בית פורומים שידוכי חרדים

ההתלבטות בין בחור "פשוט" ל"מורכב"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/8/2006 09:25 לינק ישיר 

הבאבא_תור,

אני בטוח שעזרכנגדו לא זקוקה להגנה שלי! ובכל זאת לולא דמסתפינא הייתי אומר שלא הבנת נכון את מה שהיא אמרה. וחוץ מזה, אינני יודע איזה גרזן יש לך להשחיז נגדה, אבל תהיה עניני במקום סתם לעקוץ בלי טעם וריח!

ובקיצור הבאבא_תור, תלבש את הג'נס והטישרט ובאבא_מחר !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2006 09:37 לינק ישיר 

מוטיטודוטס

א.נראה לי שאני כן הבנתי למה היא התכוונה בניגוד אליך !
ב.למה אתה כותב את ההודעות שלך בהדגשה ? דברי חכמים בנחת נשמעים ! ואתה נשמע בחור קצת חכם...
ג."באבא מחר" - לאן אתה רוצה שאני אבוא מחר ? להזמין אותך לארוחה ?
ד.מה פשר השם שלך ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2006 10:18 לינק ישיר 

הבאבא_תור,

א.נראה לי שאני כן הבנתי למה היא התכוונה בניגוד אליך !

נחכה ונראה מה היא תגיד בעצמה ואז נראה מי צודק.

ב.למה אתה כותב את ההודעות שלך בהדגשה ? דברי חכמים בנחת נשמעים ! ואתה נשמע בחור קצת חכם...

הדגשה איננה פירוש "צעקה" - פשוט יותר קל לקריאה. ותודה על המחמאה!

ג."באבא מחר" - לאן אתה רוצה שאני אבוא מחר ? להזמין אותך לארוחה ?

למה לא, אני אוהב סטיק עפ ציפס !

ד.מה פשר השם שלך ?

זו הסטוריה... שהתחלי בתפוז.  בהתחלה הייתי שם רק "מוטי" ולא הייתי רשום. פעם מוטי היה תפוס אז כתבתי "מוטי.." - שבאתי להרשם המערכת לא איפשרה הנקודות(!). אז אימצתי לעצמי מוטי2דוטס. מובן?

תוקן על ידי - מוטי2דוטס - 30/08/2006 10:32:53

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2006 13:11 לינק ישיר 

עזר_כנגדו

הבחירה בין בחור פשוט למורכב צריכה להיות ע"פ מה שמתאים וטוב לך,
א"א להגדיר חד משמעית מה מתאים ועדיף, הבחירה צריכה להיות ע"פ המכלול הסופי,

מסכים עם א_ב_ג_ד לגבי ההגדרה של מורכב,

חיים קשים אינם הופכים אדם למורכב,
מאורעות החיים משפיעים על כל אחד באופן שונה,
יש מי שאתגרים קשים הוסיפו לו מרירות וקושי בנתינה,
ויש מי שגדל עם כפית של כסף, עם יכולת הסתגלות והענקה.

יתכן שאת תגדירי בחור מעט חושב ומעמיק כמורכב, כשביחס לאחרים הוא שטחי. (או "פשוט" כהגדרתך)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2006 16:33 לינק ישיר 

אח שנפטר??? אח בחינוך מיוחד או חולה?? ביטול שידוכים??? חוזר בתשובה? מתחזק יחסית למשפחתו?
זה עושה אדם למורכב?

לא הגזמנו קצת??  "כל הדברים שבעולם אפשר לחקותם, חוץ מן האמת, שכן אמת מעושה - שוב אינה אמת" (רבי מנחם מנדל מקוצק)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/8/2006 17:14 לינק ישיר 

הבאבא בתור,לפני שאתה עושה מעצמך כמה פדיחות שגורמות לי לרצות לענות לך רק פעם אחת ויותר לא לחזור על זה שנית,תחשוב.כי אתה באמת הראת כמה לא הבנת ולו חצי ממה שאמרתי,

אז ככה

באמת מי יגדיר לי עכשיו מיהו המורכב??כל בנאדם יש לו את העומק שלו.לכל אחד זה במובן שונה,מתפרש בצורה שונה וכו וכו
לדעתי הגדרתם את מה שאתם רוצים להביע בצורה לא נכונה,זה לא מורכב,אלא אתם מדברים על בנאדם שעבר איזה קושי בחיים,זאת אומרת הבנאדם המחושל.

מה רע ביתום??שום רע אין ביתום!שמעת אותי אומרת רע על יתום?משום שעכשיו תגיד שכן,
הבאבא בתור,ממני אליך ,שיחה מובנת לבאבות מאותגרים שכלית:

אמרתי,שקל לכם לדבר,שהייתם לוקחים את היתום,את החוזר בתשובה או את הילדה שעברה מסכת גירושים מכוערת של ההורים שלה,שסבלה מזה,שכל ירושלים דברה על זה,שכל הורה לקח אותה לפסיכולוג כדי לקבוע שהשהייה עם ההורה השני תגרום לה לירידה אינטלגנטית חמורה,שבית המשפט זימן ילדה בת 14 להעיד עם היא רוצה להיות,אם זה האב או האם,והיא בגיל הכי טראומתי שיכול להיות,14??לקחת ילדה בת 14 לבית משפט??

כל הדוגמאות הנל,קל לכם לדבר,"בטח שאני רוצה מישהו מורכב,בטח"
איפה כל הבטח האלה כאשר הציעו לאחיות שלי זבלים מהרחוב,כאשר הן הלכו לסמינר הכי טוב בירושלים,ואני מעידה על אחיות שלי שהן הבחורות הכי צדיקות,ישרות ומקסימות שהולכות על כדור הארץ הזה.

אז אין רע ביתום,אין רע באף אחד אלא אם כן הוא עושה את זה בעצמו,נראה לך שהוא רוצה להיות יתום??
לא.אבל משום מה אנשים לא מפנימים את העובדה הזאת.

אבא של בת דודה שלי לא הרשה לה לצאת עם בחור יתום,כי הוא טען שלבחור יש משקעים והוא לא יהיה בעל טוב.

אההההההההההההההההההההה,הבאבא בתור,השטחיות שלי זועקת לשמיים??כי אני רוצה חתיך?כי אני רוצה לעשות את החיים שלי ליפים מבחוץ כשהם שהם יהיו יפים מבפנים??אני שטחית כי אני אמרתי שאתם יותר מדברים מעושים?

אני שטחית??אין בעיה.אבל תראה על סמך מה קבעת שאני שטחית...כי רציתי חתיך,קראת את כל התגובות שלי אי פעם שכתבתי?

או שמא,הבאבאבתור,קראת את העניין היחידי שעניין אותך,(אין צורך בסימן שאלה)

אני לא אגיד עכשיו שאתה שטחי כמו שכולם מצפים שאני יעשה כרגע,אני לא יעשה עכשיו סטרייק סופני ומוצלח,כי זה לא יהיה נכון במיוחד,

איך אני אדע אם אתה שטחי מתגובה אחת שלך שנוגעת אליי,ועוד במיוחד עכשיו שאני לא טורחת יותר לקרוא אף אחת מהתגובות שלך.

אני,שפעם הייתי בת 14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2006 18:00 לינק ישיר 

אני רואה שלקחת את הדברים קשה, אני מתנצל אם נעלבת, גם בקשר "לחתיך" זה טבע העולם שצריך שתהיה משיכה חיצונית, אבל את נשמעת לי כמו אחותי הקטנה שחייבת שבעלה יהיה "חתיך"...

שימי לב, מי כתב את הדברים הבאים ?

"לעומת זאת,נניח ישנו בחור,יתום,אתם לא תהססו?

בקיצור ולעניין

give me a break

או כמו שסבא אומר:מילים זה בזול,

פעם הציעו לבת דודה שלי בחור כזה ואבא שלה סירב בכל תוקף....".

אין לי בעיה בהבנה, הבנתי כפשט הדברים שכתבת, זה שבהודעה  הבאה ביצעת "חסורי מחסרא והכי קתני" (כלו' הערות והבהרות) זה חשוב, אבל היית צריכה לעשות את זה מכלתחילה, אם רצית שיבינו אותך.

אף אחד לא אומר לך לקחת בחור עם בעיות נפשיות ותסבוכים, הבעיה שלי היתה שממה שאמרת משמע שיתום ---- > בעיות נפשיות ותסבוכים.
אבל הסברת שלא לזה התכוונת, אז נניח לזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2006 20:38 לינק ישיר 

מעניין שכולם חוץ ממך הבינו...

אתה חייב לדעתי התנצלות גם למוטי2דוטס...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2006 21:39 לינק ישיר 

בס"ד

עזרכנגדו

את מובנת היטיב עוד מתחילה!

אני מציע לך אמנם באיחור.... [אני ראיתי את זה מזמן......]  להציץ ולקפוץ שתי עמודים הלאה בהודעות הפורום יש שם שני אשכולות נעולים שפתח הבאבא תור  בר מינן....   עייני שם ותראי במי המדובר וכך תדעי במי מדובר........

נו  כבדהו וחשדהו  אולי הוא כבר התחרט ועשה תשובה  הבאבא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2006 23:25 לינק ישיר 

צבי,לא אכפת לי מה הבאבא הזה רוצה,הוא עוד חבר בפורום ומותר לו להגיב ככל העולה על רוחו.

אני שמחה שהוא נתן לי סיכוי להפגין את יכולתיי המילוליים,ואני עוד יותר שמחה שהתגובה שלו הצליחה לעצבן אותי כי אני מגיבה הכי טוב כאשר אני עצבנית,
ואיכשהו גרמתי לו להתנצל על עניין שנשכח ממני ברגע שיצאתי מהאשכול הנוכחי.

Could I ask 4 more?h

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2006 20:31 לינק ישיר 

וואו.

קצת נסחפנו עם האשכול, לא?
בכלל- ההגררות מן העיקר לטפל: את מי היא מעצבנת, את מי לא, ומה אתם עושים במקרה שההסחפות עלתה לכם במחיר שכחה מן העיקר? האם תסחפו לנושא אחר (כמוני- כרגע) או שמא תחזירו את הנושא המרכזי אל הכותרות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2006 05:43 לינק ישיר 

תזכירי לי את הכותרת של האשכול,

עצבנתי אותך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/1/2007 23:07 לינק ישיר 

בס"ד

אני חושב שזה מאוד תלוי בבחורה מה היא מחפשת בבחור, אני לא חושב שבאופן כללי אפשר לומר שלבחור מורכב יש יותר קרדיט בשידוכים, בחור כזה יתאים לבחורה מורכבת ובחור פשוט וחלק יתאים לבחורה עדינה שעברה חיים חלקים ונינוחים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/2/2007 20:36 לינק ישיר 

האשכול הזה כולו קצת מצחיק אותי.. למה לא פשוט להפגש ולראות במקום לשבת ולהתפלסף?..

אישית אני ממליצה לא להצהיר הצהרות סוג "אני רוצה בחור מורכב" משום שמצהירה כזו עלולה למצוא את עצמה נשואה לקונפליקט סגור וסבוך שיתברר כשמעמם מאוד כשתתיר אותו, או לחילופין- לאדם חלק לחלוטין שיתברר כמענין ובוגר בצורה יוצאת מן הכלל.. דברים מן הסוג הזה מדובבים את שפתי מרפי בקבר;)
אגב, אחותי כבר ממזמן איננה מצהירה שהיא לא רוצה ג'ינג'י, לא קשה לנחש למה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/1/2009 17:49 לינק ישיר 

בס"ד

הקפצה.

חדש! מאורסים בעדכון יומי. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ההתלבטות בין בחור "פשוט" ל"מורכב"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.