היום עמדתי בתחנת אוטובוס ליד המסוף. בזמן שאני ממתין מגיעה קבוצה של 15 ערבים פועלי בנין כנראה. חוצים את הכביש מגיעים לגדר ודרך חור יוצאים לכיוון הכפרים הערבים שמעבר לקו הירוק. אני לא מבין איזה שמירה יש בעיר אם באמצע היום יכולים ערבים לצאת ולהכנס דרך חורים בגדר מה יכול למנוע ממחבל ח"ו להכנס לאלעד בקלי קלות. על מה אנחנו משלמים אגרת שמירה? בשביל מה החליפו חברת שמירה אם אפילו הגדר לא מסודרת? יתכן שגם סידרו את הגדר אבל הערבים עושים בה חורים כדי לעבור, אז צריך להשגיח על זה אבל המצב הקיים הוא מסוכן.
נשלח ב-7/8/2006 18:41
אמר לי פעם ערבי באתר בניה כמה ימים לאחר שעצרו אותם באמצע הלילה ולקחו אותם ברגל עד הכניסה לעיר. מה אתם חושבים שאנחנו נעשה כאן משהו לא יש לנו כאן עבודה אבל כשתיגמר העבודה אז נעשה.
נשלח ב-7/8/2006 19:02
למה אתה אומר אין שמירה? אתה לא רואה את האורות המהבהבים בכניסה לעיר? ראית את היחידה המובחרת שהציבו שם? האור הכחול זו מערכת אוטומטית ליירוט מחבלים ישר יורה טיל נגד טנקים על האויב, האור האדום זה מערכת אוטומטית ליירוט גנבי רכב ישר יוצא רובוקופ שעוצר את הגנב אתה יודע כמה עולה דבר כזה? ואידישע מאמא תפסיק להתרשם מדיבורים של ערבים הם חזקים בדיבורים צה"ל מכסח אותם בצפון...עובדה.
נשלח ב-7/8/2006 19:11
ג'ורג' אם לא שזה היה עצוב היינו צוחקים
נשלח ב-8/8/2006 01:34
למה במקומונים של אלעד לא מטפלים בנושא הזה זה חשוב יותר מהרבה שטויות שכותבים שם, כמו מסיבת סידור בת"ת זה או אחר
נשלח ב-8/8/2006 12:18
זה דבר נורא מסוכן במיוחד בימים טרופים אלה, וחשוב מאוד שיטפלו בנושא בהקדם, אני רואה כמעט מידי לילה בני מיעוטים אשר מסתובבים תחת החשיכה חופשי בעירינו.
נשלח ב-13/8/2006 12:39
דיברתי היום עם המוקד של העיריה על החורים בגדר ושערבים עוברים דרכם חופשי חופשי והתשובה שקיבלתי הדהימה אותי. ענו לי שהם יודעים מזה (ממש עוזר לביטחון) ושמתקנים את זה כל פעם והערבים חותכים שוב. אז בשביל מה צריך גדר ? על מה אנחנו משלמים הוצאות שמירה ? בשביל מה החליפו את החברת שמירה ? אני רואה אותם עושים בלילות סריקה לאורך הגדר אבל אם יש חורים והם מודעים להם מה מונע ממי שרוצה להסתנן ולפגוע ח"ו להכנס אחרי שהם עוברים למעשה הגדר הזו לא שווה כלום. אני פונה לשני המקומונים של אלעד שיטפלו בנושא הזה בדחיפות אם הם רוצים תמונות של ערבים שיוצאים מהגדר זה בסביבות 12:00 13:00 בצהרים. אסור לוותר לעיריה ולחברת שמירה זה פיקוח נפש, אם לא אז לא צריך בכלל חברת שמירה