| נשלח ב-4/10/2006 23:04 |
|
| |
ראיתי שיש פירסום בעלון של האירוע עם שוויקי בהיכל התרבות בסוכות.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2006 23:18 |
|
| |
לא אתה נתת אותו להם, אחי?
|
|
|
|
| נשלח ב-4/10/2006 23:23 |
|
| |
אני?
מה אני עיריית תל אביב?
מי ששם את המודעה בעלון זה בטח המחלקה לתרבות תורנית.
בעזרת ה' מחר אני אבדוק את העיניין, אבל יפה שפירסמו במעיין השבוע
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2006 08:36 |
|
| |
חבל שזה נהפך לעלון פרסומות...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2006 09:51 |
|
| |
מאז שר' מאיר וולך הפסיק לכתוב את העלון רמתו ירדה פלאים. ואינו אלא עיתון פרסומי גרידא.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2006 13:38 |
|
| |
ואני תוהה: מה הענין של הר' משה יוסף בשוואקי?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2006 16:53 |
|
| |
אם יש כאן מאן דהו שקשור לעריכה, הייתי שמח להעביר לו כמה הארות והערות לענ"ד הטעונות מחשבה. והכל מתוך ביקורת בונה ולא לקנטר חלילה.
א. הפונט בכתיבה הוא קטן מאד וצפוף למרות שהוא פונט קריא. ב. יפה מאד שאתם ממחזרים את החומר של הרב וואלך. זה תמיד יפה ותמיד מעניין. ג. בעמוד האחרון שכבר מלא בפרסומות (ובצדק - כי צריך לממן את העלון ממקור כל שהוא) אתם כותבים שמי שמעוניין לפרסם בעלון, ענינים שאין בעיה בקריאתם בשבת (שטרי הדיוטות וכד') מוזמן לפנות אליכם. וכאן הבן שואל: בפרסום של "גפן" ביטוחים, זה מותר לקרוא בשבת?
ד. יש משיהו שמפקח על העלון, על תכניו? על רמתו? אני מניח שאין! ואם יש, כנראה שהוא קצת רדום לאחרונה! וחבל מאד!
אני אישית הייתי שמח תמיד לקרוא אותו, והיום טיפה פחות.... נ.ב. כל מה שאמרתי, אמרתי מתוך כוונה לשיפור ולא מתוך קנטרנות חלילה. אנא קבלו זאת ברוח טובה ובאהבה. בברכת חג שמח
|
|
|
|
| נשלח ב-5/10/2006 19:12 |
|
| |
ובכן בדקתי, ומתברר כי בתוכנית המקורית היה מדובר לפרסם את האירוע ברדיו קול חי. אלא ששם החליטו שלא מפרסמים את האירוע, כי הועדה הרוחנית פסלה את הפרסום כיוון שמדובר באירוע לא ראוי "שמיועד לשבבניקים". לא עזרו כל ההסברים שמדובר באירוע מכובד, בהפרדה בין נשים לגברים, והכל על טהרת הקודש, כפי שתמיד המחלקה לתרבות תורנית עושה, הם החליטו שהם לא מפרסמים.
ולכן ברגע האחרון החליטו לעשות את הפירסום במעיין השבוע.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2006 01:18 |
|
| |
בושה, מה שלא מתאים לקול חי מתאים לאל המעיין...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2006 08:33 |
|
| |
טוטח, אני מתפלא עליך. רדיו קול חי מפרסם אירועים מעורבים וכד' על ימין ועל שמאל. לכן תבין שהתשובה שלהם היא תשובה מצוצה מן האצבע. יש סיבה אחרת שהם לא רצו לפרסם את האירוע. ממקורותי נודע לי שהסיבה היא כי שוויקי לא רצה לעשות בחול המועד אירוע עם רדיו קול חי. וכלן הם החליטו לנקום בו. והרי הם לא יכולים לומר שהם לא מפרסמים בגלל שהוא לא רצה לעשות איתם אירוע, הרי זה רדיו ממלכתי. לכן התירוץ הוא: "הועדה הרוחנית" לא אישרה. הבנת טוטח.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2006 12:26 |
|
| |
אולי לא רצו לשלם לקול חי מספיק??
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/10/2006 13:27 |
|
| |
האיש החושש, אם היית מכיר את תחום הפירסום. היתה יודע שעיריות ומשרדי ממשלה הם הלקוח הטוב ביותר שמשלם הכי הרבה. ממש לפי המחירון.
|
|
|
|
|