|
|
| נשלח ב-28/8/2006 15:07 |
|
| |
שלום!
ציפיתי לשאלה מה זה: 'עם הנתונים שלי',
ובכן, מדובר בעיקר במוסדות הלימוד בהם למדתי, הבנות שהולכות לשם הם ממשפחות לא הכי חרדיות.
בחור שמסכים לבדוק על מישהי משם, או שהוא בחור קצת פתוח, ולכן הוא חושב שזה יתאים. אבל ברב הפעמים, מדובר בבחור שהוא יותר מידי פתוח, והסגנון שלו הוא לא כ"כ ישיבתי. לפעמים מדובר בבחור ממשפחה ממש חרדית, למשל, אבא שלו אברך / משגיח והאמא מורה, והם שלחו אותו לישיבה טובה, כמו פונוביז' למשל. אבל.. הוא 'הכבשה השחורה' של המשפחה מבחינה רוחנית. אז ההורים אומרים, במילא מישהי מוולף לא תיקח אותו, אז אין ברירה אלא לחפש ממקומות פחות חרדיים, מישהי קצת יותר פתוחה, כי זה מה שמתאים.
ואני - ממש לא מוכנה להיות בת הזוג של הכבשה השחורה, עדיף בחור שהרמה הרוחנית שלו קצת יותר גבוהה משל משפחתו, מאשר הפוך, כי הפוך זה מראה על הידרדרות. ואת זה אני לא רוצה.
גלשנו קצת מנושא הפורום, אבל אין לי מקום אחר לכתוב את זה. סליחה!
יום טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2006 10:42 |
|
| |
עוז הבהרה: זה תלוי באיזה אזור היא נמצאת אם יש שטינקרים ואנשים שמכניסים את האף לכל מקום עז עדיף שהכל יעשה בשקט. להוציא רישיון זה לא ביום ולא ביומים ויש מי שלוקח לו שנה...ועד אז היא כבר תמצאאת השידך שלה ב"ה.
חברת פורום "שידוכי חרדים "
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2006 11:54 |
|
| |
שושו,
לי לקח שנה בדיוק... מהיום שהתחלתי ללמוד ועד שעברתי טסט.
ולגבייך: זה מפריע לך בשידוכים? קרה שבבירורים פסלו אותך על זה? ובפגישות כששואלים אותך, ואת אומרת, מישהו פסל או עיוות פרצופו על זה? הרבה בחורים שאלו אותך בפגישות?
אז ככה, אותי אף אחד לא פסל בבירורים על זה. (בקושי שאלו בבירורים על זה, ואם שאלו זה סתם מתוך סקרנות, ודווקא כל אלו ששאלו רצו להיפגש), ואם בחור שאל בפגישה, (בערך חצי מהבחורים התעניינו), כשלמדתי אמרתי שאני לומדת [לא הסתרתי גם בלימודים], ואחרי שהוצאתי, אני כמובן אומרת שיש לי רישיון.
ולא פסלו אותי! דווקא אלו ששאלו נדמה לי שעם כולם המשכתי להיפגש, בכל אופן לפי התגובה, הבנתי שזה רצוי אצלם.
פסלו = הורידו
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2006 08:48 |
|
| |
חמור ביותר ! בחור ישיבה רציני ואיכותי לא היה יוצא עם אחת כמוך. אולי היית מקבלת מישהוא סוג ג או ד. במקרה הטוב
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2006 10:36 |
|
| |
הבאבא_תור: סייג לחוכמה שתיקה
חברת פורום "שידוכי חרדים "
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2006 14:12 |
|
| |
צהריים טובים!
מיס - מקום לימודים ( קרי: סמינר זל..) מבחינתי נשאר רק הדיפלומה... והחברה שבה אני נמצאת כיום ( מעולה ) זה נפוץ , לכן החשש שלי מאד מזערי. ולגבי סגנון הבחור - מבחינתי בחור שלא יסכים עם זה.. הוא כנראה לא מתאים .
שושו - תיאוריה לא עשיתי עדין... ולגבי מה שהצעת שלא יראו - נכונה התיאוריה של עזר... כי כשיהיה לי את הרישיון ביד בע"ה , לא קל יהיה להסתירו.. מה גם שאני גרה במקום מאד מרכזי.. ו - חרדי..
ואף עלפי כן - אני בע"ה הולכת לעשות רשיון. ולמרות שאין לי בעיה שזה יתפרסם... אני כנראה לא אעשה זאת... מהסיבה הפשוטה שרבים וטובים יעשו בעבורי את העבודה, וכמובן מטוב ליבם.
ולגבי המחיר - שמעתי שהוא הועלה - ( לגיר) מ- 90 ל- 100 שח. נו נו.. פרט שולי....
תודה על ההמלצות!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2006 14:31 |
|
| |
לא הבנתי את עושה או לא ?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2006 15:22 |
|
| |
נו..... לא מובן? בהחלט שכן! בעזה"ית.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2006 15:28 |
|
| |
שושו- כשהיא אמרה שהיא לא תעשה זאת- היא התכוונה, נראה לי, לא לפרסם בעצמה, כי כפי שהיא כתבה - "שרבים וטובים יעשו בעבורי את העבודה"... צודקת! :-)
האלי- ובכן- בהצלחה! קחי באיזי, בלי לחץ, במיוחד בטסטים :) בעצם, למה בטסטים, בטסט. שתעברי בראשון!
אגב, 100 ש"ח נשמע לי קצת יקר, ואני מדברת עם רגיל ולא אוטומט. תבררי עוד קצת אצל עוד מורות (יש מלאן מורות, לא חסר! בכל אופן בגוש דן.)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2006 16:03 |
|
| |
מיס יקרתי....
אני ירושלמית... והירושלמים כמו תמיד משלמים יקר, את יודעת...
וזה נכון שיש הרבה אבל מקצת הבירורים שהעלתי - המורה המסויימת הזו היא ממש מעולה. אולי אנסה לברר עוד קצת. נראה.
וממש תודה על הכל. ( הבנת אותי נכון.... )
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2006 19:20 |
|
| |
טראומה מהנהיגה הישראלית הפרועה שלי אמש:
אתמול בדיוק לפני שהייתי חייבת לעשות משהו דפקה אצלי השכנה ובקשה ממני שאקח אותה לתופרת שנמצאת במרחק עשר דקות נסיעה מאתנו,הסכמתי ומשום שנורא מהרתי עברתי על כמה חוקים בכביש,כמו לחתוך אוטובוס בצורה פרועה לנתיב ימיני וישר לקחת פנייה ימינה,כל כך מהרתי,אתם פשוט לא מבינים,נהג האוטובוס צפצף כמו משוגע,ובצדק...
הורדתי אותה שניה אחרי הצפצופים וישר עשיתי יו טרן בשביל לחזור לכביש וללכת לדבר שאני מהרתי אליו, פתאום אני קולטת שהאוטובוס עצר בכביש שחתכתי אותו,הכביש הוא כביש עירוני(!!!)ורשם את המספר שלי, הוא בא אלי לאוטו,פתחתי חלון,אתם לא מבינים איך רעדתי..., הוא בא ושאל אותי אם אני מבינה מה עשיתי, לא עניתי הוא:תחשבי חזק אני:אני....לא,עברית טוב כל כך
נו,מה אני יעשה???????אני כל כך פחדתי שזה מה שיצא,
הוא:אה,באמת?מאיפה את? אני:ניו יורק הוא:ככה הם עושים בניורק אני:אהם..כן הוא:(רוצה להרוג אותי) אני:(לגמרי מבינה למה) הוא:פעם הבאה שתעשי ככה אני יכנס עם האוטובוס לתוך האוטו שלך ויהרוג את כולם וקרוב לוודאי גם אותך אני:-------------- הוא:ברור? אני:(עייניי כלבלב) הוא:ברור?? אני:ככן....
-----------------------------------------------------------------------------
בחיים שלי לא חטפתי כזה פחד,לא יכולתי לגעת בהגה אחרי זה כל כך הרבה זמן,בערך חצי שעה(הייתי צריכה להחזיר את השכנה שלי)...
עשיתי כזאת שטות,אבל לפחות עשיתי מצווה עם שכנה שלי....
עכשיו כל הבנים יגידו,אתם רואים למה אסור לכן ללמוד נהיגה??בלה בלה בלה.....
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 20:22 |
|
| |
התחלנו בנושא האם לחרדיה צריך להיות רישיון או ועברנו לצורת הנהיגה של הנשים...
בכל אופן אני בדעה שכל בחורה תעשה רישיון לעצמה זה כ"כ קשה לעשות רישיון אני רואה את זה עכשיו שארוסתי באמצע לעשות רישיון ובגלל כל הדברים שהיא צריכה לעשות זה כ"כ קשה לה לא חבל על הזמן הזה אם היא הייתה יכולה לעשות את זה כשהיא היתה הרבה יותר פנויה??
תוקן על ידי - אסיק_good - 05/09/2006 20:23:01
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 21:20 |
|
| |
נכון אתה צודק.... אני שאלתי את חברותיי למה אתן לא עושות רישיון הן ענו לי ההורים אמרו שהחתן ישלם ...חחח אני אישית כן עושה כשאני אמצא בזה פסול רחני אני אפסיק
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 21:26 |
|
| |
עד שתמצאי פסול רחוני תסיימי לעשות את הרישיון.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/8/2007 17:21 |
|
| |
חייב להקפיץ (וסתם שימו לב לסיגנון ולהלך הרוח).
|
|
|
|
|