כמעט כל מה שכתבת נכון, יש פה ושם אי דיוקים קטנים, ובעיקר זה שהאיש אינו סומך על איש, וכמעט כל מי שעזר לו או עבד איתו יצא בשן ועין, עובדה שאינה מורידה מגדולתו כי הוא זה, כי באמת רק ענין רבינו הק' בוער בעצמותיו וטובת הקלויז ואנ"ש.
אך היות וזהו טבעו נראה לי שעם כל הכבוד, חלק ממה שצריך אדם בתפקיד של כלליות ענייני אומן, מה שאנחנו צריכים זה יציבות, ואמון הציבור, וזה אפא'ס חסר לו.
תתקן אותי אם טעיתי בניתוח.
נשלח ב-2/8/2006 13:44
ברסלב 150 !
ביקשת ?. קבל!
ובכן מה שהרב מיימון לא קיבל מאיש, ולא שיתף כ"כ את זולתו בעסקנות ופעילות , לדעתי הסיבה היא ביטולו המוחלט עד הסוף לר' מיכל ז"ל.
אי לכך לא ראה צורך לפנות לעצות ודיעות של אף אחד! מה שר' מעכל אומר יבוצע נקודה!
כעת נשאר לנו להמתין האם הדברים ישתנו ,או שהוא ירצה שיבוטלו כיום אליו כלומר להרב נתן מיימון שליט"א ,שקיבל מר' מיכל שקיבל מר' אבהם שטרנהארץ ,מהטשערינער רב ,מר' נתן שקיבל מרבינו.... או שיפעיל את "ותשועה ברוב יועץ" וייבחר בצוות המורכב מעסקנים יר"ש נטולי אינטרסים מפלגתיים, ויחדיו ירים את קרן הפעילות באומן ובשול.
(אגב ר' אפרים נחמן אנשין אמר שכגרע יש כסף לשלם ללומדי הכולל רק לעוד חודש, ואח"כ איננו יודע אם יתקיים הכולל ואם ישלמו אם בכלל, כעת ייראו את גדולת ר'מיכל ז"ל שאף פעם לא איחר משכורת לאף אדם בעולם!).
נשלח ב-2/8/2006 18:54
אז אולי שר' נתן מימון יוכיח את עצמו הפעם וישיג את הכסף ויוכיח באמת שהוא יכול להמשיך את דרכו של ר' מיכל
נשלח ב-3/8/2006 01:33
מה כבר יש לנהל באומן ובמיוחד בקלויז מה?????? להזמין את המשטרה והמכבי אש ולסגור איתם חוזה לסדר תאורה וקצת רמקולים בשביל זה צריך ביס בוסים ומנכלי"ם??? תאמינו לי מספיק אחד שינהל את זה טוב כמו שצריך ושנתן מימון ישחרר תכסף ונגמר אז מסקנא ...... נתן מימון בסדר גמור ומספק לכל הדעות
נשלח ב-3/8/2006 01:41
הנדיב גרוס מארה''ב יממן השנה את כל העלויות של המכבי אש וכדו'ביוזמתו של הרב מרדכי פראנק
נשלח ב-3/8/2006 03:50
מהמקורבים לנדיב גרוס נודע שאין בנתיים תכנון שהוא יתרום את כל זה.
נשלח ב-3/8/2006 17:57
איזה גרוס מדובר והאם הוא חסיד סאטמער ומה הקשר שיש לו עם ברסלב