| נשלח ב-3/9/2006 23:44 |
|
| |
האם יצאת/ה עם בחור/ה שאת/ה מכיר/ה?
האם קרה לכם שהציאו בשידוך בחור/ה שאתם מכירים אותה או את המשפחה? האם זה גרם לכם לשלול מיד או לחשוב וואלה זה מתאים? ולהפגש. הגידו נא לי איך זה, והאם זה לא פדיחות לומר לא אחרי שכבר נפגשים....
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2006 13:17 |
|
| |
מצד שני- כשמכירים- זה יכול להרוס.. אמנם מכירים טוב את המעלות.. אבל לא פחות טוב את החסרונות...
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2006 14:37 |
|
| |
מישהו אמר לי שעדיף להתחתן עם מי שמכירים כי לפחות אתה יודע מהם החסרונות ויכול להפעיל שיקול דעת, אבל משהו זר לך תדע איזה בעיות יש לו ואתה חושב שזכית בפיס..........
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2006 15:02 |
|
| |
המורה,
לפעמים גם מי שאתה חושב שאתה מכיר אותו ואת חסרונותיו, יש לו עוד חסרונות שלא תדע, ויש גם דברים שיכולים לא להפריע במערכת-קשרים חברית, ואפילו נראה אותם כיתרון, ויכולים להפריע במערכת-קשרים זוגית, למשל: אחד מסודר מאד (שזה יתרון) שמתחתן עם אחת שלא כ"כ, אז זה כבר חיסרון.
וברור שאת לא תמיד תדעי על בחור שאת מכירה רק את המשפחה, בדיוק את תכונותיו, כי יכול להיות שהוא הפוך מהמשפחה.
בקיצור, מה שאמרת, זה די בעירבון מוגבל.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/9/2006 19:51 |
|
| |
בס"ד
אני יודע על סיפור שזה קרה למשפחה מסויימת זה ממש לא נעים והזוג התלכו במשך קרוב לשנה ונפגשו מפעם לפעם פשוט כי הם היו עדיין צעירים אבל בסוף הכל נסגר על הצד הטוב ביותר...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 08:55 |
|
| |
ואיך לדעתכם פותח בחור פגישה עם בחורה שעד גיל שמונה הם שיחקו ורבו בארגז החול השכונתי? פדיחות ,לא? אבל ברור שיש לזה הרבה צדדים חיוביים. יש לנו מכרים שיש להורים שלהם תמונה ביחד בגיל שנה באותו לול.-מדהים! יום טוב לכולם!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 15:05 |
|
| |
זה קורה. לרוב האחות(שלי) מכירה אותה מה זה טוב............כי היא למדה איתה בכיתה א'...........
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2010 02:01 |
|
| |
היו דווקא כמה מסביבי כמו כאלו ששחקנו בתור ילדים ואפילו קרובי משפחה שרצו וניסו להציע אבל זה לא היה נשמע לי.. ויש בזה משהו מאד לא נעים...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2010 00:19 |
|
| |
אני מתפדח כל פעם מחדש. פעם זה האחות של המכר ופעם זאת בת דודתו ולפעמים אפילו בת הרב... תארו לעצמכם את גודל הפאדיחה!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 12:54 |
|
| |
לי זה קרה ובדיעבד התחרטתי על כך מאד כי יצא מזה הרבה אי נעימות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 13:21 |
|
| |
מה אי נעימות מזה?... אז יצאתי עם איזו חברה של אחותי / גיסתי... או כל דבר בסגנון..... תנו לחיים לזרום!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 20:56 |
|
| |
תלוי איך המשפחות. אם המשפחות יותר פתוחות, אז אפשר ליפגש, לא הולך לא הולך. אבל אם מדובר במשפחות חרדיות ממש, שעד שכבר נפגשים צריך לעבור אלף שלבים, הרי שאם זה לא הולך, זה יכול לגרום לאי נעימות. אז כל מקרה לגופו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 21:52 |
|
| |
שכחתם לפעמם יוצאים מזה שידוכים יפים, הכרתי כזה שהיה לאחרונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 22:19 |
|
| |
חבר שלי הציע לי את אחותו, נפגשנו בסוף הורדתי.....לא נורא....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2010 23:44 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | שכחתם לפעמם יוצאים מזה שידוכים יפים, הכרתי כזה שהיה לאחרונה. |
|
אני מכיר כמה כאלה מהשנה האחרונה... זה c החמוד....
|
|
|
|
|