| נשלח ב-5/9/2006 23:37 |
|
| |
לימודי פרסום במכללה החרדית י-ם. שוה?
אני מעוניין ללמוד פרסום וקופירייטינג בצורה מקצועית. ראיתי השבוע פרסום של המכללה החרדית ירושלים על לימודי פרסום, קופרייטינג, שיווק וכו'.
למי יש מידע בנושא. אם זה מקצועי, כמה זה מחכים, וכו'?*:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 11:27 |
|
| |
לדעתי לימודי פרסום אמיתיים, לא לומדים במכללה סתם עם עוד כמה לימודים..יש לך את הביצפר שהוא מקום מיוחד ללימודי פרסום.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 12:24 |
|
| |
חשבת שקדוש וטהור ילך ללמוד בבצפר של חילונים, על ספסל אחד עם בני המין הנקבי???
אני התכוונתי כמובן לשאול על מקום חרדי. האם יש בכלל דבר כזה? לימודי פרסום ברמה בציבור החרדי?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 12:54 |
|
| |
לא חשבתי שאתה קדוש וטהור..יש בטורו קולג' קורס של 9 חודשים לפרסום בשיתוף עם בני גל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 21:39 |
|
| |
איפה כל הפירסומאים שבוכים לאחרונה על מחסור בכח אדם בתחום הפרסום?
תביאו מידע טוב, תקבלו עובדים נוספים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2006 23:58 |
|
| |
אוי לא... זה שוב הולך להיות האשכול הנדוש של איפה ולמה לא פותחים לחרדים וכמה צריך חרדים בענף ולמה וכמה ושמה ואמה...לילה טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2006 10:00 |
|
| |
למוסד סגור פסימיות לא תוביל לפתרונות אבל לדעתי יש יתרון גדול בללמוד במהלך עשייה ועבודה בתחום הפרסום כמו בהרבה תחומים.
נכון שלא לכל אחד יש קשרים כדי להתחיל לעבוד במשרד פרסום כשאין לו ידע מוקדם אבל להיות איש פרסום טוב צריך גם תכונות ולא תמיד חשוב איפה לומדים.
בהצלחה לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2006 11:25 |
|
| |
חבר'ה.
ננסח את השאלה אחרת.
איפה למדתם אתם פרסום?
אם אפשר, מקום לימוד, והתרשמות תמציתית.
תודה רבה לכם.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2006 15:07 |
|
| |
עוד לא הבנת ? זה לא חשוב איפה למדת חשובים הכישרון, תיק עבודות, קשרים ופרוטקציה שאף פעם לא הזיקו, הרבה רעב וקצת מזל לא יזיק. ואת כל אלו לא מקבלים באף מוסד לימודי או מוסד סגור. אם מגלפים את האבן שלך מבלי לדעת שיש בה יהלום אז חבל על הזמן והכסף. יותר טוב שתשקיע בלבדוק אם יש לך את הכישרון לפרסום מאשר בלחפש מסגרת כזו או אחרת שתענה על הצדדים החרדיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/9/2006 17:11 |
|
| |
אכן, גם מוסד סגור וגם בשטח צודקים אם אין לך מישהו עם קשרים נכונים במקומות הנכונים,וליתר דיוק אם אין לך את זה אז חבל על זמן....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/9/2006 23:16 |
|
| |
האמת אגיד - יש לי את זה.
כלומר, לא תהיה לי שום בעיה להשתחל למשרד פרסום. לי אישית אמנם אין קשרים ישירים עם בעלי הענין, אך יש לי במשפחתי ובסביבתי די והותר אנשים עם יכולת לדחוף אותי למקומות הנכונים.
תשאלו, א"כ, מה לי ללמוד. אז האמת שאני פשוט רוצה להתמקצע, ולרכוש ידע בנושא מאנשי ניסיון, ולהיות במקום עבודתי בזכות כישוריי וידיעותיי - ופחות בזכות קשריי וחבריי.
אני לא אוהב לעבוד מתוך אינטואיציה ולאלתר, ואח"כ לבדוק איפה טעיתי. אני רוצה להיות טוב, מקצועי, ואיכותי, מלכתחילה.
מה כבר שאלתי? איפה אפשר ללמוד בצורה הכי טובה והכי מקצועית. מישהו יכול לענות לי על כך?
אני בטוח שלא כולם ממש הגיעו לתחום הפרסום רק בזכות קשרים, אני סמוך ובטוח שמישהו כאן גם למד משהו.
אז אולי אני יכול לקבל כבר תשובה?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2006 13:53 |
|
| |
אתה לא שם לב שכולם מתחמקים???
סיבה אחת: אין חיה כזאת. אין מקום לימודים חרדי מקצועי.
כך שיש לך שני אפשרויות:
א. להתמקצע במקום חילוני ב. להענות לאחת הפרסומות על קורסי פרסום אלמוניים שצצים מפעם לפעם, חרדים למהדרין כמובן. תלוי ביראת שמיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2006 13:54 |
|
| |
אתה לא שם לב שכולם מתחמקים???
סיבה אחת: אין חיה כזאת. אין מקום לימודים חרדי מקצועי.
כך שיש לך שני אפשרויות:
א. להתמקצע במקום חילוני ב. להענות לאחת הפרסומות על קורסי פרסום אלמוניים שצצים מפעם לפעם, חרדים למהדרין כמובן. תלוי ביראת שמיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2006 14:47 |
|
| |
למה אתם חושבים שמכללה חרדית לא מקצועי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2006 16:47 |
|
| |
התשובה היא פשוטה.
אני אישית עבדתי במשרד פרסום (לא מהגדולים, אבל..).
כקופירייטר, יצרתי כמה קמפיינים די טריים (מהשנה האחרונה) שהצליחו מאד מבחינת הלקוח.
בפועל, אני מחוץ למשרד, ללא עבודה בתחום, אע"פ כל כישוריי והצלחותיי.
שם המשחק כאן הוא: פרוטקציה. או שיש לך את הפרוטקציה, או שאין לך אותה, ואתה תמצא את עצמך מחוץ למשחק.
קאפיש?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/11/2006 18:59 |
|
| |
בונפיס, היית צריך פרוטקציה אצל שייקה?
למה לא אמרת?
אתה יודע מה, לא נורא, לא הפסדת...
|