אנו שמחים להזמין אתכם לביקור באתרינו, www.mabtim.com אם נהנתם ספרו לנו.
נתקלתם בבעיה, יש לכם מחשבות לשינוי טיפוח או שיפור נשמח לשמוע- באתר יש "משוב" דרכו תוכלו לשלוח למערכת את הערותיכם.
כמו כן, אפשר להפוך לחברים באתר ולהתעדכן במה שחדש בשידוכים.
מקווים שתהנו, מערכת מבט לשידוכים.
תוקן על ידי אסיק_good ב- 22/06/2008 4:44:09
נשלח ב-2/9/2006 19:58
אני קורא לכל הבנות שלנו בפורום. פתחנו באתר מדור "סמינרים" על משקל "עולם הישיבות". נשמח אם תוכלו לעזור לנו למלא את המדור ולשלוח לנו סיקורים על סמינרים בהם אתן לומדות.
בנוגע להערה על הטלפונים הציבוריים בסמינרים - היא נכונה.
מה שאין כן בישיבות, כפי הידוע לי ישיבה זה מקום יחסית יותר מרוכז, ואני יודעת שיש כאלה הרוצים לברר על בחור אבל לא בדיוק אצל החברים הטובים ביותר שלו הם מרימים טלפון לציבורי ובאופן אקראי שואלים את מי שענה אם הוא מכיר את הבחור X או מכיר משהו שמכיר אותו ומה יודע עליו... - מי שעשה את זה אמר לי פעם שכך קיבל אינפורמציה יותר ספונטאנית ויותר אמיתית. לתשומת לב...
דבר נוסף - הסתכלתי ברשימת הסמינרים, לא'יודעת אבל יש לי תחושה שלפעמים נקטו בסוביקטיביות.... ובמקום לתאר עניינית את הסמינר פתחו ב"כבוד" אכסניה. מה שלא נראה לי שהיתה כוונת המנהלים ( שימי ושות' ) להשמיץ סמינר זה או אחר. תקנו אותי אם אני טועה.
שבת שלום!
נשלח ב-8/9/2006 11:08
את סיקורי הסמינרים הביאו הגולשות כמו כן את הישיבות, ואם כבר מדברים אז כל האתר בנוי ע"י הגולשים. אי לכך אשמח מאוד אם יש לך גירסה יותר נכונה או אובייקטיבית לסמינר זה או אחר, אשמח מאוד אם תשלחי אותה במשוב..
הנה דוגמא איך חוסכים כסף... (קורס קצר לחיסכון.. אגב, הקורס ניתן חינם..) מזל טוב לגוד אסיק לרגל חתונתו המתקרבת! (שימו לב, חסכתי 0.5 שקל)
מזל טוב לכלתו של גוד אסיק לרגל הכתרתה כ"גדר אשתו"! (עיין בפורום "שידוכי חרדים אשכול "סמול טוק" דף לא.) (אופס, חסכתי עוד 0.5 שקל. סה"כ בחיסכון 1 שקל) מזל טוב למנהל האתר מבט לשידוכים לרגל השקת שרות ה- sms באתרו! (מעניין כמה הוא מרוויח על כל הודעה ששולחים לשם..) (חבר'ה, חסכתי עוד 0.5 שקל. סה"כ חיסכון 1.5 שקל. וואלה, עם כזה סכום, אני עומדת לפתוח בקרוב תוכנית חיסכון, אשמח אם מישהו ימליץ לי על בנק טוב..)
מזל טוב לעם ישראל לכבוד בואו של הגשם, חורף בריא לכולם! (לא יאמן, עוד 0.5 שקל בחיסכון. סה"כ חיסכון 2 שקל. אני לא מאמינה... לא האמנתי אי פעם שאגיע לסכומים כאלה..)
מזל טוב לרגל חתונתו של מנהל פורום שידוכי חרדים בהייד פארק! (בחישוב מהיר, אני עומדת על 2.5 שקלים בחיסכון... שמישהו כבר יבוא להתחנן שאתן לו ת'מעשרות... איפה הקבצנים, בדיוק עכשיו הם נעלמים???...)
טוב, אפסיק כאן לפני שתרדמו.. אבל, חבר'ה, זה הקטע. ככה ורק ככה חוסכים כסף..
ומה עוד יותר טוב כאן? (חוץ מהחיסכון של הכסף..) כאן - אין הגבלה... אפשר לכתוב כמה שרוצים (בלי הגבלות של 70 תווים..)
וגוד אסיק.. שלא יעלה במחשבתך אפילו לרגע, למחוק לי ת'הודעה.. הכל בהומור... אל תיקח אישית.
ועכשיו חדש מסגרת מערכת האס אמ אס שהחדשנו בה, הוספנו גם לוח שמחות יומי. יש לך חתונה ואתה דואג שלא כל החברים שלך קיבלו את הזמנה, אתה רוצה אותם בטוח בחתונה. שלח אס אמ אס בעלות של חצי ש"ח למספר 3636 בתחילת ההודעה כתוב את המילה שמחה ואח"כ את תוכן ההודעה עד 70 תווים...