את הדיסק ואף אמר לך "מה זה מעניין אותי בכלל".
שכחת לציין שכל מילה שכתב השופט בפסק הדין אני הסכמתי איתו ואמרתי לו עוד לפני שהוא כתב את פסק הדין שאני חושב שמגיע לך החזר של מה ששילמת בצירוף פיצוי קטן ורק לאחר מכן כתב השופט את פסק הדין.
שכחת לציין שדרשת מהשופט סכום של 13,500 ש"ח שלטענתך עולה המכשיר ושכחת שהשופט אמר לך שאם הכסף שתקבל ממני לא יספיק לך בכדי לקנות את המכשיר אז "אל תקנה אותו" כדברי השופט.
שכחת לציין, או אולי אתה מעדיף שלא לחשוב על זה, שאם המכשיר עולה לטענתך 13,500 ש"ח ואני רציתי לתת לך גם את המכשיר וגם פיצוי הולם, אז מי כאן הפסיד גבי היקר ?
הכי חשוב - שכחת לציין שיצאת מבית המשפט אבל וחפוי ראש, עם הראש באדמה והרגשה של הפסד מר.
לסיכום גבי - אם העדפת לשכוח את כל מה שציינתי לעיל, אז אני טורח להזכיר לך.
אני, בניגוד אליך, כבר מזמן שכחתי אותך.
המשך יום נעים,
גילי גוטמן - גיל אלקטריק
 |
|
|
|
|
|