בית פורומים קונצרטים של חזנות

שבת כי תצא בגבעת שמואל, מוצן בליווי רפי ביטון

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/8/2006 21:12 לינק ישיר 
שבת כי תצא בגבעת שמואל, מוצן בליווי רפי ביטון

בס"ד

שלום לחברים,

בש"ק כי תצא תתקיים אי"ה שבת חזנות בביכנ"ס "היכל רחמים" בגבעת שמואל. לפני התיבה יעבור החזן העולמי יעקב מוצן בליווי מקהלת "קולות מן השמים" בניצוחו של רפי ביטון.
תפילת קבלת שבת בעלת נופך יחודי - ישולבו ניגוני מודז'יץ בביצוע החזן והמקהלה ובהשתתפות ערה של הקהל.

זמני התפילה - קבלת שבת - 18:45, שחרית 7:45.

תוקן על ידי - bnyweiss - 01/08/2006 21:15:49 בברכת התורה, העם והארץ בני וייס

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2006 19:01 לינק ישיר 
יעקב מוצן בגבעת שמואל

האם יש אירוע מסוים שלכבודו מקיימים את שבת חזנות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2006 10:25 לינק ישיר 

אם נחפש רק אירועים מיוחדים לשבתות חזנות, נישאר בלי שבתות חזנות (כמעט)... בברכת התורה, העם והארץ בני וייס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2006 08:40 לינק ישיר 

כן.
יש 2 שמחות במקום כשאחד מהם שהוא בכיר א.א.ג. באיכילוב הינו חסיד מודז'יץ.
כפי שהבנתי השבת פתוחה לקהל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/8/2006 22:01 לינק ישיר 

הבכיר מאא"ג מכחיש קשר לאירוע..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2006 00:09 לינק ישיר 

בני! היכן נמצא בית כנסת זה בגבעת שמואל?, והאם תוכל להסביר איך מגיעים מבני ברק לשם מהגשר של רמת אלחנן או קוקה קולה, תודה. (בברכת התורה והארץ )

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2006 08:12 לינק ישיר 

משכילון יקר, לא אכפת לך מהעם? איפה עוד תמצא כזה עם?

לבאים מבני ברק דרך גשר גבעת שמואל (גשר קוקה קולה בפי העם):
הולכים את הגשר לאורכו, בסוף הגשר- רמזור, פונים שמאלה לרחוב בן גוריון וממשיכים ישר עד הכיכר. סימני זיהוי בדרך - סופרסל מצד ימין, בנק הבינלאומי מצד שמאל.
בכיכר ימינה לרחוב ביאליק. ישר לכל אורך הרחוב, חוצים צומת ביאליק / רמב"ם / לוחמי הגטאות, חוצים ככר ראשונה (ביאליק / הזיתים) ומגיעים לככר שניה - דרך מנחם בגין. סימני זיהוי בדרך - בין שני הכיכרות בי"ס "מורשת זבולון" מצד שמאל, לידו ביכנ"ס בקראוון.
בכיכר זו (מס' 2) שמאלה לדרך מנחם בגין, ממשיכים כ-100 מ' עד מפגש מנחם בגין עם יוני נתניהו, ימינה ליוני נתניהו, ללכת במדרכה השמאלית ומיד לאחר הבית הראשון (משמאל, מימין אין שום מבנים), מדרגות שמאלה המובילות לשביל היורד עד לבית הכנסת. אי אפשר לפספס.

לבאים מבני ברק דרך גשר רמת אלחנן
מול הגשר רחוב יהודה הלוי, ישר ברחוב יהודה הלוי לכיוון מזרח עד לוחמי הגטאות. ברחוב לוחמי הגטאות ימינה (דרום) עד לביאליק. ברחוב ביאליק שמאלה (שוב לכיוון מזרח), ההמשך ר' לעיל...
בברכת התורה, העם והארץ בני וייס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/8/2006 10:39 לינק ישיר 

משכילון
בסיום ההליכה,תתקל בבית כנסת יפהפה, בנוי בטעם,מרווח ואם זאת לא צעקני.
ואז תוכל להתרווח בכסא מרופד ולהתפלל מתוך יישוב הדעת.
אני בלי נדר אהיה שם בשתי התפילות.
בני - כדאי להכין שתיה קרה לבאים מרחוק בימי הקיץ הללו (ההערה שלך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2006 23:46 לינק ישיר 

תודה לכל המשיבים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2006 13:10 לינק ישיר 

שחסד3,
אני חותם על כל מילה שלך. ואגב מים, אתה צודק בהחלט. ביקשתי מהגבאים שיכינו מים קרים לבאים מרחוק, אני מקווה שיענו לבקשתי. בברכת התורה, העם והארץ בני וייס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2006 10:10 לינק ישיר 

שמעתי מאחורי הפרגוד שאת הרפרטואר והתוים סיפק לרפי ביטון המנצח והמוסיקאי המודז'יצאי ר' אברהם בקנרוט (אמרגנו של בן ציון שנקר).
כמו כן יש אומרים שעו"ד דוד זעירא והחזן יהושע קמפינסקי היו שותפים לבחירת החומר (שניהם מודז'יצאים).

מענין האם האדמו"ר ממודז'יץ נתן הסכמה לכך?

מה שבטוח לי, שאם בקנרוט נתן חומר, אין ספק שמעבר לרפרטואר מוכר שיהיה שירה בציבור הוא בטח נתן משהו שיהיה אחרת מכולם שהקהל הלא מודז'יצאי ודאי לא שמע עד עתה ומוצן בודאי יבצע זאת (כחסיד מודז'יץ) עם הקנייטשים האמיתיים.
אני בכל אופן אשתדל להיות שם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2006 10:40 לינק ישיר 

רוזינאי יקר, אינני יודע מאחורי איזה פרגוד נכנסת. אבל קלעת בול!!! (ואגב, לא צריך להיכנס מאחורי הפרגוד. אלה דברים ברורים וגלויים).
חברים, הולכת להיות שבת מודז'יצאית שטרם היה כדוגמתה. תפילת קבלת שבת בניגוני מודז'יץ רובם מוכרים וידועים. ישבתי אתמול עם רפי ביטון על הרפרטואר המודז'יצאי, נהנתי מכל דקה (וזה רק פרומו). המשמעות - שכל הקהל הופך להיות מקהלה אחת גדולה בשיר וזמר = מקהלת היכל רחמים. מי שלא בא פשוט מפסיד.

ובענין השתיה, הסירו דאגה מליבכם. מים קרים יקדמו את פני הצועדים בהגיעם לשערי בית הכנסת. נקבל את כל האורחים בשמחה ונבקשם לשמוע להוראות הגבאים והסדרנים שיהיו במקום. תוקן על ידי - bnyweiss - 30/08/2006 10:43:05 בברכת התורה, העם והארץ בני וייס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2006 16:31 לינק ישיר 

שוחחתי אתמול עם בקנרוט ממודז'יץ והוא אמר לי שרק ליל שבת מוקדשת למודז'יץ ושבת בבוקר מוצן יתן חזנות טובה אבל חזנות ולא מודז'יץ. הוא אישר לי שהעביר משהו יחודי לתפילת "אנא בכח" (לפני לכה דודי) והוא מקוה שמוצן והמקהלה יבצעו את זה כראוי.
לא הבנתי ממנו האם הוא יהיה אישית שם. הבנתי שהוא מתלבט מסיבות משפחתיות. דווקא מהצד של מודז'יץ הוא אמר לי שהאדמו"ר יודע מכך והוא לא היה מעיז לשתף פעולה בנדון באם האדמו"ר היה מתנגד. הוא אמר לי שליל שבת מוקדש לחסיד מודז'יץ שמתפלל שם וזו הפתעה עבורו. הוא לא רצה להגיד לי מי זה, אבל הבנתי שהוא אישיות חשובה.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > שבת כי תצא בגבעת שמואל, מוצן בליווי רפי ביטון
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext