בית פורומים אחרדים-אלעד

***שני פרשיות פליליות מסעירות את אוכפי החוק באלעד***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2006 09:36 לינק ישיר 
***שני פרשיות פליליות מסעירות את אוכפי החוק באלעד***

לאחרונה התפוצצו שני פרשיות פליליות באלעד, שחלק מהמעורבים נקשרים לשני הפרשיות.

פרשייה אנג'ל.

מאפיית אנג'ל נסגרה לאחר שבעל הזכיון באלעד הסתבך (תרתי משמע), בעל החנות נתפס באחד מרחבי העיר הקטנים שלנו בידי המשטרה כשהוא מוכר "חומר שאיפה", הנ"ל שנעצר במקום (ועדיין עצור) הודה בחקירתו או אם תרצו פלט, שהוא לא לבד בעסק השאיפות באלעד וכי יש לו שותפים, אשר שוכנים בעסק ברח' ר' עקיבא ,הנ"ל סיפר כי בעל הקיוסק ואחיו השותף, וגם האחראי על קומבינת נוער השוליים בעיר אשר כולם מבינים ומכירים את האיש, שותפים איתו למכירות החומר בעיר במשך זמן רב כבר, מיד נעצרו כל השלשה הנוספים ע"י המשטרה, ושוחררו לאחר זמן במגבלות וערבות, עד להגשת כתב אישום, הראשון שבחבורה עצור עד תום ההליכים.
ואם לא די לאחר ממסתבכי הפרשה בפרשייה חמורה זו, אז הוא גאג להסתבך עד הסוף והפעם זה עם אשתו, אשר תפסה אותו באחד ממחשכי רחובות אלעד עם בחורה, כשהם..... (וד"ל), ובכך גם איבד את ביתו ואשתו.
ואם גם לא די בכך, בהנהלת מאפיית אנג'ל החליטו על הפסקת זכינותו של האיש בעיר עקב הפרשיות איתם הסתבך, ובכך הפסיד גם את העסק שלו.
ואם לא די בכך (הגזמנו לא?? ממש לא) אותו האיש ברגע שקיבל את ההודעה מההנהלה החליט שלא יצא מופסד מכל העסק ותחת זריחת החמה ביום ו' האחרון ימכור את הציוד שבחנות (אשר שייך להנהלה הראשית) לסוחרים ערביים בתמורה לסכום של כ80.000 ש"ח, אך איך אומרים ש"המזל נסגר  הוא נסגר עד הסוף" ככשמע אחד העובדים שלו לשעבר על כך, אשר בעל החנות חייב לו כסף על עבודתו ולא רצה לשלם לו, החליט לעשות מעשה מיד כשנתגלה לאוזנו בצע בעל החנות בעניין הציוד, והתקשר להוצאה לפועל אשר מנסים לגבות מבעל החנות מזה זמן רב חובות אשר הוא חייב והגיעו לידי הוצאה לפועל, בבוקר יום ו' כאשר הגיעו המשאיות להעמיס את הציוד, צפו בהם אנשי ההוצאה וחיכו עד אשר יעמיסו את הציוד על המשאיות, כאשר הנ"ל סיימו את ההעמסה, קפצו עליהם אנשי ההוצאה לפועל עם מסמכים והורו להם לנסוע אחריהם למשרדי ההוצאה ולפרק שם את הסחורה, ובעבור ההובלה שילמו לאותם סוחרים שחשבו שיצאו ברכוש גדול, 500 ש"ח.

"עצוב, אבל גם זה קורה".

פרשיית גניבת הסחורה.

בימים האחרונים נוספה פרשייה חדשה לעיר, כדלהלן:
כידוע בעיר יש כמה וכמה אנשי עסקים אשר עיסוקם הוא, ציוד מתכלה, משחקים דידקטיים וכל מה שקשור לציוד משרדי וגני ילדים.
אחד מבעל העסקים אשר מתגורר בעיר אך מפעלו אינו בתחומי העיר, נוהג להשאיר ברכבו ובמחסן אשר נמצא בתחומי העיר סחורה והמון סחורה, באחד מן הימים מתעורר אותו בעל עסק ומגלה שנגנבו ממנו לא פחות מכמה עשרות בימבות מדגם אשר רק כמה סוכנים בודדים בארץ מקבלים בלבד, ובנוסף כמה דברים שוליים נוספים, אותו האיש קיבל מידע כי באחד מן החנויות בעיר, נמצאים למעלה מ30 בימבות מאותו דגם בדיוק, מיד חשד האיש בכך משום שבעל החנות אשר שם נמצאים הבימבות אינו מקבל סחורה זו ואין באפשרותו לקבל סחורה זו כלל וכלל, אותו הנגנב חקר ודרש לפשר הדבר, וגילה שאותו בעל חנות הציב את סחורתו הגנובה בחנותו למכירה, מיד הגיש הנ"ל תלונה במשטרה והפעיל קשרים נוספים במחלקות השונות שם, ובבוקר מפתיע אחד, הגיעו עשרות שוטרי יס"מ לחנות המדוברת והוציאו מיד את כל הלקוחות, ערכו חיפוש כולל בחנות וכמובן שהדבר נמצא, כבלו את בעל החנות באזיקים ולקחו אותו לחקירה, הנ"ל סיפר בחקירה כי שכניו לעסק (אשר מסובכים די, בפרשייה הקודמת) מכרו לו את הסחורה, כשעצרו את אותם בעל עסק הצמוד אליו, אמרו בחקירתם כי מכרו לו רק כמה בודדים אשר קנו אותם מהגורם הראשון שהסתבך בפרשייה דלעיל, אשר הוא קנה אותם באמת מבעל העסק הנגנב, אך אותו אחד קנה מבעל העסק הנגנב רק 6 בימבות כאלה, השאלה הגדולה שנארה מהיכן עוטד כמה עשרות שנמצאו אצל אותו בעל עסק בחנות?
אותו בעל עסק טוען ששכניו מכרו לו את הכל והוא אינו יודע שהסחורה גנובה.
אך מנגד טוענים אותו שכנים כי הם מכרו לו רק את אותם 6 שלטענתם הם קנו מהגורם הראשון בפרשייה הקודמת, (אשר הוא קנה אותם מזה זמן רב מידי בעל העסק הנגנב, כמובן שבעל העסק הנגנב הודה שמכר לאותו אחד את ה6 ההם).
כעת מה שנשאר מי באמת הביא לבעל החנות שאצלו נמצאה הסחורה, את כל הסחורה? והאם ידע על גניבת הסחורה?
וכנראה שהסוף עדיין רחוק מלבוא לסיום פרשייה חמורה זו.

עדכונים נוספים יגיעו בשני הפרשיות בעת הצורך.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2006 09:39 לינק ישיר 

מקומי,
את האמת שרציתי לכתוב בנושא אך משום שרמזו על פרשייה ב' שהבאת, בפרום השני החלטתי לא לכתוב על כך, אבל בכל אופן יישר כח על הידיעה הכ"כ מפורטת לפרטי פרטים שהבאת.
ואת האמת אני נורא המום ממה שקורה כאן בעיר לאחרונה, זה מתחיל לקבל צורה של עיר פשע וזה נורא מדאיג.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2006 13:23 לינק ישיר 

אתם רציניים? אלה השכנים שלנו?
האם משהו פה העלה על דעתו שזו העיר החרדית בה הוא מגדל את ילדיו?
האם המוצרים שרכשנו ב"אנגל" כשרים?
צריך לעשות מעשים בענין ולהעיף את הזבל מכאן.(ואני מתנצל בפני ג'ורג',לא ידעתי עד כמה נורא הדבר)
לפני כשנה נגנב רכבי ועד היום אני בטוח שזה נעשה ע"י ערבים אך כבר אז נרמז לי שאולי חברה מקומיים לקחו סיבוב,ואני לא האמנתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2006 13:30 לינק ישיר 

חומוסצ'יפסלט, אתה נאיבי.
אינך יודע שכאן זו עיר הפשע והרשע?
ואני לא קונה באנג'ל, אלא מוצרים סגורים שמגיעים מאנג'ל ירושלים עם חותמת הבד"צ.

אני לא אוהב את סיגנון הג'ורג', ולא כך צריך להתבטא, אפילו בתור פרובוקציה להרגיז, אבל איך אומרים, ג'ורג' אומר בקול את מה שכולם חושבים בלב, והוא אפילו קצת מתון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2006 15:14 לינק ישיר 

קודם כל, אולי מספיק עם ההלקאה העצמית הזאת בקשר לעיר של פשע ורשע?!

יש לנו עיר נהדרת והרבה ריכוזים חרדיים ודתיים אחרים יכולים לקנא בנו על כך. יש כאן המון חסד, הרבה אנשים טובים ורב הטוב על הרע בצורה כללית.

באמת צריך לשבת ולכתוב תגובה דמגוגית ומנומקת מדוע אנו לא גרועים ממקומות אחרים?

נ.ב. ג'ורג', למרות הכוונה הטובה, שים לב למה שכתב ברקוביץ' בסיום...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2006 17:05 לינק ישיר 

עיר נהדרת והרבה חסד וכו', ודווקא כאן היינו מצפים, ובשביל זה הגענו לכאן, שרמת הפשיעה תהיה קצת פחות, אפעס......
זה שיש הרבה טוב, לא אומר שלא צריך לכתוב ולהוקיע ולבער את הרע. הפשיעה כאן מוגזמת!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2006 17:15 לינק ישיר 

נשאר לי רק להנות.

אגב לגבי אנג'ל כבר כשהוא היה קטן אמרו עליו שהוא בחור עם שאיפות, עכשיו הבנתי למה הגביניות היו כל כך טעימות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2006 17:43 לינק ישיר 

גורג....תמיד אמרתי שאתה גדול 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2006 17:51 לינק ישיר 

מקומי, לגבי הפרשה השניה אתה עושה עוול גדול ומוציא שם רע לאדם שלא באשמתו.
תשתדל לא לערבב יריבות עיסקית של חברים עם סגנון כתיבה כזה באינטרנט. וד"ל

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/8/2006 17:57 לינק ישיר 

ג'ורג אני מאוד מקווה שחלק מדבריך לא נכתבו תחת השפעת עוגיות גבינה.

אני לא השתניתי המציאות השתנתה......

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2006 00:20 לינק ישיר 

זה מהחומר הלבן הזה שהוא פיזר למעלה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2006 17:01 לינק ישיר 

"חומר שאיפה" למה בדיוק הכוונה?
כי אצלנו בשבת,בביה"כ, הגבאי מחלק משהו...אולי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2006 20:49 לינק ישיר 

עכשיו אתה מבין למה אתם משלמים דמי חבר גבוהים? עם כזה חומר, איך לא? "הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > ***שני פרשיות פליליות מסעירות את אוכפי החוק באלעד***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext