| נשלח ב-25/8/2006 17:16 |
|
| |
ברוכה הבאה! נו, תספרי קצת על עצמך... אלו שירים את אוהבת? אלו קולות את אוהבת לשמוע? וכן הלאה...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2006 23:24 |
|
| |
יש המון שירים שאני אוהבת ולכן קשה להצביע רק על כמה שירים מסוימים... יהיה לי יותר קל להצביע על שירים שאני פחות אוהבת לשמוע (וגם על זה אני אצטרך לחשוב הרבה לפני שאני אצביע עליהם..)...אבל יש שיר אחד שאני כן יכולה לומר שאני אוהבת מאוד והוא "נקדש". לגבי הסולנים- אני לא מכירה את רוב הסולנים, אבל את הסולנים של "רווח" אני דווקא מכירה די טוב...אתם בטח יכולים לנחש שאני הכי אוהבת לשמוע את שאול אלסן, יוסי שיק, ארי רוזנר ו..כן, אתם בטח תתפלאו, אבל גם את זלמן פולק. התחלתי להתעניין בסולנים ובקולותיהם רק ב"רווח" ומהבחינה הזו הכרתי את זלמן פולק לפני מרדכי שפירא (את מרדכי שפירא הכרתי עוד לפני זלמן פולק, אבל אז לא ממש התענייתי בסולנים). כמובן שיש מספר סולנים שכבר הספקתי להכיר מתקופות מוקדמות יותר שאני אוהבת לשמוע אותם, דוגמת עודד קריטי....ויש עוד רבים (מתוך כל אלה שאני מכירה...) אבל זה יהיה קצת ארוך להתחיל לפרט....=]
תוקן על ידי - אפרת14 - 27/08/2006 23:27:41
|
|
|
|
| נשלח ב-27/8/2006 23:52 |
|
| |
נראה שרובינו מסכימים איתך.
"...הכרתי את זלמן פולק לפני מרדכי שפירא (את מרדכי שפירא הכרתי עוד לפני זלמן פולק..." ?!
את מכירה את הסולנים אישית?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2006 12:38 |
|
| |
לא, התכוונתי שאני מכירה בשמות ובקולות...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2006 17:54 |
|
| |
היי לכולם קוראים לי זוהר אני חדש ואני חבר של נהוראי (נהוראי28) אני ממש לא מתפלא שאת אוהבת את זלמן פולק,אני דווקא חושב שהוא בין הסולנים המצוינים של פרחי מיאמי הנוכחים..... זלמן פולק הוא סולן מצוין לשירים שקטים כמו:ממקומך,ואהבת (רבי עקיבא) והוא גם היה ברווח לצפייה ממש מצוין ב"יחדשהו" שלדעתי זה שיר מאוד מאוד יפה לזלמן פולק יש קול מדהים למרות שיש לו קול של מבוגר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/9/2006 20:59 |
|
| |
שלום זוהר וברוך בואך לפורומנו הקט!
אם אתה חבר של נהוראי אז אנחנו בטוחים שיהיה נחמד איתך.
תמשיך בכתיבה רצופה ואנחנו נשמח מאוד מאוד לשמוע ממך קצת על עצמך: מהו האלבום / הסולן / השיר וכו' המועדפים עליך.
צא לדרך.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2006 15:07 |
|
| |
שלום, גם אני חדשה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2006 17:34 |
|
| |
ברוכה הבאה ציפורה!
ב"ה הפורום הולך ומתפתח ויש לנו כמה חברים חדשים. אנחנו נשמח לשמוע קצת עליכם ועל הסולנים\אלבומים\שירים וכו' המועדפים עליכם!
קדימה! לשפוך...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2006 22:36 |
|
| |
לא נותר לנו לישא תפילה לרבש"ע: אנא הצילנו ממתחזים!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2006 23:57 |
|
| |
מתחזים? אני מקווה שאתה עדיין לא חושב שאני "ממיאמי..." ההוא...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2006 08:32 |
|
| |
בעקבות ספק שעלה לי לאחרונה חשבתי להבהיר לאלו מחדשי הפורום שעדין לא קלטו את הענין... (לא מצאתי מקום נורמלי יותר לתקוע את ההודעה הזאת)
הניק 'מיאמיבויס' והניק 'yosher2005' הם בעצם אותו בן אדם, רק בשני ניקים שונים.
מסיבות מסוימות אני כותבת לאחרונה רק בניק 'מיאמיבויס', אבל בעצם yosher2005 זה גם אני (עפר ואפר)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2006 17:46 |
|
| |
מתחזים או לא מתחזים, אולי תספרו לנו קצת על עצמכם?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2006 18:40 |
|
| |
שלום לכולם!
שלום, אני ממש אוהבת את פרחי מיאמי, וכבר שנים שאני עוקבת אחרי הפורום הזה ולא חשבתי להצטרף, אבל הנה, הצטרפתי בסוף...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2006 18:43 |
|
| |
יש לי שאלה מוזרה קצת...
אגב, תמיד הסתקרנתי מיזה יושר ??????? (או מיאמיבויס) בן או בת???? ואל תצחקו, בבקשה!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2006 18:44 |
|
| |
בזמן האחרון מצטרפים המון אנשים....
|
|
|
|