| נשלח ב-21/8/2006 11:29 |
|
| |
אולי זה מה שיוריד את העומס בדואר אלעד
חברת דואר ישראל שוקלת להאריך את יום העבודה בסניפים. השבוע (ב-1 באוגוסט ) תחל החברה בניסוי, שבמסגרתו יופעלו 10 סניפים לאורך שעות רבות יותר ביום. שעת פתיחת הסניפים תוקדם מ-8:00 בבוקר ל-7:30 בבוקר, ואילו שעת הסגירת תאוחר.
אם יוכתר הניסיון בהצלחה הוא יורחב, והוא צפוי החל בספטמבר לחול על כל 700 סניפי דואר ישראל ברחבי הארץ. מנכ"ל חברת הדואר, אבי הוכמן, הביע תקווה כי השיטה החדשה תשפר את השירות הניתן ללקוחות הבנק.
על הארכת יום העבודה בדואר הוחלט בעקבות מעבר עובדי חברת הדואר לשבוע עבודה מקוצר בן 5 ימים. במקומו של יום החופשה יתבקשו עובדי החברה להאריך את שעות העבודה בסניפים ולהגמיש אותן.
עוד נודע, כי הנהלת חברת הדואר מתכננת מהפכה בעיצוב הסניפים, כדי שיתאימו לתוכנית האסטרטגית העתידית. חברת הדואר מתכוונת לספק שירותים פיננסיים, להגדיל את שיתופי הפעולה עם גופים אחרים ולהיכנס לתחומי פעילות חדשים.
לצורך כך יהיה צורך לשנות את עיצוב הפנים של הסניפים. הנהלת החברה מתכוונת לפרסם מכרז לשכירת שירותי משרד אדריכלות המתמחה בתחום זה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/8/2006 22:49 |
|
| |
עד כמה אפשר לעצב מחדש קראוון (סליחה מבנה יביל)? הם צרכים לעבוד יום או יומיים בשבוע עד 20:00 כמו סניף בנק דיסקונט בראש העין זה מאוד נח וגם העיצוב שם מרשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2006 09:13 |
|
| |
אתמול הלכתי לדאר,רציתי להפקיד צ'ק דחוי,לפני ההפקדה שאלתי את הפקידה,מה גובה העמלה בהפקדת צ'ק דחוי?
התשובה שלה היתה לא יודעת תשאל את הפקידה השניה,כמובן שאלתי את הפקידה השניה אך גם היא השיבה לא יודעת,נראה לי 10% העמלה הזו נראתה לי מוגזמת פניתי לאחראי היושב לו בחדר הפנימי אך לתדהמתי אף אחד בסניף הדאר לא ידע לענות לי תשובה על שאלה כזו פשוטה,כמובן שלבסוף הפקידה גילתה תושיה והתקשרה לסניף המרכזי ושם קיבלה תשובה,
לידיעתכם הפקדת צ'ק דחוי בבנק הדאר עולה 5.07 ש"ח לא חשוב גובה סכום הצ'ק.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|