מותר לשאול מי הם גדולי הדור שאישרו את זה...?
בס"ד ברגע שלינק יעלה באתר וזה יקרה בקרב יהיה שם את כל המידע, חוץ ממה שכתבתי אין לי רשות להוסיף שום דבר! _________________ חבר פורום שידוכי חרדים ומשתתף האתר הגדול ביותר לשידוכים שימי.
איפה אני מוצאת רשימת תזמורות חסידיות טובות + טלפונים?תודה מראש...
באתר מבט לשידוכים יש לך את הלינק באשכול הזה ממש בתחילתו וגם בחתימה האישית שלי, בהצלחה. _________________ חבר פורום שידוכי חרדים ומשתתף האתר הגדול ביותר לשידוכים שימי.
מיסטידי זה נשמע שלפני שאת קמה כל בוקר את ישר מרימה טלפון לגדול הקרוב אלייך לשואלו האם לקום ולאן? וכמה לאכול וכמה לקנות? מה השטויות האלה תני לנגב תחומוס בשקט
מה קורה עם האתר? אני לא מצליחה להכנס. מה הכתובת ?
www.mabtim.com בהצלחה תהני. נ.ב. יכול להיות שיש אי זמינות של האתר כרגע אבל הוא בדר"כ זמין רוב שעות היום. _________________ חבר פורום שידוכי חרדים ומשתתף האתר הגדול ביותר לשידוכים שימי.
פורום חמוד!!
תודה רבה
אני נכנסתי ונהנתיאמנם האתר בבניה אבל אחלה המשך יומקסים
אני נכנסתי ונהנתיאמנם האתר בבניה אבל אחלה
המשך יומקסים
בס"ד תודה רבה. _________________ חבר פורום שידוכי חרדים ומשתתף האתר הגדול ביותר לשידוכים שימי.
מה פרוש הניק אסיק_GOOD? המשך יומקסים