בית פורומים קונצרטים של חזנות

דיווח מהקונצרט השנתי במגדל דוד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-20/8/2006 12:41 לינק ישיר 
דיווח מהקונצרט השנתי במגדל דוד

תודה למארגנים, למנצח ולכל החזנים. מסכים בהחלט עם דיווחים במקום אחר לגבי הרגש המיוחד בקטעים של שלמה גליק ונתי ברעם. לדעתי, גם עפ"י הידוע לפני הקונצרט, ובודאי לאור הדיווחים, חבל שלא ניתן זמן שווה גם לצעירים. בנוסף, בהעדר מקהלה, נראה לי שאם היו משלבים דואטים וטריואים (בנוסף לקטעים של כולם) זה היה מוסיף המון.

לאיזכור מיוחד ראוי הגדול מכולם - ר' חיים אדלר - המלחין, החזן הנהדר, והמלא חיוניות. לבקשתנו ניגש אף לתפילת ערבית בסיום הקונצרט ובעידוננו סיים את עלינו כמו שהוא יודע. בני, שהיה אתי פעם ראשונה בקונצרט, היה המום מהעוצמה וסיפר אח"כ לשאר בני המשפחה שהרגיש פיצוצים באזניים מ"אחד" (בסיום עלינו) של ר' חיים. תודה לך. 

לסיכום - בסגנון דור לדור יביע אומר אני מציע נושא לקונצרט בעוד שנתיים: "גליק שר אדלר" בליווי מקהלת "קול רינה" של נתי ברעם, כולל דואטים וטריואים מלאי רגש של השלושה.

עקב שהיתי בשבת בי-ם יצא לי לטעום מעט ממוסף בביה"כ הגדול, וכן מעט מתפילת מנחה בכותל עם בנימין מונק וצוותו. יישר כח על היוזמות והפעילות המבורכת.

תוקן על ידי - ציקוצורים - 20/08/2006 13:00:00

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2006 16:15 לינק ישיר 

בס"ד

בפורום השכן העליתי את הקונצרט.

תהנו

אני פשוט מתעצל (ומתנצל) להעלות אותו שוב...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > קונצרטים של חזנות > דיווח מהקונצרט השנתי במגדל דוד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext