|
|
| נשלח ב-4/10/2006 21:05 |
|
| |
אוי נהוראי! רק עכשיו שמתי לב לשאלה שלך... כשנכנסתי לכתוב שאלה אחרת...
אז ככה: האלבום "ירולשים-שמעו לקולנו" הוא אוסף של שירים מכל ההיסטוריה של פרחי מיאמי ולכן גם הסולנים הם מכל ההיסטוריה של פרחי מיאמי. וזה מסביר מה נחום סטארק עושה שם.... שאלה מהפורום השכן, אם יש מישהו שיודע לענות: מה התרגום לשיר "קומט שוין"? (מאידיש לעברית, כמובן)
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2006 21:18 |
|
| |
יש לי גם שאלה. יש למיאמי איזה דיסק שנקרא 'ירושלים' או משהו כזה, זה בצבע ירקרק, צהבהב (משהו לא ממש מוגדר), זה נראה די ישן ויוצא לי להתקל בזה כמעט בכל חור. מה זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2006 21:31 |
|
| |
זה מופע מיאמי 2 במהדורת שמיעה בלבד.
אני רק אחזור על השאלה שלי, כדי שלא תשקע במצולות הפורום: מה התרגום לשיר "קומט שוין"? (מאידיש לעברית, כמובן)
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2006 11:37 |
|
| |
אף אחד כאן לא דובר יידיש?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/10/2006 19:11 |
|
| |
אני לא דובר, אבל בשביל זה יש סבתא... "בוא(ו) כבר מהר לביתנו (ביחד כל היהודים), שמחים נהיה אז (ביחד בהרגשה טובה (בסיפוק)), לבית המקדש נלך, עם משיח צדקינו. הביתה!!! (יענו, אהיים)"
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2006 16:12 |
|
| |
תודה, ספיקס!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2006 20:05 |
|
| |
לשם שמירה על הסדר בפורום הועבר האשכול "בעיה- "רווח" לצפיה". אני אשמח אם לא יפתח אשכול חדש על כל שאלה קטנה. תודה מראש, שבוע טוב וחודש טוב לכולם!
הודעתו של אור_19:
בעיה - "רווח" לצפיה כמו שאמרתי אחד הדיסקים שקניתי זה הדיסק "רווח" לצפיה.... 2 בעיות (רציתי לוודא שזה אכן בעיה או ככה זה אצל כולם!)
1. בדקה 59 של הדיסק קורה משו באמצע השיר מהרה וזה ישר מעביר לקטע שירחמיאל פונה לקהל איזה שיר הם רוצים לשמוע שזה רווח... אני לא רואה את הסולו של ארי בשיר שצפיתי לשמוע (זה היה די ביאוס..) אז רציתי לדעת זה רק אצלי ככה?!
2. הדיסק שקניתי הוא בהוצאה של "גל-פז" אני הבנתי שזה דיוידי אבל זה לא... האיכות דבר ראשון לא משו בכלל!!! רואים, אבל ממש לא באיכות של דיוידי.. ככה זה אצלכם גם? או שרק אצלי?
מחכה לתשובות!!! תודה מראש..
תוקן על ידי - הדובר - 21/10/2006 20:09:29
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2006 20:11 |
|
| |
1. כן!!! מוזר!!! לא בדיוק כמו שכתבת, אבל בדקה 59 זה עובר לדקה 56 משום מה...ואחר כך זה מדלג מ-1:00 ל-1:03 כלומר - דקות 557 58 ו-59 קיימות פעמיים - ודקות 1:01 ו-1:02 לא קיימות!... אבל אני שמעתי וראיתי את כל השיר עם כל הסולו...
2. אם כתוב על זה DVD אז זה DVD. והאיכות מצויינת.
שבוע טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/10/2006 20:12 |
|
| |
האמת? גם לי היו בעיות עם ה-DVD. קניתי בזמנו 2 עותקים, אחד בשביל חברה שלי.
בראשון היו בעיות, הוא לא עבר בכלל להופעה עצמה אלא נתקע בתוספות של ה-DVD לכן פתחתי את השני וגם שם לא הכל הלך 'חלק'... העתקתי את ה-DVD למחשב וזה פתר את הבעיות. אני מניחה שאתם גם יכולים לעשות זאת אם יש לכם די מקום על ההארד-דיסק.
כשהגעתי לגל פז להחליף את ה-DVD המקולקל, הם לא עשו לי בעיות בהחלפה, אבל הענין הוא שלא היה להם במלאי מה-DVD. קיבלתי זיכוי שטרם מומש. בינתיים יש לי את הסרט על המחשב.
מה שאני באה לומר זה, שאל תהססו לגשת לגל פז להחליף את ה-DVD. לדעתי כל הייצור של ה-DVD הזה בארץ פגום. או שנצרב על דיסקים מאיכות נמוכה.... יכול להיות שמהדורה שניה שהודפסה היא טובה יותר... מי יודע...
בכל מקרה, תחליפו אפילו 10 פעמים - עד שתקבלו מוצר איכותי ולשלם בתמורה לכספכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2006 03:06 |
|
| |
גם לי יש בעיה כשאני רואה את זה ב DVD נייד. באמצע השיר "ממקומך" (אפילו די בתחילה, לפני הסולו של שלום ברישנסקי) זה קופץ לי לתחילת השיר "רווח", אפשר להריץ את זה אחורה כדי לראות את החלק שדולג, אבל זה בהחלט מעצבן! לפני סוכות הלכתי לגל פז בב"ב ואמרתי להם שזה קופץ לי וכו', אז הם לקחו ובדקו את זה במחשב שם. ומה חשבתם? זה כמובן עבד חלק... חוק מרפי. גם אצלי במחשב עם DVD זה עובד מצוין, אבל בנידים זה עושה בעיות.
וגם בשיר "מי אדיר" יש לי קיטוע של שניה באמצע, גם לכם יש או שזו צרתי הבלעדית?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2006 14:25 |
|
| |
מעניין שזה עושה בעיות דווקא בקטע הזה, בגרסת הcd מופיע השיר ממקומך רק עד לסולו של ברישנסקי, אני קניתי ת'dvd' יחסית מאוחר ובאמת לא היו לי איתו שום בעיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/10/2006 17:38 |
|
| |
זה נכון שנחום סטארק היה משנת 89 עד שנת 93 מגיל 9 עד 13 אבל הקלטת של 2001 שיש קה קלי ירחמיאל עשה כמו קלטת חזרה עם שירים ישנים קדור לירושלים אז השיר באמת ישן זה רק קופי. מעניין למה בקלטת זו כתבו שמות מלאים על כל סולן ואצל נחום זה נ. סטארק כי כל הזמן כתבו את השם מלא כתבו "נתן -Nathan " סטארק. (אני חושבת שזה השם האנגלי שלו)
תוקן על ידי - yosher2005 - 22/10/2006 17:41:02
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2006 14:33 |
|
| |
סליחה על האיחור...גם אצלי הדיסק קופץ בהשיר ונהיה באמצע הריקוד הדיסק קופץ 2 או 3 שניות גם בהשיר ממקומךחסר לי את רוב של השיר. כתבתי לירחמיאל לגבי ממקומך הוא כתב לי שהוא לא יודע על הדיסקים שמוכרים בארץ אבל כאן בארה"ב בהdvd לא חסר כלום...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2006 18:48 |
|
| |
זה מאוד מעניין שנחום סטארק שר את הסולו של אור חדש בקלטת ובהופעה זה נשמע אחרת לגמרי. בקלטת הוא נשמע יותר כמו ילד קטן ובהופעה יותר בחור. אני לא יודאת מה יותר יפה. שתיהם יפים.
תוקן על ידי - yosher2005 - 23/10/2006 19:46:22
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2006 19:55 |
|
| |
ברור שזה נשמע אחרת. יש הפרש של שנתיים בין ההקלטה בקלטת להופעה.
|
|
|
|
|