| נשלח ב-11/10/2006 02:14 |
|
| |
כעת ראיתי את הפורום לראשונה. (לא זכיתי להזמנה...)
האם יש לשער שמנהל הפורום הוא מיודעינו בנציון כהנא?
|
| נשלח ב-11/10/2006 10:52 |
|
| |
אתנחתא
ברוך הבא!
כל מקום שאתה שם, יש להטות אוזן ולהקשיב לדבריך.
מה שלא קיבלת הזמנה, אני משער שזאת מפני שאתה ממעט מאד לכתוב היום (אלא אם כן בפורום
הסודי שפתיחת חלון עם ניקך מגלה את קיומו... סמיילי).
לגבי הפורום ובצ"כ, נראה לי שאם אתה צודק (וזה נשמע דבר המסתבר, או שלפחות יד ורגל לבצ"כ
ביוזמת הפתיחה), אזי מדוע לחשוף זאת ברבים? אם ירצה, יגלה. ואם לא, המשכיל בעת ההיא
יידום.
שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-11/10/2006 12:37 |
|
| |
לא חלילה נפגעתי, סתם אני מתלונן שאין פרסומת לפורום, ובטעות נודע לי על הפורום שמהמעט שנכתב כבר יש עדות על תוכן מרתק ואיכותי ביותר.
הם לחשוף ניק מאחורי ניק אוטינג נקרא?
|
| נשלח ב-11/10/2006 13:00 |
|
| |
אתנחתא ברוך הבא!!!
טביעות האצבע שלי בהקמת הפורום אכן ניכרות, אולם הניהול של הפורום איננו דווקא באחריותי האישית, סיסמת הניהול ידועה למשתתפים נוספים ואני מקווה שאכן הפורום יתפתח ויהיה למנהלים מה לעשות בו.
באשר לטענתך על העדר פרסום על הפורום החדש, אנחנו נקבל בשמחה כל הצעה כיצד ליידע אנשים נוספים על קיומו ולהזמינם להשתתף בו ככותבים או כצופים. אני סבור שבלמעלה ממאה פורומים חרדיים הקיימים כיום ב"הייד פארק" עשויים להמצא עוד רבים וטובים שימצאו עניין בפורום זה, אבל אין לי מושג איך להגיע אליהם. להערכתי ישנם עוד רבים אחרים שאינם משתתפים כיום בשום פורום וישמחו ליטול חלק בדיונים הנערכים כאן, לשם כך גם שלחתי דוא"ל לאנשים רבים הרשומים אצלי ברשימת הכתובות של הדוא"ל. מנסיוני במקומות אחרים אני סבור שהשיטה של "חבר מביא חבר", עשויה להוכיח את עצמה כיעילה מאוד.
באופן אישי, חשוב לי שבפורום תהיה השתתפות של אנשים בעלי רקע שונה מכל המגזרים והחוגים בקהילה החרדית, התקווה היא שרמת הדיון תישמר גם כשיתגלעו פערים גדולים בעמדות של המשתתפים. ירידה למריבות אישיות או לרכילויות זולות, תפגע מיידית ברצון של אנשים איכותיים ליטול חלק בדיונים.
|
|
|
| נשלח ב-19/10/2006 21:46 |
|
| |
בימים אלו עם סיומו של החודש הראשון, נדמה לי שניתן להביע תקווה זהירה שאמנם הפורום ישיג את יעדיו. עד היום נכתבו כבר למעלה מ-200 הודעות בנושאים שונים על ידי כותבים איכותיים, ברמה גבוהה ובאופן מכובד ורציני.
יחד עם זאת מוקדם עדיין לברך על המוגמר, ללא כותבים נוספים והתמדה של המשתתפים הקיימים עלול פורום זה לגווע כפי שקרה בפורומים לא מעטים. לפיכך מתבקש כל אחד ואחד הרואה בקיומו של הפורום עניין לנסות ולעניין בו אנשים נוספים בכל דרך אפשרית בעל פה; בדוא"ל; בהודעה בתיבה האישית וכיו"ב.
"ויהי נועם ה' אלוקינו עלינו ומעשה ידינו כוננה עלינו ומעשה ידינו כוננהו" [תהילים צ,יז]
|
| נשלח ב-25/10/2006 15:52 |
|
| |
ברכות להקמת הפורום
יהי רצון ישמש במה לליבון שאלות ברוח טובה
|
|
|
|
| נשלח ב-8/11/2006 21:30 |
|
| |
וואו,
נכנסתי להחסטוריה של איזה ניק וראיתי משהו חדש ואיכותי...
בןציוןכהנא, מורגש שאתה בסביבה..
בהצלחה!
התווסף למועדפים שלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2006 10:53 |
|
| |
אני רואה בפורום חשוב זה תחליף אמיתי לפורום "בחדרי חרדים" שהפך להיות זול וצהוב, וחלק מהמשתתפים בו , הם בתת רמה.
אם יש מקום ,בו אפשר ללבן נושאים העומדים בסדר היום החרדי, כאן הוא המקום !
יישר כח !
|
|
|
|
| נשלח ב-11/12/2006 09:42 |
|
| |
תודה רבה ל - " בידור " שהזמין אותי אישית לפורום מבלי לדעת את ניקי. (עכשיו תדע ?!)
נראה כפורום איכותי מעניין ועל רמה.
אשתדל להשתתף ולהקדיש מזמני לכך.
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2007 01:08 |
|
| |
היום גיליתי את הפורום, לראשונה.
יש לציין כי למרות שמדובר בפורום פתוח - הרמה גבוהה והלשון נקיה (דבר המזכיר במעט את עצכח).
הוספתי למועדפים, אשתדל לבקר מידי פעם, וגם לכתוב קצת בעצמי.
בהצלחה לכולנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/10/2007 16:46 |
|
| |
גם אני מברך על הבמה החדשה, בתור צופה ותיק בפורום זה ובדומים לו...

|
|
|
|
| נשלח ב-8/6/2009 00:09 |
|
| |
בהצלחה

|
|
|
|