|
|
| נשלח ב-12/10/2006 11:27 |
|
| |
מי בעצם עזב את המקהלה מאז רווח?
|
| נשלח ב-12/10/2006 12:52 |
|
| |
חנינה אברמוביץ, זלמן פולק, יאיר ספרסטיין, אלינתן ויינשטיין, יצחק פרידמן, שלום ברישנסקי, ייצי ג'קובוביץ, דוד חסן, אני חושבת שגם איתי שטרן ועמיאל טבנפאור, מעבר לזה אני מניחה ש"יושר" תוכל להחכים אותך יותר.
אה וגם ז'אק נוסבאום... חבל, היה לו פוטנציאל להמנות על רביעיית הכוכבים..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2006 13:42 |
|
| |
איתי שטרן עדין במקהלה. לגבי השאר-אני סומכת עליך...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2006 14:41 |
|
| |
ירחמיאל לא חושב שכדאי להכניס קצת חדשים? אהה...דרך אגב, מי הילד שהיה אמור לעזוב ובסוף נשאר?
|
| נשלח ב-12/10/2006 15:24 |
|
| |
א. קצת על תמונות - BMP זה לשמור את המתונה כמות שהיא בלי דחיסה - זה אומר שכל פיקסל תופס 3 בייט ולכן תמונה של של 1000x1000 פיקסלים תתפוס 3 מגה בייט!
JPG - זה לדחוס את התמונה - אבל על חשבון האיכות שלה, אבל לרוב זה עדיף כי אפשר לוותר קצת על איכות אבל לחסוך הרבה מקום יחסית.
GIF - גם זו דחיסה אבל שונה מ-JPG, קובץ כזה מכיל רק 256 צבעים, אבל יכול גם להיות שקוף. (זה אומר שאפשר לשים אותו על תמונה אחרת)
בקיצור הכי נוח JPG.
ובקשר לעוזבים - מי אמר שז'ק נוסבאום עזב? אולי הוא טס לארץ וכו'... לא נראה הגיוני. (כל השאר כן נראה לי הגיוני - בייחוד אלינתן שהיה יותר מ- 6 שנים במקהלה!)
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2006 16:03 |
|
| |
תודה- החכמתני!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2006 21:53 |
|
| |
גם גרשי אדלר עזב מאז רווח, נכון? טוב, אבל לו לא היו יותר מדי סולואים.. יש גם איזה וידאו קטן? קליפים? משהו?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2006 22:06 |
|
| |
גרשי עזב?! כמה חבל... גם לו היה קול פשוט מתוקקקקקקק
נקווה שיבואו מחליפים אחרי סוכות...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/10/2006 22:30 |
|
| |
אני לא יודעת אם הוא עזב, פשוט לא נתקלתי בו בתמונות...אבל יכול להיות שפשוט פספסתי אותו.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 00:40 |
|
| |
לפי התמונות נראה שהוא עזב....
האמת שבדיוק לפני שנתיים, הייתי בהופעה של פרחי מיאמי בנסאו קוליסאום בניו יורק. זה היה כמה חודשים לפני ש"רווח" יצא וגם אז המקהלה הייתה כ"כ קטנה ומצומקת.
זו הייתה ההופעה הראשונה אחרי שמרדכי שפירא עזב והקהל היה די מאוכזב לגלות שיחד איתו עזבו עוד רבים וטובים כדוגמת יהודה הירש, ג'ורדן קנטור, נתנאל מואלר ועוד...
אבל, מיד אחרי החגים, ירחמיאל הכניס ילדים חדשים למקהלה. ביניהם יוסי שיק ושאר סולני "רווח" והמקהלה פרחה והוציאה את אחד האלבומים היותר טובים שלה - "רווח".
נקווה שגם עכשיו, מיד אחרי החגים, יכנסו ילדים חדשים (ומוכשרים) למקהלה ובפסח תשס"ז תהיה מקהלה מ-צ-ו-י-נ-ת שתתן הופעה טובה לא פחות בחגיגות ה-30 שנה לפרחי מיאמי. ועוד נקווה, שזה יקרה בירושלים הבנויה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 07:11 |
|
| |
אני רואה שכבר שמו לכם תמונות גם לי יש תמונות ואני ישים לכם וגם וידאו בעז"ה אני ישים כשיכינו לי את הדיסק חוצמיזה לשואלים ההופעה יתקיימה בברוקלין קולג' אגב לא כ"כ נהנתי ובכמה דברים א) הההגברה לא היתה משהו היו הרבה בומים ובאמצע שמיאמי שרו פתאום לא היה רמקולים היה רעש השירים הראשנים הם לא בצאו אותם מי יודע מה אבל אח"כ ב"ה היה יותר טוב והכי חשוב שפריד כיסה על כל הפשלות והעוד יותר חשוב שבע"ה ירחמיאל מארגן לנו משהו מיוחד פסח לכבוד 30 שנה ושם אני אהיה ובז"ה בטח ובטח יהיה יפה אל דאגה אשלח וידאו
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 10:07 |
|
| |
בחברון לעומת זאת לא היו בעיות מיוחדות, בסך הכל חיכינו 3/4 שעה באמצע ההופעה עד שיתקנו הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 12:51 |
|
| |
תראו את שירו לו, בשיא חוצפתם הם לוקחים תמונות מהפורום בלי לציין שהמקור הוא מכאן.
http://www.shirulo.com/articles_heb.asp?id=154
זה לא פעם ראשונה שהם עושים את זה, ואפילו בגליון המודפס שלהם.
פעם הבאה יהיה לוגו של "כל הזכויות שמורות" על כל תמונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 13:18 |
|
| |
א. אולי זה לא מהאתר שלנו, אולי זה מהאתר של ג'וש והוא הרשה להם?
ב. ואולי אפשר לראות בזה משהו טוב, כשמדפיסים גליון עם תמונות מהפורום שלנו? כבוד!!!
הערות הדובר: התאכזבתי נורא שלא שמו בגליון תמונות שאני צילמתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-13/10/2006 15:18 |
|
| |
א. נו..נו... מוכנה להתערב שלא. הם מעתיקים מכאן לפעמים כמעט מילה במילה.
ב. ברור שזה טוב, רק שישימו גם לינק. או לפחות שיכתבו שזה מפורום פרחי מיאמי בהיידפארק. אבל לונורא, נסלח להם. הרי בסך הכל לא כתבתי שלא להעתיק או משהו...
בתקופה שפורסמו תמונות שאתה צילמת לא יצא גליון שירו לו בכלל. הם היו בהפסקה של שנה שלמה. אבל חוצמיזה, אין להם בעיה עם תמונות מהופעות בארץ. מה שחסר להם זה רק תמונות מהופעות בחו"ל.
|
|
|
|
|