| נשלח ב-10/9/2006 23:32 |
|
| |
איפה הייתם ב11 בספטמבר שזה קרה
מישהו מכאן היה שם באזור שיש לו תמונות מענינות . או מה עבר לכם בראש
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2006 23:49 |
|
| |
כמו"כ איפה ניתן להשיג את ההקלטות של שידורי הרדיו הישראלי שדיווחו בדרמטיות על האירוע
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2006 23:59 |
|
| |
אני הייתי אז, ואני זוכר את זה כאילו זה קורה עכשיו, בקומה השלישית
של מקום עבודתי במונטריאול.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2006 00:06 |
|
| |
שושנת...עדיין יש טראומה..?
כשזה קרה הייתי במתנ"ס השכונתי.. ...וראיתי את בשידור חי איך המטוס השני נכנס בבניין ממש ממש בשידור חי
אגב היה איזה כתבה על האנדרטה של מגדלי התאומים למי שיכול למצוא אותה
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2006 00:10 |
|
| |
אני הייתי באותה שעה מעל הגג של הישיבה שלי בנוי יורק וראיתי איך המטוס השני פוגע בבנין. באותה יום כל האזור בבורו פארק שזה 20 דקות נסיעה ממנהטן היה מלא עשן ודפים שרופות עפו (יש לי עדיין כמה ניירות משם) וכולנו היינו מלא פחד וחרדה מה יהיה המשך ובכלל כששמענו על עוד שני מטוסים חטופים התתחלנו להגיד תהילים שהכל יעבור בשלום. חבר שלי טוב אביו נהרג בבניני התאומים. ובמוצ"ש הייתי אמור לטוס לא"י נסעתי לשדה התעופה ועד שטסנו היה קרוב ל24 שעות שבהם הייתי בשדה. ונחתתי בא"י בערב ר"ה ב2 אחר הצוהריים. 
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2006 01:05 |
|
| |
אני הייתי בירושלים, ואחיה של דודתי נהרג אז בפיגוע בביני התאומים באמצע שיחה עם אישתו . אי אפשר היה אח"כ לזהות את גופתו רחמאנא ליצלן !
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2006 01:34 |
|
| |
בנסיעה מת"א לכיוון הבית עם רכב חדש שקיבלתי באותו היום .
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2006 02:10 |
|
| |
אני הייתי בישיבה בארץ, ובדיוק אז בשעה 3:45 קמתי מהשינה, ולא יודע פתאום תפסתי את הרדיו ושמתעי בדרמטיות שזה עתה פגע מטוס בבניני התאומים, כמעט נפלתי מהמיטה, ישר טלפנתי לארה''ב להכלה שלי ולכל המשפחה אך הקוים היו תפוסים, ואיזה תפס אותי אז , עד שהשגאחרי שעות ושמעתי שהכל בסדר
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2006 02:56 |
|
| |
הייתי בישיבה בארץ, ולא אשכח את המחזה, שבחור נכנס לבית המדרש לספר את מה שאירע, ועבר זרם חשמל וכל הביהמ"ד השתתק תוך רגע, וכולם קמו ונהיה בלגן והטלפונים היו תפוסים, עם שמועות חדשות שצצו בכל שניה.
ימח שמו של בן לאדן על הביטול תורה שגרם לנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2006 06:18 |
|
| |
הייתי לקראת סיום בעבודה, ובגלל האירוע נשרתי כמעט עד למחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2006 08:28 |
|
| |
ואני ישנתי שנת ישרים, לאחר שהגעתי הביתה מהעבודה בשעה ארבע אחר הצהרים הלכתי לנוח וקמתי בשבע בערב ורק אז שמעתי ממה שקרה
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2006 01:45 |
|
| |
אני הייתי אז בעל עסק עצמאי בדיוק חזרתי ממסע קניות של סחורה וכל הפועלי הערבים שלי ברחו כי הם פחדו שהולכים להרוג אותם תוך כדי הם אמרו לי שלפי דעתם זה בין לאדן ושהלך על הטאליבאן באפגניסטן
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2025 07:59 |
|
| |
תוקן על ידי ברנהארד ב- 11/09/2025 07:58:43
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2025 08:17 |
|
| |
בישיבה ... קמים משנ"צ ומתעדכנים בחדשות...
למי שקצת צעיר נסביר שבישיבה הקשבנו באמצעות טרנזיסטור שכמובן היה אסור את התמונת ראינו בעיתון בקהילה ביום חמישי שהיה אז בחינם ... את הסרטונים ראינו רק אחרי חודש שמכרו בגאולה דיסקים עם אוסף סרטונים ובשביל זה צריך לחזור לשבת לבית ... כמדומני שגם אז התחיל חסידישקייט שהביא את הסרטים
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2025 18:06 |
|
| |
כשהמטוס פגע במגדל הראשון, בדיוק הייתי שם לרגל הרמת כוסית לציון שנה לפתיחת המשרד שלי שם בקומה 34 שמענו את הפיצוץ, ירדנו מהר ברגל, והלכתי מהר לבנין השני כדי לראות משם מה קורה בבנין הראשון, ואז נכנס מטוס נוסף בבנין השני, מהר ברחנו משם, לא לפני כמובן שפתחנו את כל הכספות במקום עם כמה מליוני דולרים, כדין מציל מזוטו של נהר, אחרי זה הלכנו למסעדה טובה, הפקדנו כמובן את כל הכספים בבנקים, ועד היום חיים באושר ועושר. מצטער כמובן על מי שלא שרד, לא קשור אחד לשני.
|
|
|
|
|