|
|
| נשלח ב-21/6/2007 09:47 |
|
| |
לשיר קוראים "אגיל" לא "אניל".
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2007 05:57 |
|
| |
יושר לא הקלטת?!?!
|
|
| נשלח ב-25/6/2007 09:38 |
|
| |
לא ידעתי בכלל על השידור...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2007 11:45 |
|
| |
אז זהו, שגם אני לא ידעתי ולא שמעתי.
בדיוק במוצ"ש החליט המחשב שלי לקרוס בקול תרועה רמה ללא שום הודעה מוקדמת.
ובדר"כ אין לי כאן כ"כ קליטה לרדיו הזה, כך שאם אני שומעת זה רק דרך האינטרנט...
בקיצור, אתמול סיפרו לי על זה. אבל הוא לא היה תוכנית שלמה, רק איזה רבע שעה בערך והם דיברו עלהדיסק. לא נראה לי שהם דיברו שם דברים כ"כ מהותיים ומשמעותיים, אבל סתם מתחשק לי לשמוע...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/7/2007 08:41 |
|
| |
אז זהו, קניתי את הדיסק הזה. (כבר מלפני שבוע, אבל רק אתמול פתחתי אותו... פחדתי שמא אתפתה... תשעת הימים וכל זה...)
הדבר הכי נחמד שתפס לי את העין בו <לאחר מאבק עיקש במיוחד עם העטיפה הצלופנית של הדיסק...קטסטרופה הדבר הזה!> זה העטיפה (= ההדפסה, או מה שלא זה) שעל הדיסק עצמו. חמוד. אהבתי.
אין לי הרבה מה לומר עליו, די נחמד הדיסק (תלוי מה...).
מה שהכי אהבתי- "מחרוזת הדלקת נרות".
"וזכינו"---מדהים----מדהים----מדהים---!-!-!-! (לא האמנתי שיגיעו הדמעות מהר כ"כ... שיר מקסים!!! עם ביצוע לא פחות כזה!) מבחינתי, היה שווה כל הדיסק בשביל השיר הזה. (ובשביל עודד קריטי!!! ולא, לא הצלחתי להתרגל לקול שלו. קשה מידי.)
"קה ריבון"- שיר יפיפה!!! רק שהוא קצר מידי. ממש חבל.
משהו שמאד לא אהבתי- את "למרנן"-העיבוד המזרחי במעט שם...לא התחבר לי איתו ממש. לדעתי, כמה שיותר חסידי העיבוד- זה יותר יפה וטוב.
משהו שהייתי רוצה שיהיה- " מחרוזת סעודה שלישית"... או כל דבר אחר בסגנון. נהניתי מהמחרוזת השקטה כאן, הרבה יותר מהשירים הקיצביים.. וכאלו- יש פה בשפע.
ואגב, אם מישהו יודע מה המילים של השיר "אגיל", אני אשמח מאד אם הוא יועיל לשתף אותי בם.
וזהו, הגיע הזמן שאשתוק קצת, כי נראה לי שקישקשתי כאן מידי הרבה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2007 16:20 |
|
| |
ארי גולדואג יופיע עם פרחי מיאמי בהופעותיהם בארץ.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2007 09:07 |
|
| |
נחמד. וזאת מנין לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2007 09:09 |
|
| |
שירו לו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 09:52 |
|
| |
מילות השיר "אגיל":
אגיל ואשמח בלבבי בראותי כי מאויבי תריב ריבי ולציון גואל תביא איש צמח תצמיח אליהו הנביא ומלך המשיח
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 12:17 |
|
| |
מישהו יכול לפרט בבקשה את הסולואים בדיסק השבת?
במיוחד את של עודד קאריטי...
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 15:32 |
|
| |
יש לי את הדיסק שלהם אבל אני לא מבחינה בין הקולות מישהו יכול לאמר לי מתי עודד שר?
באיזה קטע?
משהו???.....תודה!
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 16:07 |
|
| |
עודד הוא הסולן הראשון ב"וזכינו". (איזה שיר!!!!!!)
<יושר, פתחת אתמול סידור במוצ"ש??? מה קרה נזכרת במילים ???>
|
|
|
|
| נשלח ב-30/12/2007 16:13 |
|
| |
ריבי, באמת כך היה. פתאום ראיתי בזמירות למוצ"ש מיליםמוכרות. וחשבתי שתשמחו על העידכון. מובן שמאותו רגע זה השיר המזדמזם בפי...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/12/2007 09:15 |
|
| |
גם המילים של "יהי החודש הזה" הן מזמירות למוצ"ש, וגם של "רווח" וגם של "כן" (בהבדלה) וכן הלאה...
|
|
|
|
|