|
|
| נשלח ב-30/8/2006 18:15 |
|
| |
עזר ... וורלד פיס...נבחרת למיס עולם או משו ?

|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2006 17:07 |
|
| |
אני מתקנת את עצמי,התכוונתי לאשכול "איך מתחילים את הפגישה" ולא לאשכול מקום הלימודים לבנות
ותמיד בזמן, כבר יצרנו לעצמנו קהילה
YahoooooooooOOOOooooOOOOOOOOOooo
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2006 21:31 |
|
| |
לא נכנס לפולמוס מה יותר חשוב
אבל מפריע לי אותם שאומרים כל הזמן מה חשוב החציוניות? את מי זה בכלל מענין, המענין הוא
שאותם אנשים או נשים לצורך הענין, הולכים לקנות סלון פה ולא שם כי פה זה יותר יפה, ומתווכחים
שעות מה נראה יותר יפה לסלון, ואיזה דירה יותר יפה וכן בכל תחומי החיים, עד שמגיע לגוף האדם
שאותו צריך לראות כל בוקר וכו', האמת נראה שהטענות האלו מגיעות מבני אדם שלא זכו למתת
אלוקים זו, ויכול להיות שזה רובינו, אבל ודאי שיש בזה ענין כי כבר נאמר אשה נאה מרחיבה... ואין
מקרא יוצא מידי פשוטו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 19:57 |
|
| |
חשוב מאוד שיהיה לך בחור שיש לך משיכה אליו, אבל רק את. ורק את תקבעי אם את עובר את הגבול בדרישה ליפה או שאת עומדת בפרופורציות שלך עצמך. בהצלחה שתמצאי מה שאת מחפשת.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 09:16 |
|
| |
עדיף מאוחר מאשר לעולם לא
החלטתי להחיות את האשכול הזה עם סיפור קצר מהחיים שלי.
לפני שחזרתי בתשובה גם אני הייתי מסתכלת הרבה על היופי. פעם אחת קרה "מקרה" שהכרתי בחור מכוער (לדעתי). כמובן שההיכרות שלי איתו היתה למטרות ידידות בלבד, כי הרי הוא מכוער, ואין מצב שאני אהיה איתו בקשר רציני. כך גם הכרתי אותו לחברות שלי: הזהרתי אותן מראש שהוא מכוער ושלא יעיזו לצחוק ולהסתלבט עלי. עזבו את זה שאחרי שהן ראו אותו, הן אמרו שהגזמתי בתיאור, אבל זה עניין של טעם.
בכולופן, הכרתי את הבחור טוב יותר, והוא מאוד מצא חן בעיניי באופי שלו. מפה לשם, הידידות הפכה לקשר רציני ופתאום, מבחור מכוער, הוא הפך בעיניי פתאום לבחור הכי יפה בארץ.
אז עזר_כנגדו, אני מקווה שהסיפור הזה קצת יעזור (יהי רצון שהוא יהיה מיותר, כי את כבר סגרת תאריך לחתונה, אבל אם לא...) לדעתי לא כדאי לשללול בחור, או בחורה לפחות לא בפגישה הראשונה, בגלל המראה שלו/ה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 10:33 |
|
| |
מעניין להשוות את התגובה של פרימה, שהיה לה קשר משמעותי עם בחור, עם ההודעה של עזרכנגדו, שמדברת בתיאוריה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 10:38 |
|
| |
ככה זה בחיים... התיאוריות לפעמים נמסות כמו גלידה בשמש.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 11:30 |
|
| |
לדעתי, בעל חתיך! זה קצת מסוכן ומפחיד, לא נראה לכם? (גם אשה חתיכה זה מסוכן) גם אני לא רוצה מישהו שידחה אותי מבחינה חיצונית, זה לגיטימי, אחרי הכל אנחנו צריכים להסתכל על הפרצוף שלו יום יום, אבל ללכת על חתיייייך, בתור אחד מהקריטריונים, זה נראה קצת רדוד (נא לא להפגע). אומרים "כל קוף בעיני אמו-יפה". זה אומר, שבחור יכול להיות חתיך בעינייך, אך מכוער בעיני אחרים (כמו שהבחור עליו סיפרתי, בסופו של דבר הפך להיות חתיך בעיניי, אך נשאר מכוער בעיני אחרים ), אך מדברייך ,עזרכנגדו, הבנתי שאת מחפשת חתיך שייראה חתיך גם בעיניי הבריות, כלומר שיראו אותו ויגידו וואוו. וזה נשמע רדוד מאוד! (לדעתי)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 18:18 |
|
| |
עקרונית,עזבתי את הפורום עד להודעה חדשה,אבל סתם רפרפתי על נושאים בפורום כשפתאום ראיתי שהאשכול שלי חזר לחיים,אז הייתי חייבת לבדוק מה שלום הבייבי שלי,ונכנסתי,
פרימה,משום מה,לא נדמה לי שקראת את כ-ל ההודעות שלי באשכול.
אבל אני יענה על מה שאמרת שזה נשמע רדוד שאני מחפשת בחור שיראה יפה בעייני הבריות ולא רק בעיניי
בדרך כלל הטעם שלי ביפים וביפות הוא די סטנדרטי ודי קולע לחברות שונות שלי... אבל קורה גם שאני אוהבת יופי מסוים של אדם והחברה שלי לא..נראה לך שבגלל שהחברה שלי לא אוהבת את היופי של האדם המסוים הזה,נראה לך שאני ארד ממנו ואסכים איתה שהפרצוף הנ'ל לא יפה??
לא.אני די אסרטיבית...
ומשום שאני אסרטיבית,אני עוזבת כמו שהצהרתי עד הגיל שאני אתחיל שידוכים.
c ya
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 18:58 |
|
| |
העיקר שתהיי שלמה עם עצמך, אל תעשי שום דבר בשביל הסביבה, אני למשל "משלם" מחיר מסוים בגלל שאני לא מתפשר בעניין ואני שלם מאד עם עצמי על כך, בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 20:12 |
|
| |
באמת שיהיה רק בהצלחה. שתמצאי את המיועד לך שיהיה חתיך גם בפרצוף, גם בגוף, וגם במידות...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/11/2006 00:59 |
|
| |
בת,התגובות שלך ממש לא בוגרות יחסית למשהי שטוענת שהיא כבר לא כל כך צעירה... (עיין ערך:"תשובה לשאלה אם את סתומה:כן"תנחומיי....)
אתם לא חייבים להסכים איתי,סך הכל הדעה שלי עדיין איתנה,וכמו כולם גם אני הולכת להגיד לאנשים כשישאלו אותי מה אני רוצה בנוסף לכל הפנימיות,לעסקיו הרוחניים והגשמיים אני גם יגיד שאני רוצה שהוא יראה טוב,ואני לא מאמינה שיש כאן מישהי או מישהו שלא שם על המראה שלו בעיקר כשיש לו אינטרנט ומסתבר שהוא מודרני מהרגיל והוא יודע מה זה עולם היופי והזוהר..וסך הכל בת,גם את רוצה שיחשבו אותך ליפה,שברירית ועדינה...
או בקצרה.:לבת....
הניק שלך פשוט זועק את זה, פסיכולוגית אני צודקת....
דבר אחר,חסרת ניסיון?? ברוך ה'
אני לא מחפשת בחור שיעורר בי סלידה?את לגמרי צודקת...
אז על מה ולמה באת בהערות של קטין?ניסית לייצר ויכוח כי לא היה לך להגיב במקום אחר?או אולי,משום שאת חושבת כמוני פחות או יותר??
או כמו שכל אלה שנכנסו לאשכול המטופח שלי? בחייכם:"ואם הוא לא חתיך" אם זה לא היה מעניין אתכם לפחות כמו שהנושא מעניין אותי,הייתם נכנסים לאשכול התמונות של שידוכי חרדים ולא לכאן...אז בואו נתנחם כולנו יחד,סך הכל כולנו בניאדם והרצונות שלנו פחות או יותר דומים,רק המטרות שונות....
ועוד דבר,בת,
Don't hate me cause I'm beatiful
ולא הייתי ממליצה לך על מלחמות שווא,קודם תקראי את כ-ל האשכול עם כ-ל התגובות, תתחכמי ותרדי לעניות דעתי
אם אין אני לי מי לי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2006 10:37 |
|
| |
באמת?!  יש דברים שהייתי מעדיפה שלא תספרו לי. אני מתה להגיע לבית משלי, כדי שלא יהיה לי טלויזיה. אני אומנם לא רואה טלויזיה (חוץ מסדרת ילדים שאני רואה עם אחותי ואחיינים שלי באופן קבוע), אבל היצר הרע מפיל אותי לפעמים, ואח"כ יש לי כאלה יסורי מצפון. זה ניסיון מה זה קשה, במיוחד לי, שאני חולת טלויזיה.
אל תגידי לי שיש לכם כבלים...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/11/2006 18:18 |
|
| |
באופן כללי אין הרבה תוכן חיובי. אם כי יש תכניות מעניינות פה ושם, שמעשירות את הידע. הבעיה שאי אפשר לקבל רק אותן בנפרד. אני חושב שראיתי איזה שרשור עתיק בנושא.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2006 00:26 |
|
| |
לדעתי זה סתם שיקצה (איזה יופי, לא יוצא לי להשתמש הרבה במילה הזו. היא די חדשה לי). יצר הרע ותו לא.
|
|
|
|
|