בית פורומים עצור כאן חושבים

ועדת חקירה רוחנית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/1/2013 16:53 לינק ישיר 

אני לא מבין מה אתה רוצה,
מי דיבר על חשבון המים שלי ?

אני אמרתי עובדה, העובדה היא שהגשם לא שייך לאף אחד מכלל הציבור ואסור לו על פי חוק אפי לאגור אותו לעצמו,
במילא אין מה לשמוח מכך, אני יכול לשמוח בשביל החקלאים ובשביל חברת הגיחון וכו' וכו' כמו שאני שמח בשביל כל מי שזכה פעם בלוטו, (אני לא שמח בשביל המדינה כי היא דמיון, אין דבר כזה מדינה, יש קבוצת אנשים שהם במסגרת ועד בית = מדינה, אין שום אישיות כזו שאפשר לומר שלא אכפת לי או כן, ולכן אני כן כואב בשביל כל פרט בועד בית = האדם שהוא צריך לשלם כסף רב בשביל מים שמקבל חינם,)

שאני מתפלל אני מרגיש מוזר עם המילים האלה,
לרובינו זה רק סבל מיותר הגשמים והחורף במיוחד לזקנים ולילדים רכים,
החלפת העונות וכל הצרות שהוא מביא,

אז עד שגנבו מאיתנו את המים אז הרגשנו את המלא והחסר וסלחנו על השאר,
אבל ביום שאנו משלמים על המים וזה עולה ועולה כל יום ויום בלי שום קשר לכמות הגשמים שירד עלינו ?
אז מה הפלא שרואים רק את הסבל המיותר מהגשם,

נ,ב, אין שום קשר בין דברי לבין שאני חרדי, אני חרדי וגאה עם זה, אם הייתי נולד חילוני בוודאי הייתי מתאבד מרוב עושר וחוסר אושר שיש לי,
מה שאני טוען בדרך כלל לא קשור אלי אישית ב"ה, לא חסר לי כלום ב"ה,
מה שאין כן אותך אני כלל לא מבין, האם אתה חסיד שוטה למדינה ? לא משנה לאיזה מדינה במקרה זה מדינת ישראל,
תפקידו של חברה להטיב עם החברה ולא למכור את כל המשאבים לאנשים פרטיים,
כל ההבטחות שכך זה ייטיב פעם ?! התגלו כשקרים למי שעוד חלם שזה אמת,

כל הזמן מביאים דוגמא מהמהפיכה הסלולר, ולא מבינים שבכל מותרות המשחק הזה קיים ונכון, מהסיבה הפשוטה שאין לאף אחד סיבה מוכרחת לקנות בכלל סלולר, ולכן ההתחרות מביא להורדת המחירים,
לא כן המצב בדברים שכל פרט מוכרח, כמו דיור מים ולחם וחלב, בכל אלה אין התחרות יש רק עליות מחירים,
כי כמה שיעלה האדם יקנה כי אין לו ברירה לא לקנות הוא חייב גג על הראש ועל ראשי ילדיו, הוא חייב לתת להם מים וחלב ולחם,

ולכן אין משחק בדברים הבססיים של האדם, כל הדברים האלה שייך לכל פרט ופרט, המים האדמה ומקור פרנסה, כל אלה אי אפשר לשחק,

תהרוג אותי אני לא מבין את הנער הבן 18 שהולך להתגייס לצבא ולההרג בשביל החברה בזמן שהחברה גנבה לו מראש את האדמה (חייב לשלם משכנתא כל חייב בשביל גג על הראש) את המים ואת מקור הפרנסה,

ירוחם תתעורר כבר, אני מאמין שיש לך צאצאים וצאצאי צאצאים ב"ה, ואני מבקש דווקא את טובתם,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 10:51 לינק ישיר 

מקס
כיון מחשבתך בנושא חברה ומדינה. רחוקה ממני מאד מאד.
מדינה היא ערך, ובמיוחד מדינת ישראל. חייתי כשלא היתה מדינה ואני יודע להעריך את ההבדל.
המדינה לא חייבת כלום לאף אחד. המדינה מחלקת את משאביה לאזרחיה, לפי יכולתה הכלכלית, כשאין לה יכולת כלכלית, והיא נותנת מה שאין לה, היא פושטת רגל, וכבר היו דברים ויש דברים.
להשקפתי המדינה אינ צריכה לתמוך למי שבודעין אינו מוכן לתרום לה. המדינה אינה צריכה לתמוך במי שמכריזים כי אינם מכירים בקיומה. קברניטיה הנכנעים לסחיטה. הם או אנוסים או פושעים.
בעניין דבריך על גשמי הברכה- אני מקווה כי כתבת זאת בחפזון מחוסר ידע ומבורות על תרומתו של הגשם , לתושבי המדינה ולמדינה.
ועליך התפלל הכהן גדול ביום הכיפורים- יהי רצון שלא תתקבל תפילת הולכי דרכים לפניך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 11:27 לינק ישיר 

צריך להקים בדחיפות וועדת חקירה רוחנית לברר בזכות מי ומה השנה זכינו לברכת גשמים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 12:00 לינק ישיר 

זה הרי ברור- השנה התקבלה החחלטה(להלכה בינתיים) כי יש לגייס גם את החרדים שיתרמו כמו אחרים לכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 15:30 לינק ישיר 

ירוחםשמ כתב:
מקס
כיון מחשבתך בנושא חברה ומדינה. רחוקה ממני מאד מאד.
מדינה היא ערך, ובמיוחד מדינת ישראל. חייתי כשלא היתה מדינה ואני יודע להעריך את ההבדל.

חיית בלא מדינה ? איפה בדיוק ? חיית במדינה אחרת ולא רציתה להיות חלק ממנה כלומר להתבולל בה,

שאתה אומר מדינה היא ערך: אני לא מבין מה אתה אומר לפני שתסביר לי מה ערך יש בזה חוץ מועד בית יותר גדול מועד בית של 8 שכנים,

המדינה לא חייבת כלום לאף אחד.

היא לא חייבת כי היא לא קיימת היא פשוט דמיון,

המדינה מחלקת את משאביה לאזרחיה,

על זה בדיוק אני מתווכח איתך, המדינה (שכאן זה הפוליטיקאים הגנבים) מוכרים את כל משאביה לידים פרטיים,

לפי יכולתה הכלכלית, כשאין לה יכולת כלכלית, והיא נותנת מה שאין לה, היא פושטת רגל,

אין לזה שום קשר ליכולת כלכלית, זה פשוט גזל לאור היום,

וכבר היו דברים ויש דברים.
להשקפתי המדינה אינ צריכה לתמוך למי שבודעין אינו מוכן לתרום לה.

שוב אתה נכנס לנושא החרדי שהיא לא רלוונטית כאן,
אגב אפי' בזה אתה לא צודק, כי חרדי ממוצע בגיל 60\70\80\90 תורם מעל אלף מצאצאיו במלחמה הקיומית בארצינו הקדושה,
זה המלחמה האמיתית מול כל אויבינו, ובזה רק החרדים וחלק מהדתיים הם היחידים שתורמים,
אם החרדים יתרמו בעבודה (נטל בל"ז) שרוב הכסף ילך במילא לידיים פרטיות ?! ובגלל זה יולידו פחות ?! אז אפסדנו !!

אם אלוקים היה נותן לכל חרדי וחילוני בחירה, או 1, להתגייס לצבא לתרום את השלוש שנים, ולהוליד רק אחד או שנים, ולעבוד,
2, או להוליד משפחות של 10\15 ולא להתגייס לצבא ולא לעבוד,

לדעתי אף חרדי לא היה בוחר בשני רק בראשון כמו שרוב החילונים עושים,
כי להקים משפחה זה לא שלוש שנים רק כל החיים גהינם

המדינה אינה צריכה לתמוך במי שמכריזים כי אינם מכירים בקיומה.

עוד קישקוש, אם רוב אנשיה לא רוצים אותה אז נבטל אותה, נחכה עוד דור או דורותיים, ותראה שהכל יהיה יותר טוב,

קברניטיה הנכנעים לסחיטה. הם או אנוסים או פושעים.

חשבתי שהם כלולים בערך, מה פתאום כאן אתה מבקר אותם ?
הם פשוט דואגים לכלכלת הערך, הם רוצים שילטון ובשילטון צריכים מצביעים, ומצביעים עולה כסף, 

בעניין דבריך על גשמי הברכה- אני מקווה כי כתבת זאת בחפזון מחוסר ידע ומבורות על תרומתו של הגשם , לתושבי המדינה ולמדינה.

אין כאן שום בורות, יש כאן דאגה על המציאות ודאגה על העתיד לבוא, כלומר גם את החקלאות רוצים לבטל, שאל את נערי האוצר ותראה, הם מזכירים לי את נערי שלמה המלך,

ועליך התפלל הכהן גדול ביום הכיפורים- יהי רצון שלא תתקבל תפילת הולכי דרכים לפניך.

זה בדיוק טענתי, שפעם היה לנו משהו מגשמים, היום היא רכוש פרטי

ירוחם היקר,
הגיע הזמן שלא בכל דיון תערב את החרדים והמלחמה הזולה במשחק הפוליטי בארצינו,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 15:35 לינק ישיר 

אפריםבן כתב:

אם תעשה ועדת חקירה כלפי כל איש פרטי שהגריל לוטו, אז תעשה גם לחברת הגיחון שהגריל את הלוטו שלהם,

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 15:36 לינק ישיר 

אפריםבן כתב:

אפרים
אשריך שזכית לסנגר על בניו של מקום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 15:54 לינק ישיר 

מקס
אתה התחלת  לערב את השיטה החרדית.(מגיע לי ) לא אני.

גזל? מענין מי גוזל את מי?

ועד בית גם מוסד חשוב וחיוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 16:05 לינק ישיר 

אפריםבן כתב:

משרד החקלאות ממליץ: הכרזה על "אסון טבע"
נזק כבד לתשתיות החקלאיות [צילום: רשף כאמל שופאנייה]

מנכ"ל המשרד ימליץ לממשלה לאשר את ההכרזה במסגרת חוק "פיצוי נפגעי אסון טבע" אם תאושר, יועברו תקציבים לשיקום הנזק הרב לחקלאים

▪ ▪ ▪
עם היחלשות הגשמים והרוחות יצא (יום ה', 10.1.13) מנכ"ל משרד החקלאות, יוסי ישי, יחד עם מנכ"ל ה"קרן לנזקי טבע" דודי גינסבורג, לבחון את הנזקים לחקלאות בעקבות הסערה של הימים האחרונים, במטרה להחליט האם להמליץ לממשלה להכריז על האירוע כ"אסון טבע", וכן בכדי לגבש תוכנית טיפול לנזקים באופן מיידי.

לאור המצב בשטח, הנחה ישי את פקידי משרדו להכין את התשתית כדי להמליץ לממשלה להכריז על האירוע כ"אסון טבע".

כפי שעולה מהסיור בשטח, רוב הנזק הינו ליבולים, שמפוצים על ידי חברות הביטוח של החקלאים בהליך מהיר, ורק חלק קטן מהנזק הינו נזק לתשתיות החקלאיות, עליו כאמור יזכו החקלאים לפיצוי במידה והממשלה תקבל את המלצת משרד החקלאות להכריז על האירוע כ"אסון טבע".

החל משבת האחרונה (5 בינואר) ירדו גשמים עזים ונוצרו שיטפונות שגרמו נזקים באזורים נרחבים בארץ. בעקבות האירוע החל משרד החקלאות בהליכי בדיקה של חריגות תופעת הטבע והיקף הנזק שניתן ליחסו לאירוע.

לשם הערכת היקף הנזק שלח המשרד מעריכי נזקים מטעמו לאזורים הרלוונטיים. במידה שהממשלה תחליט להכריז על האירוע כעל אסון טבע, הערכת הנזק תשמש לעניין תשלום פיצויים לפי חוק "פיצוי נפגעי אסון טבע". כיוון שמדובר בהיקפים גדולים בהיבט של שטחים גיאוגרפים, ייקח מספר שבועות עד שתהיה תמונה מלאה של הערכת הנזקים.

במקביל פועלים במשרד החקלאות בהתאם למתכונת שקבועה בחוק להכרזה על אסון טבע ובוחנים מה היקף כמויות המים ועד כמה האירוע חריג. בנוסף, פנה המשרד גם לאנשי השירות ההידרולוגי והמטראולוגי על מנת לבחון את הנושא.

ההחלטה על אזור אסון טבע היא החלטת ממשלה המתקבלת על סמך מבחנים סטטיסטים של חריגות האירוע וגודלו המכריעים האם הוא עומד בתנאי הסף של אסון שכזה, ומבוססת גם על חוות דעת של השירות המטאורולוגי (הכפוף למשרד התחבורה) וההידרולוגי (הכפוף למשרד האנרגיה והמים). במידה שיוכרז האירוע על ידי הממשלה כאסון טבע, יועברו תקציבים בהתאם לשיקום באזור שנפגע.

חמ"ל מיוחד מטעם משרד הפנים

בתוך כך, שר הפנים אלי ישי הורה על הקמת חמ"ל מיוחד לטובת הרשויות שנפגעו בסופה. ישי הורה למנכ"ל משרדו לבוא בדין ודברים עם הרשויות השונות שנפגעו בסופה.

ישי אמר היום כי "הרשויות השונות לא יתמודדו לבדן עם נזקי הסופה וההוצאות הכספיות הנובעות בעקבותיה. פניתי לשר האוצר יובל שטייניץ לצורך מציאת מקור תקציבי להיות לעזר לנפגעים. בנוסף, הוריתי למנכ"ל משרד הפנים, העושה דרכו לכפר יונה וחדרה, לעמוד מקרוב על הנזקים ולבוא איתם בדין ודברים על הוצאותיהם הכספיות. משרד הפנים לא יעמוד מנגד וייתן לרשויות השונות לשאת לבדן על כתפיהן את נזקי סופה".

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 16:08 לינק ישיר 

אפרים
בשבילך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 16:13 לינק ישיר 

ירוחםשמ כתב:
מקס
אתה התחלת  לערב את השיטה החרדית.(מגיע לי ) לא אני.

איפה ? בדקתי שוב  ולא ראיתי

גזל? מענין מי גוזל את מי?

שוב אתה מערב את החרדים,

מי הגזלן ?! זה שמוכר את משאבי ארץ ישראל לידים פרטיות !!
מי שגונב את האדמה מאזרחיה, וזה לא רק אנחנו רק כל האומות העולם נוהגים כך,
הגיע הזמן שכל בן אנוש יוולד עם אדמה ומים ומקור פרנסה חינם, בלי שום טובות של אף אחד,
זו השקפת התורה ורק משום כך אנו עם הנבחר ועם סגולה להביא לאומות את הדבר הפשוט הזה,
עד כדי כך שכל גוי בור ועםארץ יאמר  רַק עַם חָכָם וְנָבוֹן הַגּוֹי הַגָּדוֹל הַזֶּה:

דברים פרק ד

וּשְׁמַרְתֶּם וַעֲשִׂיתֶם כִּי הִוא חָכְמַתְכֶם וּבִינַתְכֶם לְעֵינֵי הָעַמִּים אֲשֶׁר יִשְׁמְעוּן אֵת כָּל הַחֻקִּים הָאֵלֶּה וְאָמְרוּ רַק עַם חָכָם וְנָבוֹן הַגּוֹי הַגָּדוֹל הַזֶּה:

ועד בית גם מוסד חשוב וחיוני.

נכון מאוד גם המדינה חשובה, אבל זה לא מונע מאיתנו לבקר ביקורת בונה,

תוקן על ידי maxmen ב- 10/01/2013 16:13:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 16:20 לינק ישיר 

הועדה צריכה לעסוק בזה למ אצלנו ירדו הגשמים בכל הצורות

תענית דף יט

מעשה שאמרו לו לחוני המעגל: התפלל שירדו גשמים! אמר להם: צאו והכניסו תנורי פסחים בשביל שלא ימוקו. התפלל ולא ירדו גשמים. מה עשה? עג עוגה ועמד בתוכה, ואמר לפניו: רבונו של עולם! בניך שמו פניהם עלי שאני כבן בית לפניך, נשבע אני בשמך הגדול שאיני זז מכאן עד שתרחם על בניך. התחילו גשמים מנטפין, אמר: לא כך שאלתי, אלא גשמי בורות שיחין ומערות. התחילו לירד בזעף, אמר: לא כך שאלתי, אלא גשמי רצון ברכה ונדבה. ירדו כתקנן, עד שיצאו ישראל מירושלים להר הבית מפני הגשמים. באו ואמרו לו: כשם שהתפללת עליהם שירדו, כך התפלל שילכו להן!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 16:29 לינק ישיר 

בעלבעמיו כתב:
אפרים
בשבילך

וואהו !!! פעם היית יצירתי ומקורי מה קרה לך ?

תוקן על ידי maxmen ב- 10/01/2013 16:30:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 16:30 לינק ישיר 

מקסי
אתה לא יכול לתתמחמאה ללא הערה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/1/2013 16:34 לינק ישיר 

בעלבעמיו כתב:
מקסי
אתה לא יכול לתת מחמאה ללא הערה?

ח"ו אני פשוט רוצה שכולנו נהנה מהמקוריות והיצרתיות שלך גם היום, 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > ועדת חקירה רוחנית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.